BOMAR

BOMAR
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Satovi, prodaja satova

Bomar Kuća lepih satova i naočara

 

Super cene

 

O NAMA

BOMAR Kuća lepih satova i naočara već 17 godina oplemenjuje Vašu svakodnevnicu najlepšim satovima, komadima nakita i naočarima. U našim prodajnim centrima širom zemlje svakodnevno Vam je dostupan glamur u vidu sata, savršeno dizajnirane kolekcije nakita, kao i najkvalitetnije naočare za sunce i vid, uz konsultacije sa našom Očnom Kućom koja besprekorno brine o Vašem najvažnijem čulu.  

Bomar ekskluzivni zastupnik za Police satove

BOMAR Kuća lepih satova i naočara je tu da Vam ugodi sitnicama koje Vas na najlepši mogući način krase i predstavljaju odraz Vašeg ličnog stila i ukusa.

Bomar prodaja satova Jacques Lemans

Iza nas je 20 godina tradicije u oblasti časovničarstva i nakita, u radu sa lepim, vrednim i modernim sitnicama koje nam ulepšavaju svakodnevnicu i odraz su našeg stila i ukusa. Posebnu pažnju poklanjamo segmentu nakita. BOMAR je ekskluzivni zastupnik za POLICE, REPLAY i PIERRE LANNIER nakit za Srbiju.

Bomar ekskluzivni zastupnik za Police, Replay, Pierre Lanier

OPTIKA

Oči su stvar poverenja!
Ova kratka rečenica je naša ideja vodilja i sažima 20 godina iskustva i profesionalnog rada u ovoj oblasti. Koliko smo uspešni najbolje govore na desetine hiljada zadovoljnih pacijenata koji su naša najbolja preporuka. Naš profesionalni tim, na čelu sa dva lekara, rado će preuzeti brigu o zdravlju Vašeg pogleda.U specijalizovanim BOMAR Očnim Kućama, pored najšireg izbora korektivnih ramova najpoznatijih svetskih brendova i ostalih očnih pomagala i pribora, posebnu pažnju posvećujemo stalnom stručnom usavršavanju našeg osoblja, primeni najnovije tehnologije, a posebno mesto zauzima kontaktologija. Sa ponosom ističemo da smo u toj oblasti lideri na teritoriji Vojvodine.


Kontakt za konsultaciju i zakazivanje pregleda:

Očna kuća Novi Sad, Modene, Tel: +381 21 47 24 300 ili +381 62 282 074
Očna kuća Vrbas, Gustava Krkleca 1 (preko puta autobuske stanice), Tel: 0+381 21 701 823 ili +381 62 282 076

Bomar prodaja Roamer satova

SERVIS

Naš specijalizovani servisni centar rado će preuzeti brigu o održavanju i popravkama Vaših satova svih brendova. Satovi iz Bomarovog asortimana dolaze sa dvogodišnjom internacionalnom i domaćom garancijom. Pored održavanja i popravki u garantnom roku, posebno ističemo:


Bomar prodaja Citizen satova

BOMAR je ekskluzivni servisni centar svih satova iz našeg portfolija u Srbiji. Zahvaljujući intenzivnoj saradnji sa ino partnerima, naš stručni tim osposobljen je da odgovori na svaki Vaš zahtev. Servisiranje se vrši isključivo ugradnjom originalnih delova. Na usluzi smo Vam i za generalni servis mehaničkih i kavrcnih satova svih brendova, kao i za popravke ronilačkih satova sa testom vodootpornosti.

Kontakt: +381 63 1624 747 svakog radnog dana od 12:00-16:00h

Bomar prodaja satova Morgan

Mapa