EKO HEMIJA DOO

EKO HEMIJA DOO
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

profesionalna-sredstva-za-ciscenje-tenzi-eko-hemija

 

Eko Hemija je glavni uvoznik i distributer profesionalne hemije proizvođača Tenzi, koji proizvodi kvalitetna profesionalna sredstva za čišćenje, pranje, odmašćivanje i dezinfekciju. Profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje obuhvataju sredstva za čišćenje i dezinfekciju kancelarija, fontana i bazena, podova, kuhinja, restorana, sanitarija, hala, mašina i opreme. 

 


Profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje Tenzi, koriste se u prehrambenoj industriji, industriji mesa i mleka, hotelijerstvu, transportnim sredstvima, termoelektranama i drugim energetskim postrojenjima, itd.

Sva profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje iz asortimana kompanije Eko hemija doo, registrovani su u Agenciji za hemikalije, proizvedeni su po HACCP standardu i poseduju kompletnu dokumentaciju.


Sredstva za odmašćivanje

Sredstva za odmašćivanje su vrsta profesionalne hemije koja se koriste za odmašćivanje i čišćenje jako zaprljanih površina kao što su plehovi, roštilji, konektomati, frižideri, zamrzivači, hladnjače, fontane i bazeni, mašine i oprema u restoranima i ugostiteljskim objektima, industriji mesa, pekarskoj industriji, transportnim sredstvima, termoelektranama, itd.

Sredstva za odmašćivanje istovremeno čiste i dezinfikuju podove, zidove i površine od inoxa, a rastvaraju se u vodi u razmeri 1:10.

 

srestva-za-odmascivanje-tenzi-eko-hemija

 

U ponudi su:

  • Grillreiniger
  • Top Efekt Str
  • Gran Glass

 

Univerzalna sredstva za čišćenje

Univerzalna sredstva za čišćenje su sredstva za čišćenje koja sadrže aktivan alkohol, a koriste se za pranje i čišćenje stakla, ogledala, kancelarijskog nameštaja, stolova, okvira, pločica, lakiranih površina, metala i plastike. U ponudi kompanije Eko hemija je univerzalno sredstvo za čišćenje Glasreinigier, koje ne sadrži konzervanse i fosfate, a rastvara se u razmeri 1:10.

 

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za dezinfekciju radnih površina, opreme i vitrina, a koriste se za dezinfekciju kuhinja, restorana, ugostiteljskih objekata, mašina i opreme u pekarskoj industriji i industriji mesa. U ponudi kompanije Eko hemija je sredstvo za dezinfekciju Quick Disinfection, koje nakon nanošenja momentalno uništava sve bakterije, a rastvara se u razmeri 1:10.

 

sredstva-za-dezinfekciju-čiscenje-bazena-i-skidanje-kamenca-eko-hemija

 

Sredstvo za otpušavanje cevi

Sredstvo za otpušavanje cevi Udraz Rur, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, je vrsta sredstva za čišćenje, koje se koristi za otpušavanje cevi i odvoda. Sredstvo za otpušavanje cevi je u gelu, a koristi se od 100 do 300 ml gela, koji se nakon 15 minuta ispira vrelom vodom.

 

Profesionalna sredstva za pranje sudova

Profesionalna sredstva za pranje sudova su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za ručno ili mašinsko pranje sudova, a koriste se za čišćenje i pranje čaša, lonaca, grnčarije u kuhinjama, restoranima i ugostiteljskim objektima i pekarskoj industriji.

 

profesionalna-sredstva-za-pranje-sudova-tenzi-eko-hemija

 

U ponudi su:

  • Boberex (sredstvo za ručno pranje sudova)
  • Gran Simo (sredstvo za mašinsko pranje sudova)

 

Sredstva za čišćenje bazena

Sredstva za čišćenje bazena su vrsta sredstava za čišćenje i dezinfekciju, koja se koriste za skidanje velikih naslaga kamenca sa površina koje su često u kontaktu sa vodom, kao što su bazeni, okolina bazena, fontane, sanitarije. Sredstvo za čišćenje bazena Derast, koje se nalazi u ponudi kompanije Eko hemija, može se koristiti za skidanje kamenca, ali i za redovno održavanje.

 

Sredstva za skidanje kamenca

Sredstva za skidanje kamenca su vrsta sredstava za čišćenje i dezinfekciju, koja se koriste za skidanje velikih naslaga kamenca sa grejača, CIP sistema, mašina za sudove. Sredstavo za skidanje kamenca Gran Ston, koje je u ponudi Eko hemije koristi se u razmeri 1:10.

 

sredstva-za-pranje-podova-wc-inox-eko-hemija

 


Sredstva za pranje podova

Sredstva za pranje podova su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za redovno održavanje podova, a koriste se za pranje podova u restoranima i ugostiteljskim objektima, industriji mesa ili kancelarijama. Sredstvo za pranje podova Top Efekt Oranž, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, veoma je prijatnog mirisa pomorandže, a sadrži alkohol zbog čega se brzo suši i pogodan je za prometne površine, kao i nameštaj od eko kože.


Sredstva za čišćenje sanitarija

Sredstva za čišćenje sanitarija su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za pranje i dezinfekciju slavina, lavaboa, pisoara i WC šolja, kao i podova u sanitarnim čvorovima. Sredstvo za čišćenje sanitarija WC Reiniger, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, je gel za pranje i dezinfekciju sanitarija, koji uklanja vodeni i urino kamenac.


Sredstva za čišćenje inoxa

Sredstva za čišćenje inoxa su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za čišćenje i zaštitu površina od inoxa. U ponudi kompanije Eko hemija, je sredstvo za čišćenje inoxa INW 10.


Sredstvo za otapanje snega i leda

Sredstvo za otapanje snega i leda je sredstvo koje u svom sastavu ima kristalna jedinjenja kalcijuma u listićima, a koje se koristi za čišćenje snega i leda, tako što se rasipa na ugaženi sneg ili ledene površine. Biorazgradivo, nezapaljivo i ekonomicno sredstvo za otapanje snega i leda, ne sadrži soli i ureu, zbog čega neoštećuje ni kamen, beton ili asfalt.

 

Kako poručiti

Profesionalna hemija Tenzi može se poručiti telefonom ili mejlom, a možete posetiti i kompaniju Eko hemija, čije se sedište nalazi na Vidikovcu u Beogradu.

Eko hemija

Lipa 20, Beograd, Vidikovac
Tel: +381 11 23 90 377
Mob: +381 60 59 00 091
Mob: +381 64 26 72 287
Mob: +381 60 59 00 092

 

Mapa