DESTILERIJA HUBERT 1924

DESTILERIJA HUBERT 1924
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Vuka Karadžića 12
  Banatsko Veliko Selo
  23312 Kikinda
  Srbija
 • Telefon: +381 230 306 444
 • Mobilni: +381 60 01 92 400
 • Mobilni: +381 60 03 11 003
 • Pošalji e-mail

destilerija-hubert-1924-hrastovo-bure

 

Destilerija Hubert 1924 je osnovana 2007. godine. Ova porodična destilerija iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde proizvodi prirodne rakije od šljive, dunje, kajsije, jabuke, kruške kao i likere od višnje i maline, koje su osvojile mnogobrojne nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima. 

 

 

 

 

Voćne rakije Hubert

 

Destilerija Hubert 1924 proizvodi vrhunske prirodne voćne rakije. Poseduje 15 hektara sopstvenih voćnjaka, u kojima se ručno skupljaju plodovi voća koje se transportuje do destilerije. Voće se zatim skladišti u hladnjači, u kojoj se kontoliše zrelost, a zatim se prerađuje tj. pere, otkoštava i pasira. 

Fermentacija se odvija u strogo kontrolisanim uslovima. Potom se radi dvostruka i trostruka destilacija u bakarnim kazanima (prepečenica). Rakije šljiva, dunja i jabuka odležavaju minimum tri godine u hrastovim buradima, dok kajsija i viljamovka odležavaju minimum tri godine u inox posudama.

 

Dunja barrique

Hubert rakija od dunje je proizvedena od ručno biranih potpuno zrelih plodova dunje. Zlatne boje koja potiče od hrastovih buradi u kojima odležava najmanje tri godine, punog i bogatog ukusa dunje protkane sa ukusom vanile, tipičnog i prefinjenog mirisa. Proizvodi se na tradicionalan način, u bakarnim kazanima duplom destilacijom, po staroj proverenoj porodičnoj recepturi. Rakija odležava u buradima napravljenim od stogodišnjeg hrasta kitnjaka.

 

dunja-barrique-destilerija-hubert-1924

 

Jačina rakije je 40% vol.

Služi se kao digestiv, na temperaturi 16°-18° C.

 

Kajsija 

Hubert rakija od kajsije je rakija najfinijih aroma i odlikuje se posebno izraženim slatkim mirisom poput bakinog pekmeza i punim, lepo izbalansirnim ukusom. Proizvedena je od ručno biranih plodova najboljih sorti kajsija koji se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost i slatkoću. Da bi se sačuvala čista aroma kajsije, odstranjuju se koštice.Proizvodi se na tradicionalan način, u bakarnim kazanima duplom destilacijom, po staroj proverenoj porodičnoj recepturi. Odležava najmanje dve godine u inox sudovima.

 

kajsija-destilerija-hubert-1924

 

Jačina rakije je 40% vol.

Služi se kao aperitiv, najbolje rashlađena na temperaturi 10°-12° C.

 

Šljiva barrique 

Hubert rakija od šljive je proizvedena od najboljih rakijskih sorti. Ćilibarne boje, prefinjenog cvetnog i vanilastog mirisa ,punog voćnog ukusa sa izraženim taninima iz hrastovog bureta u kom odležava najmanje 3 godine. Proizvodi se na tradicionalan način, u bakarnim kazanima duplom destilacijom, po staroj proverenoj porodičnoj recepturi. Rakija odležava u buradima napravljenim od stogodišnjeg hrasta kitnjaka.

 

sljiva-barrique-destilerija-hubert-1924

 

Jačina rakije je 42% vol.

Služi se kao digestiv, na temperaturi 16°-18° C.


Viljamovka 

Hubert rakija vilijamovka je proizvedena od sorte kruške Williams. Rakija je svežeg, intenzivnog mirisa, tipičnog za sortu Williams, i zaokruženog, izbalansiranog ukusa, veoma pitka. Ručnim odabirom najkvalitetnijih plodova, kontrolisanom fermentacijom i dvostrukom destilacijom u bakarnim kazanima postiže se vrhunski kvalitet. Odležava najmanje dve godine u inox sudovima.

 

viljamovka-destilerija-hubert-1924

 

Jačina rakije je 40% vol.

Služi se kao aperitiv, najbolje rashlađena na temperature 10°-12° C.


Jabuka barrique 

Hubert rakija od jabuke je proizvedena od 5 sorti jabuka. Za proizvodnju se koristi isceđen sok jabuke, od kojeg nakon kontrolisane fermentacije nastaje jabukovo vino.Jabukovo vino se duplo destiliše u bakarnim kazanima, na tradicionalan način. Rakija odležava u hrastovim buradima najmanje 3 godine. Odležavanjem dobija ćilibarnu boju, karakterističan miris jabuke prožet vanilastim notama hrasta,pun i izbalansiran ukus.

 

jabuka-barrique-destilerija-hubert-1924

 

Jačina rakije je 40% vol.

Služi se kao digestiv, na temperaturi 16°-18° C.


Liker Frau Višnja 

"Gospođa" Višnja nije dobila nadimak bez razloga, jer ovaj neobičan i neodoljiv liker od višnje neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

liker-frau-visnja-destilerija-hubert-1924

 

Služi se rashlađen na temperaturi od 8° do 10° C.


Kako poručiti Hubert rakije?

vocne-rakije-u-hrastovim-buradima-destilerija-hubert-1924

 

Prirodne voćne rakije Destilerije Hubert 1924 možete kupiti u mnogim maloprodajnim objektima u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi, Zrenjaninu, Subotici, Šapcu, Kragujevcu i Nišu. Takođe ih možete poručiti u online prodavnici Destilerije Hubert 1924.

Za sve porudžbine u iznosu preko 5.000 din. dostava je besplatna.

 

Mapa