EAST POINT TRADE DOO

EAST POINT TRADE DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Prodaja nameštaja, kućnog tekstila, keramike, lampi, ukrasnih predmeta, garderobe i nakita

East Point Trade doo Novi Sad Namestaj

Za neke, popodne provedeno u salonu nameštaja predstavlja uzbudljivu avanturu, dok za druge predstavlja napor. Odakle ova razlika? Iz toga što za drugu grupu ljudi poseta salonu je samo veliki trošak dok za prvu to je deo prelepog iskustva stvaranja doma. Sve je u načinu na koji razmišljamo. Kakve god predrasude imali, ne morate potrošiti puno novca da bi ste kupili odgovarajuću stvar u našem salonu. U krajnjoj liniji, osoblje je prijatno i uslužno i može vam dati odlične ideje!

East Point Trade doo Novi Sad Nakit

 

Izbor je ograničen jedino vašom maštom…

 

PROIZVODI

Garderoba

East Point Trade doo Novi Sad Garderoba

Dozvolite koži mekoću i dodir prirode. Neobični dezeni, raznolike kombinacije boja i šara utkane u prirodne materijale Indije, Nepala… Od klasičnog, elegantnog, modernog, sportskog do etno stila.

Keramika

East Point Trade doo Novi Sad Namestaj, kucni tekstil

Oblikovana ljudskom rukom nosi pečat ljudske kreativnosti, individualnosti, kao i tradicije naroda iz zemlje odakle potiče. Različiti stilovi, forme i ukrasi mogu biti značajan detalj ambijenta koji Vas okružuje.

Kućni tekstil

East Point Trade doo Novi Sad Namestaj od ratana

Rukom rađeni indijski prekrivači, jastučnice, prostirke, zavese… Obojeni prirodnim bojama lako se uklapaju u svaki ambijent i zadovoljiće najprefinjenije ukuse. Ušuškajte se u ambijent pun topline prirodnih materijala.

Lampe

East Point Trade doo Novi Sad Namestaj, kucni tekstil

Svojom izradom, materijalom i stilom biće primećene u Vašem enterijeru i kao detalj doprineti prefinjenosti svakog prostora. U našoj raznovrsnoj ponudi svako će naći nešto vredno i osobeno za poklon dragoj osobi ili sebi.

Nakit

East Point Trade doo Novi Sad Nakit

East Point Trade i u svojoj ponudi nakita nudi neobičan spoj drevnog i modernog, elegantnog i sportskog, sudare različitih materijala i boja, prateći svetske trendove, ali u isto vreme negujući individualan i originalan stil. East Point Trade i u svojoj ponudi nakita nudi neobičan spoj drevnog i modernog, elegantnog i sportskog, sudare različitih materijala i boja, prateći svetske trendove, ali u isto vreme negujući individualan i originalan stil.

Nameštaj

East Point Trade doo Novi Sad Namestaj od ratana

Inspirišite se jednostavnim i modernim dizajnom. Okružite se prirodom, mirom i pozitivnom energijom. Otvorite se novim kulturama i običajima. Uvedite lepotu i ležernost Orijenta u Vaš način života.

Ukrasni predmeti

East Point Trade doo Novi Sad Ukrasni predmeti

Karakter prostoru ili poklonu možete dati nekim od ovih detalja.

Mapa