BASKET DOO UŽICE

BASKET DOO UŽICE
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 

 

 

 

Kapije, ograde, nameštaj od kovanog gvožđa


BASKET je porodična firma čiji su vlasnici, Dragana i Miroslav Radošević i Dragomir Kovačević. Poslovna filozofija ove firme definiše vrhunski kvalitet, originalnost, kratke rokove izrade i pristojne cene. Njihovi proizvodi pričaju posebnu priču, primetićete i sami, a svaki je umetničko delo za sebe. Ručna izrada u radionici spaja tradicionalnu umetnost izrade metala i modernu tehnologiju i opremu.

UMETNIČKI KOVANO GVOŽĐE

Basket doo Užice Ograda od kovanog gvožđa

Opredelili smo se za kovano gvožđe jer je trajno, kvalitetno i lepo. Primereno je za svaki prostor i materijal je koji može izraziti Vaš sofisticirani stil života i prefinjen ukus.

Svaki naš proizvod je večan jer se vrši posebna zaštita od korozije najsavremenijim sredstvima u skladu sa ekološkim zahtevima, pa je tako pojava korozije jednostavno nemoguća. Svi elementi su zaštićeni od korozije specijalnim postupkom cinkovanja. Taj postupak se sastoji od nanošenja cinka metalizacijom tehnologijom metka. Na taj način preko metala je nanešen sloj cinka 99% čistoće.Preko sloja cinka se vrši nanošenje zaštitnog, završnog sloja boje, koja se peče na temparaturi od 180 stepeni.Koristimo poliester-metal-oksidne boje otporne na vremenske uslove koje se nanose elektrostatički na osnovu koja je pasivizirana. Na ovako obrađeno gvožđe se izdaje garancija protiv korozije. Ukratko, ono što mi napravimo traje generacijama i svojom postojanošću je nenadmašivo i praktično neuništivo, kažu nam gospođa Dragana Radošević i gospodin Dragomir Kovačević.

UNIKATNI PREDMETI OD KOVANOG GVOŽĐA

Basket doo Užice Svećnjak od kovanog gvožđa

Osim klasičnih komada kovanog gvožđa, BASKET sa ponosom proizvodi unikatne predmete kao rezultat rada talentovanog tima dizajnera i arhitekata. Od jednostavnih, čistih, pa sve do kompleksnih, baroknih, formi. U isto vreme, dizajn podjednako insistira na funkciji i formi. "Arhitektonski studio zadužen za dizajn naših proizvoda, rado, spremno i stručno će Vam izaći u susret sa sugestijama i idejama, ukoliko Vam zatrebaju. Imamo rešenja za uređenje i unutrašnjeg ili spoljnog prostora Vašeg ugostiteljskog objekta. Na Vaš zahtev, možemo izraditi do sada neviđene stilove i oblike ili Vam pomoći da uklopite kovano gvožđe u Vaš prostor na najbolji način.

Basket doo Užice Nameštaj od kovanog gvožđa

U izradi nameštaja, gvožđe se kombinuje sa staklom, tekstilom drvetom, mermerom ili bilo kojim drugim materijalom po Vašem izboru", ističe gospođa Dragana Radošević.

BASKET sve radi u veoma malim serijama tako da svaki primerak ima svega nekoliko kopija, ali ukoliko želite da Vaš primerak bude unikat i za to postoji rešenje.

RUČNO RAĐENE KAPIJE OD KOVANOG GVOŽĐA

Basket doo Užice Kapija od kovanog gvožđa

Svaki proizvod nosi prepoznatljiv žig kvaliteta, pa time garantuju da se koristi samo materijal vrhunskog kvaliteta završne obrade. Velika pažnja se posvećuje kontroli i upravljanju kvalitetom. Budite sigurni da nećete biti razočarani.

Pre tri godine, na sajmu privrede u Užicu osvojili su prvu nagradu. Sajam je tada organizovala "Evropska agencija za rekonstrukciju" pod pokroviteljstvom Evropske Unije i učestvovao je veliki broj izlagača iz regiona. Sajam privrede u Užicu pretenduje da postane centar dešavanja šireg regiona i proširi svoj domet i van njega. Na međunarodnom sajmu građevine u Beogradu, BASKET je svojim štandom privukao pažnju i veliki broj posetilaca. Bila je izložena ručno rađena kapija dimenzija 6x6 metara, teška preko 2,5 tone, kao i nekoliko novih radova, koji su odmah nakon sajma bili montirani kod naručioca.

PROIZVODI OD KOVANOG GVOŽĐA

Basket doo Uzice Gelenderi od kovanog gvozdja

  • Kapije od kovanog gvožđa
  • Ograde od kovanog gvožđa
  • Stepeništa od kovanog gvožđa
  • Rešetke od kovanog gvožđa
  • Ograde za terase i balkone od kovanog gvožđa
  • Nameštaj od kovanog gvožđa


Basket doo Užice Umetnički kovano gvožđe

Mapa