BANBUS TURISTIČKA AGENCIJA

BANBUS TURISTIČKA AGENCIJA
4.9 zvezdica od 10 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Balkanska 35-39
  11000 Beograd Savski venac,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 8720 899
 • Fax: +381 11 3625 555
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 09:00 - 20:00
  Utorak 09:00 - 20:00
  Sreda 09:00 - 20:00
  Četvrtak 09:00 - 20:00
  Petak 09:00 - 20:00
  Subota 09:00 - 15:00

Letovanje, zimovanje i autobuski prevoz

Turistička agencija Banbus iz Obrenovca, članica organizacije YUTA, nudi veliki broj putovanja, banjsko lečenje, letovanje, zimovanje, ekskurzije, shopping ture, autobuski prevoz, City Break aranžmana, prodaju avio karata, smeštaj u Sokobanji i smeštaj u Vrnjačkoj banji, prevoz gradskim autobusima na relaciji Beograd - Obrenovac, kao i niz Last minute i First minute ponuda.

Turistička agencija Banbus ima tri poslovnice: Banbus Obrenovac, Banbus Beograd i Banbus Čukarica.

 

Banjsko lečenje

Turistička agencija Banbus nudi udoban smeštaj za banjsko lečenje u Sokobanji i Vrnjačkoj Banji. U ponudi za smeštaj su Banbus studio apartmani Sokobanja i Hotel Banbus Vrnjačka Banja.

 

Banbus studio apartmani Sokobanja

Sokobanja je izuzetno posećena banja u kojoj vas očekuju čist vazduh i mnoštvo parkova za lagane šetnje, oporavak i rekreaciju. Sokobanja poseduje kvalitetne termalne vode, za lečenje plućnih bolesti, reumatska oboljenja i nervno obolele osobe.

studio_lux_apartmani_banbus_sokobanja

Banbus studio apartmani se nalaze u centru Sokobanje, 100m od šetališta. Ovi luksuzni apartmani imaju mini kuhinju, posuđe, ugradnu ploču sa dve ringle, aspirator, frižider, veliki plazma televizor, trpezariski sto sa stolicama, klima uređaj, WiFi, prostrano kupatilo sa tuš kabinom i WC, terasu sa baštenskom garniturom.

dvokrevetni_apartman_sa_mini_kuhinjom_banbus_lux_studio_apartmani_sokobanja

U okviru Banbus studio apartmana Sokobanja je i restoran u kojem možete da se preplatite na polupansion ili punpasion, ili da koristite usluge restorana ala kart. Objekat takođe sadrži recepciju sa foajemom, kao i praking.

 

Hotel Banbus Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja je jedna od najpopularnijih banja u Srbiji, u kojoj vas očekuje mnoštvo pelepih parkova za šetnju, odmor i relaksaciju. Vrnjačka Banja je bogata temrmalnim vodama, koje su odlične za lečenje i rehabilitaciju organa za varenje i šećerne bolesti.

hotel_banbus_vrnjacka_banja

Hotel Banbus Vrnjačka Banja se nalazi u blizini izvora Snežnik i olimpijskog bazena, na par minuta hoda do centra. Hotel Banbus Vrnjačka Banja je okružen šumom u kojoj se nalaze brojne pešačke staze, idealne za lagane šetnje i relaksaciju.

dvokrevetna_soba_hotel_banbus_vrnjacka_banja

Hotel Banbus Vrnjačka Banja pruža smeštaj u moderno opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, koje sadrže: kupatilo sa tuš kabinom i WC, TV sa kablovskim programom, WiFi, terasu sa baštnskom garniturom (osim soba u prizemlju).

U okviru hotela Banbus Vrnjačka Banja su: recepcija, restoranska sala i parking za goste.

 

Letovanje

Turistička agencija Banbus nudi aranžmane za letovanje na raznim destinacijama, kao što su: 

 • Crna Gora

studi_apartmai_banbus_budva

Budva

 • Grčka

otvoren_bazen_sa_lezaljkama_kompleks_1_banbus_olimpic_beach

Krf (Ipsos)
Tasos (Limenas i Potos)
Paralia
Leptokaria
Olympic beach
Evia

 • Turska

Alanja
Antalija
Belek
Kemer
Sarimsakli
Side

 • Španija

Kosta Brava

 • Tunis

Port El Kantaoui
Hamamet
Skanes, Monastir
Sus
Jasmin Hamamet
Mahdija

 • Egipat

Hurgada

U ponudi su aranžmani za letovanje sa autobuskim prevozom, kao i aranžmani sa avio prevozom, lukusuzni apartmani i hotelski smeštaj.

 

Zimovanje Zlatibor

Turistička agencija Banbus nudi zimovanje na Zlatiboru i udoban smeštaj u hotelima sa 4 zvezdice: Hotel Mir, Hotel & Spa Idila Hotel Mona.

Zlatibor, jedna od najlepših planina naše zemlje. Najveći deo njegove površine pokriven je velelepnim četinarskim šumama. Najviši vrh planine je Tornik, nadmorske visine 1.496 metara. Može se reći da je ova predivna planina najveći turistički centar u celoj Srbiji. 

Kao administrativni centar Zlatibora vodi se gradić Čajetina koji je udaljen od turističkog centra desetak minuta vožnje automobilom. Najpoznatiji deo Zlatibora, koji je ujedno i epicentar svih zbivanja zove se Kraljeve vode. 

Turizam na planini je pretežno zastupljen tokom zimskog perioda. Zlatibor poseduje staze za skijanje sa veštačkim dodavanjem snega, tako da je skijanje omogućeno i u periodima kada sneg pada manjim intenzitetom ili se topi. 

I pored ove činjenice smeštaj na Zlatiboru se traži i tokom vrelih letnjih dana kada je klima mnogo povoljnija za čovekov organizam nego na bilo kojem drugom mestu u Srbiji.

 

Putovanja

Turistička agencija Banbus nudi putovanja na razne destinacije, kao što su:

 • Vikend u Solunu
 • Šoping tura Segedin

Vikend u Solunu obuhvata posetu Zejtinlika, panoramsko razgledaje Soluna (Bele kule, crkve Svetog Dimitrija, Galerijusovog slavoluka, Rotonde, statue Aleksandra Velikog), noćenje u Olimpic Beach-u i izlet do Meteora i obilazak crkvi i manastira.

Šoping tura Segedin obuhvata jednodnevni izlet sa posetom banji Eržebet u Morahalomu i hipermarketa Auchan (bivša Cora), Metro i Praktiker. 

 

Autobuski prevoz

Turistička agencija Banbus poseduje autobuse visoke turističke klase za duga i kraća putovanja i nudi redovan autobuski prevoz na relacijama:

 • Srbija

Krupanj-Pančevo-Krupanj preko Obrenovca
Krupanj-Beograd-Krupanj autoputem
Beograd-Aleksinac-Sokobanja
Sokobanja-Smederevo-Zrenjanin
Sokobanja-Novi Sad

 • Crna Gora

Beograd-Herceg Novi-Beograd
Sombor-Žabljak-Sombor

 • Hrvatska

Beograd-Zadar

 • Kosovo

Dragaš-Prizren-Gračanica-Priština-Beograd

dvospratni_autobus_banbus

Turistička agencija Banbus, takođe poseduje nova i udobna vozila, koja saobraćaju na gradskim linijama 52, 56, 58, kao i na prigradskoj liniji 860 Beograd-Obrenovac po letnjem i zimskom redu vožnje.

 

Kontakt

Turistička agencija Banbus Beograd 

Balkanska 35-39, Beograd   
Tel: +381 11 362 5555

Turistička agencija Banbus Čukarica

Radnička 37, Beograd, Čukarica
Tel: +381 11 357 3354

Turistička agencija Banbus Obrenovac 

Četvrta 21, Obrenovac
Tel: +381 11 8720 899

Mapa