BRĐANSKI MELEM

BRĐANSKI MELEM
5 zvezdica od 5 glasova

Kontakt

brdjanski_melem

 

Brđanski melem je 100% prirodni melem proizveden po tradicionalnoj recepturi brđana sa brdsko-planinskog područja severne Crne Gore. Dugogodišnja iskustva mnogobrojnih korisnika pokazala su da Brđanski melem efikasno leči virusne bradavice, hemoroide, proširene vene, akne i bubuljice, gljivična oboljenja kože, opekotine, ekceme, dekubitis i druga oštećenja kože, a takođe smanjuje bolove kod reume, artritisa, lumbaga, išijasa.

 

 

 

U sastavu ovih prirodnih melema su biljke sa našeg podneblja, koje se već vekovima koriste u tradicnalnom lečenju biljem. Jedinu razliku u izvornom receptu čine biljni i pčelinji vosak, koji se koriste umesto svinjske masti i loja, kako bi melemi bili lako razmazivi. 

Brđanski melem u svom sastavu ima sledeće lekovito bilje: bokvica, koren čička, hajdučka trava, kantarion, kičica, kopriva, neven, maslinovo ulje, prečica, rusa, rastavić, zova, kao i etarsko ulje lavande, limuna, eukaliptusa, čajnog drveta. 

 


Brđanski melem za virusne bradavice

brdjanski_melem_za_virusne_bradavice

Brđanski melem za virusne bradavice je prirodni melem koji trajno uklanja virusne bradavice, kondilome, gljivice, seboreju, keratoze, seboreične keratoze, seboreični i atopijski dermatitis.

U svom sastavu sadrži maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 12 lekovitih biljaka, kao i etarsko ulje lavande, eukaliptusa i čajnog drveta, zbog čega ima analgetičko, antioksidantno, antibakterijsko, antivirusno, antikeratoličko, antiseptičko i antigljivično dejstvo.

Brđanski melem za virusne bradavice i gljivice se nanosi u tankom sloju na obolelo mesto, najbolje uveče, kako bi delovao preko noći. Kada infekcija nestane, potrebno je postupak ponoviti preventivno i narednih 7 dana.

 


Brđanski melem za hemoroide

brdjanski_melem_za_hemoroide

Brđanski melem za hemoroide je prirodni melem namenjen za lečenje spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida na koži i sluzokoži analne regije, kao i za fisure i fistule. 

U svom sastavu sadrži maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 10 lekovitih biljaka, kao i etarsko ulje limuna, zbog čega smanjuje bol, upalu, otok i crvenilo, smanjuju šansu da hemoroidi prokrvare i sprečava razvoj bakterija, virusa i gljivica.

Brđanski melem za spoljašnje hemoroide se nanosi najmanje dva puta dnevno na obolelo mesto, prethodno oprano čajem od kamilice.

Za unutrašnje hemoroide koristi se mali špric (aplikator) kojim se melem unosi u rektum, najmanje dva puta dnevno. 

 


Brđanski melem za proširene vene

brdjanski_melem_za_prosirene_vene

Brđanski melem za proširene vene je prirodni melem namenjen za lečenje proširenih vena nogu (hronična venska insuficijencija), tromboflebitisa (zapaljenje vena) i flebotromboza (tromb u venama).

Brđanski melem za proširene vene u sastavu sadrži maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 10 lekovitih biljaka, ekstrakt divljeg kestena, kao i etarska ulja limuna i lavande, zbog čega dugoročno pojačava elastičnost vena i utiče na njihovo sužavanje, smanjuje upalu, bol i šansu za stvaranje tromba, i deluje antiinflamatorno i antimikrobno.

Brđanski melem za proširene vene se nanosi na obolelo mesto, najmanje 3-4 puta dnevno i obavezno uveče.

 

Brđanski melem za akne i bubuljice

brdjanski_melem_za_akne_i_bubuljice

Brđanski melem za akne i bubuljice je prirodni melem koji dubinski deluje na upale i kožne promene, i blagotvorno utiče na sazrevanje postojećih akni i bubuljica, sprečavajući nastanak novih.

U svom sastavu, Brđanski melem za akne i bubuljice sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 10 lekovitih biljaka, kao i etarska ulja čajnog drveta i lavande, zbog čega deluje antibakterijski, smanjuje crvenilo, otok i bol, ubrzava zarastanje oštećenja kože i sprečava infekciju.

 


Brđanski melem za reumu

brdjanski_melem_za_reumu

Brđanski melem za reumu je prirodni melem efikasno pomaže kod reume, lumbaga, artritisa, išijasa, spondiloze, bolova u leđima, ramenu, zglobovima i ostalih neuritisa.

U svom sastavu, Brđanski melem za reumu sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 12 lekovitih biljaka, kapsaicin, prirodni mentol, kao i etarska ulja eukaliptusa i lavande zbog čega smanjuje bol i upalne procese i poboljšava prokrvljenost zglobova.

Brđanski melem za reumu se lagano utrljava na obolelo mesto, najmanje 3-4 puta dnevno, a obavezno uveče.

 

Brđanski melem za opekotine, ekceme i dekubitis

brdjanski_melem_za_opekotine_ekceme_i_dekubitis

Brđanski melem za opekotine, ekceme i dekubitis je prirodni melem za oštećenu kožu, namenjen za lečenje opekotina, oparotina, posekotina, ozleda i rana, sportskih povreda, hematoma, dekubitisa, psorijaze i ekcema i ostalih infekcija kože.

U svom sastavu, Brđanski melem za opekotine, ekceme i dekubitis sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 11 lekovitih biljaka, propolis, kao i etarska ulja čajnog drveta i lavande zbog čega smanjuje bol, otok, crvenilo i upalne procese, sprečava razvoj bakterija, virusa i gljivica, ovećavaju sposobnost borbe organizma sa infekcijama kože i autoimunim oboljenjima, i ubrzava zarastanje oštećenja na koži.

Brđanski melem za opekotine, ekceme i dekubitis se lagano utrljava na obolelo mesto najmanje 3-4 puta dnevno, a obavezno uveče.

 

Gde poručiti Brđanski melem?

Brđanski melem možete poručiti telefonom, preko facebook stranice ili online na sajtu.

Srbija

Brđanski melem doo
Dijega Rivere 32a, Zemun, Altina
Tel: +381 11 22 81 234
Mob: +381 64 492 00 76

Crna Gora

Uvoznik za Crnu Goru 
ZZ Fortuna doo, Bar
Mobilni i Viber: +382 69 287 857

Bosna i Hercegovina

Uvoznici za Bosnu i Hercegovinu:
Tuzla-Farm doo 
Rudarska 71, 75000 Tuzla
Tel: +387 35 321 200

Sarajevo-Farm doo 
Hasana Brkića 2, 71000 Sarajevo
Tel: +387 33 660 710

Banjalukafarm-Plus doo 
Sime Miljuša bb, 78000 Banja Luka
Tel: +387 51 439 394

Koristite jedini pravi Brđanski melem!

Mapa