Turistička organizacija Tivat na sajmu ITS 2018 u Varšavi

od Admin u 26-11-2018 u Vesti i saopštenja

Turistička organizacija Tivat na sajmu ITS 2018 u Varšavi

TO Tivat je u saradnji sa NTO i drugim lokalnim turističkim organizacijama, kao i lokalnom privredom, predstavila turističku ponudu svog grada na 26-om sajmu turizma (International Travel Show TT Warsaw 2018) koji se održavao od 22-24 novembra 2018.god u Varšavi.

stand to tivat varsava 2018

Kontinuirani rast poseta iz Poljske

Trzište Poljske je za grad Tivat kao i za cjelokupnu Crnu Goru od velikog značaja i predstavlja jedno od vodećih evropskih tržišta. U posljednjih par godina bilježi se kontinuirani rast turističkog prometa iz ove zemlje.

zainteresovani gradjani poljske na standu to tivat varsava 2018

Na 12-om mjestu po ostvarenom broju dolazaka za opštinu Tivat, u ovoj godini za devet mjeseci obrađenih statističkih podataka MONSTAT-a, zabilježili smo 57% više u dolascima i 18% više u noćenjima u odnosu na isti period prethodne godine odnosno blizu 2000 ostvarenih dolazaka i 8500 ostvarenih posjeta, kada je tržište Poljske u pitanju.

Turoperateri iz Poljske

Od značajnijih turoperatora koji imaju Crnu Goru uvrštenu u sklopu svojih ponuda su:
Itaka, Reinbow travel, TUI, Neckermann i brojni drugi specijalizovani turoperatori koji Crnu Goru rade kao dio paketa s regionom.

na standu to tivat varsava 2018

Letovi iz Varšave za Podgoricu

S obzirom na još bolje najave kada su letovi u pitanju, a to je saradnja sa poljskom nacionalnom avio kompanijom LOT koji će sa 4 nedeljne rotacije saobraćati na direktnoj relaciji Varšava - Podgorica - Varšava, očekuju se i još veći prilivi turista sa ovog tržišta.