CONING-PPI DOO

CONING-PPI DOO
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Palmira Toljatija 4/55, 11070 Novi Beograd
  Kosovska 2
  21000 Novi Sad
  Srbija
 • Telefon: +381 21 557 392
 • Telefon: +381 11 2698 858
 • Fax: +381 21 557 392
 • Pošalji e-mail

Sirovine i oprema za hemijsku, farmaceutsku, kozmetičku i prehrambenu industriju

CONING-PPI d.o.o. je, kao potpuno privatna firma, osnovan 1990. sa idejom da postane jedan od najvećih domaćih uvoznika i snabdevača sirovinama za hemijsku industriju. Danas, zahvaljući izvanrednoj saradnji sa svojim inostranim partnerima, CONING-PPI predstavlja dobro poznatog i pouzdanog distributera na srpskom tržištu.

Coning-PPI doo Uvoz i distribucija sirovina za hemijsku i prehrambenu industriju

 

Distribucija industrijskih sirovina

CONING-PPI za neke programe, poput Akzo Nobel Asphalt Applications, ima ekskluzivno pravo za distribuciju i na susednim tržištima, ko što su rumunsko, bugarsko, makedonsko, crnogorsko, hrvatsko, slovenačko i bosansko.

 

 • Sirovine za hemijsku industriju
 • Sirovine za farmaceutsku industriju
 • Sirovine za kozmetičku industriju
 • Sirovine za proizvodnju kućne hemije
 • Sirovine za proizvodnju sredstava za ličnu higijenu
 • Sirovine za prehrambenu industriju
 • Sirovine za industriju boja i lakova
 • Sirovine za građevinsku industriju
 • Sirovine za tekstilnu industriju

 

Sirovine za hemijsku industriju

Poštujući partnerski odnos i pružajući stalnu tehničku i komercijalnu podršku krajnjim korisnicima, CONING-PPI danas sarađuje sa nekoliko stotina domaćih kupaca i prisutan je u skoro svim segmentima hemijske industrije (farmacija, kozmetika, kućna hemija, građevinarstvo, boje i lakovi, gumarstvo, prehrana, papirna industrija, tekstil, kablovska industrija, putarstvo, ... itd.), snabdevajući sve značajne proizvođače i korisnike.

Sedište firme je u Novom Sadu a postoji i predstavništvo u Beogradu. CONING-PPI ima i magacin u Novom Sadu, ali takođe snabdeva korisnike direktno, šleperima ili cisternama, kada su količine veće. Poslednjih godina CONING-PPI je plasirao nekoliko hiljada tona robe ostvarujući godišnji promet od preko 2 miliona eura.

Coning-PPI doo Uvoz i distribucija industrijskih sirovina

 

Sirovine za građevinsku industriju

CONING-PPI u svom programu sirovina za građevinsku industriju nudi hemiju za putarsku industriju svetskog lidera u ovoj oblasti Akzo Nobel Asphalt Applications: promotere adhezije (DOP-ovi) i emulgatore za proizvodnju bitumenskih emulzija, kao i bitumenske emulzije i polimer modifikovani bitumen jednog od vodećih svetskih proizvođača Denimo Tech A.S.

Takođe nudi alkidne i maleinske smole, nezasićene poliestare, akrilne smole i zasićene poliestare, epoksi estare, amino smole, kao i vodorazredive emulzione veziva i smole jednog od vodećih proizvođača Eagle Chemicals.

 

Sirovine za kozmetičku industriju

CONING-PPI u svom programu sirovina za kozmetičku industriju nudi pigmente i boje Fredcolor, prirodne i sintetske hidro i liposolubilne boje, lak-boje, kao i organske i mineralne pigmente Sensient Cosmetic Technologies. Takođe nudi i kozmetičke sirovine (za teksturu, aktivne supstance, optički modifikatori, ugušćivači, fotoreflektori, mineralni UV filteri, kozmetičke baze, agensi sa sposobnošću stvaranja filma na koži), i sirovine za trajne i polutrajne boje za kosu.

U svom programu sirovina su i parafinski vosak vodećeg proizvođača Sasol Wax, kao i lanolin vodećeg proizvođača lanolina Stella Lanolines. 

 

Sirovine za kućnu hemiju

CONING-PPI u svom programu sirovina za kućnu hemiju nudi sirovine globalnog snabdevača površinski aktivnim supstancama za industriju kućne hemije Tenasachem.

Takođe nudi i biljne sirovine Vegetal Biotec lidera u proizvodnji biljnih sredstava nove generacije koja se koriste protiv lepljenja i za čišćenje od bitumenskih masa.


Sirovine za proizvodnju lične higijene

Proizvodi Tenasachem-a pokrivaju širok spektar primene pri kozmetici kose, kože, tela i usta, takođe se koriste za farmaceutske eksipijense.


Plastična ambalaža

CONING-PPI u svom programu plastične ambalaže nudi PP (polipropilensku) ambalažu za gotove proizvode različitih namena jednog od vodećih proizviđača Superfos.

 

Prodaja industrijske opreme

CONING-PPI u svom programu nudi industrijsku opremu.

 • Oprema za građevinsku industriju
 • Oprema za gumarsku industriju
 • Oprema za PP brizganu ambalažu

 

 

PREDSTAVNIŠTVO

CONING-PPI d.o.o. 
Palmira Toljatija 4/55 
11070 Novi Beograd 
Tel/fax: +381 11 2698 858

E-mail: conppibg@eunet.rs

Generalni direktor

Miloje Aleksić, dipl. maš. ing