HOTEL IVANOV KONAK CETINJE

HOTEL IVANOV KONAK CETINJE

Hotelski smeštaj na Lovćenu

Hotel Ivanov Konak Ivanova Korita Cetinje

 

O HOTELU

Na Ivanovim Koritima nedavno je sagrađen hotel "Ivanov Konak", dostojan imena Ivana Crnojevića, utemeljivača i prvog gospodara podlovćenske Crne Gore i najsvetije crnogorske planine - Lovćen.

Hotel je smješten u veličanstvenom ambijentu Ivanovog Katuna, proglašenog za nacionalni park, oivičenog stoljetnim bukovim i borovim šumama, krunisanim lovćenskom kapom, na čijem se čelu, kao simbol slobode i vječnosti Crne Gore, gordo uzdiže mauzolej Petra II Petrovića Njegoša.

Svojom nenametljivom arhitekturom hotel pruža gostima toplinu tradicionalno gostoljubivog crnogorskog ognjišta, ali i komfor evropskih hotelskih standarda.

Okolni vidikovci, do kojih vode putevi i trim staze, pogotovo jezerski vrh sa mauzolejom, otvaraju pogled na bajkolike predjele crnogorskog primorja, kamenog katunskog mora i širi pogled u nedogled, preko skadarskog jezera do Podgorice, Rumije i Prokletija.

Sa svojih 1.250 metara nadmorske visine, sudarom kontinentalne i mediteranske klime, Ivanova Korita predstavljaju svojevrsnu vazdušnu banju koja podjednako blagotvorno utiče i na dušu i na tijelo posjetilaca.

Dodamo li tome sportske i rekreativne terene, upotpunjena je slika hotela "Ivanov Konak" kao nezaobilazne sportsko-turističke destinacije.

SOBE I APARTMANI

Hotel Ivanov Konak Ivanova Korita Cetinje smještaj u pet studio apartmana i dvije dvokrevetne sobe sa sopstvenim terasama

Hotel "Ivanov Konak" nudi ugodan smještaj u pet studio apartmana i dvije dvokrevetne sobe sa sopstvenim terasama - vidikovcima.
Sobe su opremljene namještajem u rustičnom stilu, što nudi intimu i toplinu porodičnog doma, ali i komfor koji sa pravom zaslužuje četiri zvjezdice, kojima se za sada "Ivanov Konak" okrunio.

Apartmani i sobe su opremljene televizorima sa satelitskim programom, internet priključkom i mini barom.

RESTORAN I BAR

Hotel Ivanov Konak Ivanova Korita Cetinje sala za ručavanje sa 60 sjedišta sa dva kamina - odžaklije

Ugodnost boravka upotpunjuje sala za ručavanje sa 60 sjedišta, čijom domaćom atmosferom, pored tradicijom inspirisanog enterijera, dominiraju dva kamina - odžaklije. 

Tu je i kafe bar sa 30 sjedišta i ljetne terase koje mogu primiti 120 gostiju.

U jelovniku dominira tradicionalna crnogorska kuhinja, ali nijesu zapostavljeni ni specijaliteti poznati i priznati širom svijeta, koji obilnošću i kvalitetom zadovoljavaju i najprobirljivije gurmane.

Gostima je na raspolaganju parking za trideset vozila i hotelskim garažnim prostorom. 

Sve ovo upotpunjuju prekrasna dvorišta, šetalište i stoljetna bukova šuma koja se nalazi u zaleđu hotela i koja plijeni nestvarnom prirodnom ljepotom.

KAKO DOĆI

Hotel je udaljen svega 14 km od Cetinja, 34 km od Kotora, 44 km od Podgorice i isto toliko od Budve. 

Do njega se može doći sopstvenim ili rent-a-car automobilom, taksijem ili autobusom - organizovano u turističkim turama.

Međutim, ljubitelji rekreacije u prirodi, posebno planinari ili osobe koje upražnjavaju brzi hod, u posjetu Ivanovim Koritima se mogu uputiti i pješice jer im nikakvu prepreku neće predstavljati odlazak pješice iz Budve, Kotora, Tivta ili sa Cetinja i Njeguša na Lovćen tj. Ivanova Korita. 

Na pomenutoj dionici postoje obilježene planinske staze i razni seoski putevi.

 

Hotel Ivanov Konak Ivanova Korita Cetinje dvorišta, šetalište i stoljetna bukova šuma koja se nalazi u zaleđu hotela

Kontakt informacije

Mapa

Euro Kursna Lista
Prijatelji portala

Predstojeća dešavanja

Primeri reklama

 • EKO-SOKO

  Svetozara Markovića 17
  Sokobanja
  18230

  Tel: +381 18 880 028

 • NACIONALNA KUĆA KOKAN I SIN

  Nikole Pašića 16-18
  Sokobanja
  18230

  Tel: +381 64 8560 701

 • ETNO DOMAĆINSTVO LAZIĆ

  Jošanica bb
  Sokobanja
  18234

  Tel: +381 62 429 129

 • OZREN

  Ozren bb
  Sokobanja
  18230

  Tel: +381 18 830 422

 • SANI

  Mitropolita Mihajla 2
  Sokobanja
  18230

  Tel: +381 63 8870 240