APARTMANI ZARIĆ PLANINA TARA

APARTMANI ZARIĆ PLANINA TARA
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

Tarska 43

31250 Bajina Bašta

Tel: +381 64 825 99 04    Ivana

Tel: +381 64 825 99 02    Milica

ivana@zaric.rs

www.apartmanizaric.com

IVANA ZARIĆ MARINKOVIĆ, vlasnica

 

 

Tara se nalazi u zapadnom delu Srbije i pripada unutrašnjem pojasu Dinarida i zauzima površinu od 183 km2. Dužina Tare je je 50 km, a širina 22 km i ima prosečnu nadmorsku visinu od 1200 m. Najviši vrh je Kozji rid sa 1591 m. Pripada grupi podrinjskih planina a briga o najlepšoj planini Zapadne Srbije 1981 god. poverena je Javnom preduzeću Nacionalni park Tara. On pokriva površinu od 19200 hektara.

Turističke oblasti na Tari su: Kaluđerske Bare, Sokolina, Mitrovac, Zaovine, Šljivovica i Predov krst.

 

 

Apartmani okruženi prelepim livadama, šumama jele, smrče, bukve, predstavljaju pravu vazdušnu banju na planini Tari. Povoljna klima ovog područja , nadmorska visina, atmosferski pritisak, njegov sastav i vlažnost, deluju lekovito na ljudski organizam, najbolje na hronične plućne bolesti. Na idealnoj smo lokaciji za duge šetnje i bavljenje planinskim biciklizmom. Očuvane šume predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima.Raspolažemo sa pet novih i konfornih apartmana smeštenih u objektu izrađenom u planinskom stilu.
Fudbalski teren sa reflektorima, veliki letnjikovac sa roštiljem, prostrano dvorište i fantastična priroda planine Tare učiniće da provedete nezaboravan odmor kod nas.

 

 

Apartman 1 je veliki konforni apartman sa galerijom. Nalazi se na spratu objekta. Komplet je opremljen. Idealan je za smeštaj 6 osoba.

 

 

Apartman 2 je veliki konforni apartman sa galerijom. Nalazi se na spratu objekta. Komplet je opremljen. Idealan je za smeštaj 6 osoba.

 

 

Apartman A3 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. Sve je komplet opremljeno.

 

 

Apartman 4 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. Sve je komplet opremljeno.

 

Napomena:

Najbliža prodavnica se nalazi na Kaludjerskim Barama (8km)

Do apartmana je kvalitetan makadamski put u dužini od 2km.

Mapa