DULE AGRAR

DULE AGRAR
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Srednji Dragaljevac 47
  76300 Bijeljina
  Bosna i Hercegovina
 • Telefon: +387 55 370 575
 • Mobilni: +387 65 008 999
 • Fax: +387 55 370 575
 • Pošalji e-mail

Hladnjača u Dragaljevcu

Preduzeće Mljekara Dule je 2016. godine osnovala poslovnu jedinicu Dule Agrar u okviru koje se nalaze hladnjača i plantaža malina. 

dule_agrar_dragaljevac

Sagrađen je novi poslovni objekat u Dragaljevcu, kod Bijeljine.

hladnjaca_pogon_dule_agrar

U sklopu poslovnog objekta se nalazi, pored administrativnog dela, hladnjača kapaciteta 600 tona i dve tunelske hladnjače kapaciteta 10 i 6 tona, kao i prostor za preradu voća i povrća, površine 400m² i vaga za merenje.

Otkup i prerada malina

Osnovna delatnost firme Dule Agrar je otkup i prerada malina tj. voća i povrća. 

otkup_malina_dule_agrar

Nakon otkupa prve količine maline, hladnjača je puštena u pogon 28. maja 2017. godine. Tada su stvorene realne pretpostavke za kontinuirani plasman značajnih količina smrznutih malina na inostrano tržište.

hladnjaca_dule_agrar

Pored toga, stvorene su i mogućnosti za plasman i preradu, ostalog voća i povrća, kao i pakovanje i brendiranje smrznutog voća i povrća, po želji klijenata.

Plantaža malina

Plantaža malina, koja se pored hladnjače nalazi u okviru firme Dule Agrar, nastala je nakon analize zemljišta, koje je idealno za uzgoj voća. Iste godine podignuti su i prvi zasadi malina sorti Vilamet i Miker, uz primenu najsavremenijih agro-tehničkih mera. 

plantaze_malina_srednji_dragaljevac_dule_agrar

Planirano je da se u narednih pet godina, podignu novi zasadi maline, a takođe je u planu i organska proizvodnja voća i povrća.

maline_sa_plantaze_dule_agrar

Mapa