Akcija za vikend u Jagodini

od HOTEL HILL JAGODINA

Datum: 13-10-2020 14:55

Datum isteka: 20-12-2020 20:00

Akcija za vikend u Jagodini

 

Ako se pitate kuda za vikend, ne propustite odličnu akciju za vikend u Jagodini, koju nudi Hotel Hill Jagodina.

 

plakat-akcija-vikend-cene-hotel-hill-jagodina

 

Hotel Hill je moderan hotel sa četiri zvezdice, 10 minuta udaljen od centra grada, okružen zelenilom gradskog parka Đurđevo brdo, u neposrednoj blizini čuvenog akva parka i Zoo vrta u Jagodini.

Hotel Hill nudi izuzetnu promotivnu akciju za sve goste za smeštaja na bazi noćenja sa doručkom u periodu petak/ponedeljak, po jedinstvenim vikend cenama. Cena za smeštaj za dve osobe, uz korišćenje wellness & spa centra, WiFi i parkinga iznosi od 52 € do 98 €, u zavisnosti od vrste smeštaja.

Provedite nezaboravan vikend u Jagodini i obiđite najvažnije turističke atrakcije Jagodine: Zoo vrt, Muzej voštanih figura, Zavičajni muzej, Muzeju naivne i marginalne umetnosti, Spomenik Jovanči Miciću, Jagodinski vodopad, Skejt park, Kočino Selo u kome se nalaze Spomenik prirode Hrast Koče Kapetana, Zapis Milunov hrast i Zapis Božin hrast.

Ukoliko volite crkve i manastire, ne propustite priliku da obiđete "Staru crkvu", Hram Svetog arhangela Mihaila, koju je 1818. godine podigao Miloš Obrenovič, "Novu crkvu", Crkvu Svetih apostola Petra i Pavla, kao i Hram Svetog Velikomučenika Georgija iz 1891. godine. 

Ovo je prava prilka da u okolini Jagodine posetite i prelepe manastire, koji uglavnom pripadaju moravskoj školi, kao što su Manastir Jošanica, Manastir Ravanica, Manastir Manasija, Manastir Kalenić. U blizini se nalaze i Resavska pećina, kao i izletište Lisine sa čuvenim vodopadom u blizini pećine.

Akcija je vremenski ograničena i traje od 09. oktobra 2020. do 20. decembra 2020. godine.

Ponuda se odnosi isključivo na rezervacije napravljene direktno preko prodajne službe hotela.

Požurite i rezervišite na vreme smeštaj u Hotelu Hill!

Druge akcije od HOTEL HILL JAGODINA

Akcija za smeštaj i kupanje u Aqua parku Jagodina