AVC-PRO DOO

AVC-PRO DOO
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Projektovanje i inženjering audio, video i multimedijalnih sistema

Kompanija AVC-PRO d.o.o. je osnovana 2001. godine kao logistička podrška projektantskom timu biroa AVC PROFESSIONAL koji je još 1988. godine formiran kao centar akcionog okupljanja veće grupe konsultanata oko pojedinih projekata. Danas je ime ove kompanije sinonim za kvalitet i uspešnost u oblastima kojima se bavi, dok su njeni projektanti među najpoštovanijim i najtraženijim inženjerima kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
 
Avc Pro doo Kamerna opera Madlenijanum

PROJEKTOVANJE AUDIO, VIDEO I MULTIMEDIJALNIH SISTEMA

Kompanija AVC Pro d.o.o. je specijalizovana za izradu svih nivoa tehničke dokumentacije za realizaciju A/V i multimedijalnih sistema, počevši od predinvesticionih studija (feasibility study), preko idejnih i tehnoloških pa sve do glavnih i izvođačkih projekata.

AVC Pro doo Projektovanje i inženjering audio, video i multimedijalnih sistema

Sala za sastanke sa 40 mesta

INŽENJERING AUDIO, VIDEO I MULTIMEDIJALNIH SISTEMA

U saradnji sa kooperantima i firmama koje isporučuju opremu, kompanija AVC Pro d.o.o. specijalizovana je za kvalitetnu inženjering realizaciju A/V i multimedijalnih sistema, po sistemu „ključ u ruke“. Sa ovakvim načinom realizacije posla, investitor dobija optimalno rešenje pojedinih sistema po najpovoljnijim uslovima.

U realizaciji inženjering poslova AVC Pro d.o.o. pored projektovanja učestvuje i u montaži opreme sa puštanjem sistema u rad kao i u obuci korisnika. 

Avc Pro doo Video režija pozorišta Atelje 212

Takođe, naš deo posla je i projektantski nadzor na izvođenju instalaterskih radova, kao i radova na akustičkoj obradi tehnoloških prostora:

  • Tehničke režije
  • Studiji
  • A/V montaže
  • Kino kabine

U saradnji sa AVC-om investitor na kraju posla za uložena sredstva dobija maksimalni kvalitet ugrađene opreme kao i svih izvedenih radova.

Avc Pro doo Multimedijalna sala u poslovnim prostorijama Microsofta-a

Osnovna delatnost AVC PRO d.o.o. je u sledećim oblastima:

  • Projektovanje i inženjering audio i video sistema
  • Projektovanje i inženjering scenskih prostora
  • Projektovanje i inženjering u oblasti prostorne akustike i zvučne zaštite


Kompanija AVC PRO d.o.o. zajedno sa svojim saradnicima projektuje i realizuje A/V i multimedijalne sisteme za:

pri čemu se koristi samo vrhunska oprema svetskih proizvođača (direktna isporuka od inopartnera ili preko lokalnih distributera).

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju i inženjeringu A/V i multimedijalnih sistema, sistema scenskih prostora i prostorne akustike i zvučne zaštite, kao i konstantno usavršavanje AVC-ovih inženjera, garancija su kvaliteta i funkcionalnosti izvedenih radova i ugrađene opreme.

 

Avc Pro doo NBJ - konferencijska salaNBJ - konferencijska sala

 

KONTAKT

Tel: +381 11 3037 707 
Mob: +381 63 212 049

Direktor

Goran Šakota

Mapa