BRING POKLON PAKET

BRING POKLON PAKET
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Šta je BrinG poklon paket? 

BrinG poklon paket je unikatan proizvod na našem tržištu, napravljen sa ciljem da učini lepšom i lakšom kupovinu poklona i obogati je novim idejama, što ide u prilog onima koji kupuju poklone. Praktično, veliki broj ponuda širokog spektra interesovanja ide u prilog osobi kojoj se poklanja, jer dobija mogućnost da sama bira ono što voli i što će iskoristiti kao svoj poklon. Tako, u jednoj kutiji ćete naći mnogo interesantnih ugođaja, poput druženja sa umetnicima, spa i beauty tretmana, profesionalne fotografije, snukera, kajaka, avanture, ronjenja, joge …  ekskluzivnih restorana i plesa, koje možete pokloniti dragim osobama.

BRING!

Potpuno drugačiji poklon

Idealan za svaku priliku

Lep i neobičan 

Moderan i elegantan

Originalan

Da obradujete nekoga

Da nekome poklonite sve

Za poslovne i lične potrebe

 

Sjajan poklon za sve prilike

Vodili smo računa o kvalitetu, trendovima i raznolikosti ponuđenih poklona, tako da će osoba koja dobije ovakav poklon imati pred sobom širok spektar i puno mogućnosti da ga na najbolji način iskoristi. Pri tom, sama kutija je vrlo elegantna i lepo dizajnirana, tako da se ne mora dodatno pakovati i sigurno će svakome zapasti za oko.

Sjajan poklon u svakoj prilici, bez obzira da li je u pitanju povod iz sfere ličnog ili poslovnog života!

BrinG je stvoren baš za Vas – da možete već sada da POKLANJAJTE POTPUNO DRUGAČIJE!

 

Obradujte voljenu osobu zanimljivim poklonom

Iako tokom godine postoje brojni “zvanični“ povodi da obradujete voljenu osobu, u suštini je mnogo zanimljivije da poklon voljenoj osobi date onda kada osetite potrebu za tim. Svi znamo da je povoda za darivanje zaista mnogo, a posebno ako ste u prilici da to i priuštite.

Zašto onda ne biste iznenadili dečka ili devojku bez ikakvog povoda?

 

Originalan poklon

Mada, postavlja se pitanje i: kako dati poklon, ako nemate baš neki određen povod? Pa, vrlo lako…uvek možete da smislite nešto originalno. Ne mora to da bude samo originalni poklon, već i sam način davanja treba da bude takav. Jedna od ideja je da vešto sakrijete vaš poklon, na primer u kancelariji vaše voljene osobe. Naravno, ne zaboravite da dodate i neku lepu poruku uz to…

Ako vam se baš i ne dopada ta ideja, možete ga i lično uručiti. Tako ćete svakako biti u prilici da vidite i reakciju vašeg voljenog, odnosno voljene.

Naravno, ne moramo darovati samo dečka ili devojku. Lepo je smisliti i neki poklon za mamu ili pokloniti tati nešto što znate da će ih obradovati. To ni u kom slučaju ne mora biti nešto skupo i veliko. Poklon je idealan onda kada je dat od srca, kako kaže naš narod.

BUDITE DRUGAČIJI OD OSTALIH

U slučaju da ne možete da smislite šta je to što bi vaši roditelji ili drage osobe želeli da im darujete, uvek možete da posegnete za nekim neobičnim poklonom. A takav je svakako BrinG poklon paket, jedinstven i originalan, kao i vi. Zapakovan u lepu kutiju, BrinG je lep poklon za svakoga. Tako će vaši roditelji ili voljena osoba sami izabrati svoj poklon. Pitate se kako? Vrlo jednostavno: nakon što pogledaju sadržinu jedne kutije BrinG poklon paketa, mogu da odaberu samo jednu od ponuđenih usluga. Time ste sigurni da niste pogrešili, jer je izbor zaista veliki. Nađe se za svakoga po nešto….sigurno.

A vi? Na vama je samo da uživate dok gledate zadovoljstvo na licima vama dragih osoba. Ko zna? Možda i vas povedu negde, jer BrinG nudi i određeni broj usluga koje mogu iskoristiti dve osobe.

Uživajte u potpuno drugačijem poklonu!!!

 

Prodajna mesta Bring poklon paketa

BrinG poklon paket se za sada prodaje samo u prodavnicama u Beogradu, a naći ćete ga na sledećim mestima:

Sankalpa Yoga Centar – Stojana Protića 48, Vračar, Beograd

Salon lepote ”Mademoiselle” – Jurija Gagarina 14v, lokal broj 2, naselje Belville, N. Beograd

Desk Shop Plato – Čika Ljubina 18-20, Beograd (Desk Computers)

Prodavnica ”Lola” – Nušićeva bb (podzemni prolaz)

 A ukoliko nemate vremena za kupovinu poklona, BrinG možete naručiti i online

Mapa

Ostale informacije