BRAAND METALNE KONSTRUKCIJE

BRAAND METALNE KONSTRUKCIJE
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Metalne konstrukcije

Braand čine tim iskusnih i provjerenih profesionalaca koji rade metalne konstrukcije i blindirana vrata već 20 godina. Ekipa je sastavljena od vrhunskih varioca, bravara, mašinskig tehničara i inženjera mašinstva.

Svi naši varioci imaju ATEST za varenje metalnih konstrukcija: Elektrolučno, Argon, CO2.

Izuzetno iskustvo, koje ima svaki od članova ovog tima garantuje vrhunski kvalitet proizvoda, efikasnu i djelotvornu montažu, umjerene cijene kao i adekvatan servis i profesionalnu pomoć za bilo koju vrstu problema.

 

Braand Metalne konstrukcije Sigurnosna vrata

SIGURNOSNA VRATA

Sigurnosna vrata koja proizvodi naša firma predstavlja apsolutnu zaštitu vašeg stana ili poslovnog prostora. Brava se ne može obiti, a obezbjeđuju maximalnu sigurnost i izuzetnu zvučnu izolaciju.

Vrata su ispunjena termoizolacionim materijalom i snadbjevena su sigurnosnom bravom "MOTTURA" i "CISA" i SIKUREMA sa kvakom po izboru.
Dihtovanje izmedju vrata i štoka je izvedeno gumenim profilom.

Braand Metalne konstrukcije sigurnosna brava

Moguća su brojna rješenja estetske prilagodbe vrata željama kupaca, kako u pogledu dizajna tako i u pogledju dodatne opreme (ispune od panela različitih dezena i boja).

 

Braand Metalne konstrukcije kovane ograde i kapije

KOVANE OGRADE I KAPIJE

Kovane elemente, konstrukcije, kovani nameštaj i druge standardne i vanstandardne proizvode izrađujemo u skladu sa zahtevima, prema kataloškim modelima, skicama, idejama, od materijala različitih debljina.

Imamo veliko iskustvo u izradi i montaži kovanih ograda, vrata (kapija), i drugih proizvoda od željeza, kovanog željeza. Izrađujemo čelične konstrukcije za krovove, stepeništa i montažne objekte (sve proizvode možemo isporučiti pocinčane što znači dugogodišnju zaštitu na koju dajemo garanciju od 20 godina). Nakon cinčanja, vršimo lakiranje proizvoda u boju po želji kupca.

Proizvodi koji ne idu na cinčanje podliježu procesu antikorozivne zaštite i odmašćivanja materijala.

 

Braand Metalne konstrukcije bravarske konstrukcije

BRAVARSKE KONSTRUKCIJE

Bravarske su konstrukcije oduvjek bile najjeftiniji, a ujedno i najtrajniji oblik riješavanja različitnih zahtjeva u graditeljstvu. Najčešće su to prozori na podrumu, garaži, pregrade u proizvodnim halama, različite vrste, vrata kotlovnica, podruma, tavana. U svakoj situaciji kada je niska cijena, trajnost i jednostavnost bitna, čelična bravarska konstrukcija je riješenje.

Sve konstrukcije su površinski tretirane temeljnim premazima nakon kojih se konstrukcija lakira u boji prema izboru naručioca. U slučajevima kada se zahtjeva produženi vijek trajanja sve djelove konstrukcije moguće je prije proizvodnog procesa pjeskariti ili pocinčati.

Željezne Ograde, kapije i stepeništa (vanjska ili unutarnja).

 

Braand Metalne konstrukcije čelične konstrukcije

ČELIČNE KONSTRUKCIJE

Crna bravarija je jeftina pouzdana i estetski prihvatljiva. U mnogim slučajevima moderne arhitekture crna bravarija je nezamjenjiva.

Estetski i funkcionalno zahtjevne nadstrešnice ili galerije, ograde ili pregrade gotovo je nemoguće izvesti ekonomičnije i uz veću kreativnu slobodu koristeći bilo koji drugi materijal, osim čelika.

Potkonstrukcije aluminija, stakla, drveta, gipskartonskih ploha izvedene su iz čelika. Različitim izvedbama, čeličnim profilima u svoj projekat unosite "toplinu" ili "hladnoću", "masivnost" ili "vikost", "svjetlo" ili "sjenu". Čelik je izuzetno oblikovljiv, čvrst, tvrd, pouzdan, ali i jeftin.

Crna bravarija je svuda oko nas … osvrnite se!

Mapa