DELHAIZE SERBIA DOO

DELHAIZE SERBIA DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa koji od kraja jula 2011. godine posluje u okviru međunarodnog maloprodajnog lanca Delhaize iz Belgije. Prvi Maxi supermarket otvoren je krajem 2000. Godine na Novom Beogradu. Maxi je ubrzo postao sinonim trgovine koja brine o potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja.

Maxi supermarketi prostiru se na površini od 400 do 2.000 kvadratnih metara i opremljeni su modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom za čuvanje i izlaganje robe. U zavisnosti od veličine objekta Maxi nudi asortiman od 5.000 do 12.000 najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda. Strukturom svoje ponude zadovoljava potrebe svakog domaćinstva. Pored trajnih prehrambenih proizvoda prodaju se sveže namirnice, kozmetički i higijenski program, proizvodi kućne galanterije, mali kućni aparati, sezonski program...

Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Maxi je trgovina sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa potrošačima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju Maxi supermarketa.

U cilju što boljeg informisanja potrošača organizovan je Maxi Call Centar (0800 353 70 30) putem koga potrošači mogu dobiti informacije o prodavnicama, cenama, promotivnim aktivnostima, radnom vremenu, akcijskim sniženjima, načinima plaćanja. Po ugledu na razvijene evropske zemlje Maxi je prvi na našem tržištu obezbedio besplatno pozivanje Call centra. Neposredan kontakt sa svojim potrošačima Maxi ostvaruje i preko Knjige utisaka koja se nalazi u svakoj prodavnici. Sve informacije o poslovanju Maxija dostupne si i na sajtu www.maxi.rs

Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Maxi privlači brojne potrošače i povoljnim cenama. Svakog meseca na specijalnom akcijskom sniženju nađe se stotinak proizvoda iz svih robnih grupa. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima Maxi često organizuje dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode. Sva sniženja uvek su prilagođena sezonskim potrebama potrošača. O detaljima akcijske prodaje potrošač može da se informiše u svakom supermarketu, u promotivnom letku koji izlazi dva puta mesečno.

Maxi je jedinstven i u domenu vizuelnog identiteta. Čak i kada se menja Maxi uvek zadržava prepoznatljiv izgled porodičnog supermarketa zapadnog stila. U svom okruženju Maxi nudi brojne pogodnosti - parking prostor, poligone za dečiju igru, ozelenjene i uređene slobodne površine. Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo ostrva na kojima su izloženi proizvodi sa mesečnih akcijskih sniženja, viseći "putokazi" koji olakšavaju snalaženje po objektu... Nije stoga čudo što gde god se pojavi Maxi supermarket brzo postaje lokalno obeležje.

Delhaize Group je međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije koji je prisutan u jedanaest zemalja na tri kontinenta. Na kraju prvog kvartala 2011. godine, prodajna mreža Delhaize Group brojala je 2.816 prodavnica. Delhaize Group je u 2010. godini ostvarila prihod od 20,8 milijardi evra (27,6 milijardi dolara) i neto dobit od 574 miliona evra (762 miliona dolara). Na kraju 2010, Delhaize Group je zapošljavala oko 138.600 ljudi. Delhaize Group je članica berze Euronekst Brisel (DELB) i Njujorške berze (DEG).

PEKARA

Delhaize Srbia doo Maxi pekara

 

ZDRAVA HRANA

Delhaize Srbia doo Maxi zdrava hrana

 

VOĆE I POVRĆE

Delhaize Srbia doo Maxi voće i povrće

 

MLEČNI PROIZVODI

Delhaize Srbia doo Maxi mlečni prozvodi

 

Mapa