CREDOCOMMERCE DOO

CREDOCOMMERCE DOO
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Floravit tečna đubriva, sredstvo za sjaj lišća, sredstvo za uništavanje insekata

 

FLORAVIT tečna đubriva su kompleksna NPK đubriva sa mikroelementima u helatnom obliku namenjena prihrani biljaka. Makro - i mikroelementi sadržani u FLORAVIT tečnim đubrivima čine stabilan sistem, sa pH vrednošću najpogodnijom za apsorpciju preko lista, te se FLORAVIT tečna đubriva mogu primenjivati zalivanjem ili folijarno (prskanjem preko lista).

Ovakav način prihrane obezbeđuje bržu apsorpciju makro - i mikroelemenata, u prilog čemu govori i podatak da se folijarnom prihranom maksimalna količina hranljivih materija usvaja za 8 - 10 sati.

Mikroelementi, sadržani u FLORAVIT tečnim đubrivima, su u helatnom obliku, što omogućuje njihovu brzu apsorpciju, od kojih izdvajamo gvožđe (Fe) u helatnom obliku, koje predstavlja preventivu nastanku hloroze (žutila lišća) izazvane nedostatkom gvožđa.

FLORAVIT tečna đubriva čini spektar proizvoda namenjenih prihrani cveća, travnjaka, ukrasnog žbunja, ruža, voća i povrća, vinove loze, rataraskih kultura i kaktusa i ostalih sukulenata.

Značajna osobina FLORAVIT tečnih đubriva je mogućnost njihovog mešanja sa pesticidima, što omogućuje njihovu istovremenu primenu.

U cilju potpunije nege cveća, razvijen je i FLORAVIT sjaj - sredstvo za sjaj lišća, kao i BUBISTOP univerzal, sredstvo za uništavanje insekata u domaćinstvu, čija je primena vrlo jednostavna s obzirom da se nalazi u spreju.

 

KONTAKT

Dimitrija Avramovića 6
21000 Novi Sad, Srbija
Tel./fax: +381 21 6621 851


www.floravit.rs
office@floravit.rs

Mapa