ETNO DUĆAN ĐURĐIĆ

ETNO DUĆAN ĐURĐIĆ
5 zvezdica od 7 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Svetog Save 68
  Nikole Pašića 22
  18230 Sokobanja
  Srbija
 • Telefon: +381 60 46 18 866
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 08:00 - 15:00
  Utorak 08:00 - 15:00
  Sreda 08:00 - 15:00
  Četvrtak 08:00 - 15:00
  Petak 08:00 - 15:00
  Subota 08:00 - 15:00

Etno dućan Đurđić iz Sokobanje proizvodi i prodaje med, medne mešavine i pčelinje proizvode, kao i prirodne preparate na bazi meda i lekovitog bilja, kao što su prirodna handmade kozmetika, prirodni sprej protiv komaraca, prirodno sredstvo za dezinfekciju, prirodni biljni šamponi, paste za zube, ručno rađeni sapuni, biljne kapi, tinkture i ekstrati.

 

Svi proizvodi i biljni preparati su 100% prirodni i ručno rađeni po jedinstvenoj tradicionalnoj recepturi. Za proizvodnju prirodne kozmetike i prirodnih biljnih preparata koristi se isključivo rtanjski med i lekovito bilje sa planine Rtanj i okoline Sokobanje.

Etno dućan Đurđić za sve svoje prirodne preparate na bazi meda i lekovitog bilja ima dozvolu od Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar i Veterinarskog Specijalističkog Instituta Zaječar. Od jula 2021. godine nosilac je i Regionalnog brenda istočne Srbije "Balkanika Superior", koji kao garanciju kvaliteta dodeljuje RARIS - Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije.

 

 

 

Med

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetan rtanjski med, a u ponudi su: bagremov med, livadski med, lipov med, šumski med (medljikovac)med u saću, saće u medu i Specijalna kolekcija Đurđić.

 

Bagremov med

bagremov-med-250g-djurdjic.jpg

 

Bagremov med je poreklom iz centralnih delova bagremovih šuma. Boja može biti svetlozelena, beličasta, žuta. Ovaj med je specifičnog mirisa i ukusa. Vrlo sporo kristališe u vidu sitnih zrnaca i tada dobija mlečno belu boju. Zbog svog prijatnog blagog ukusa i smanjenog prisustva polena (koji nije poželjan zbog alergije), kao i izraženih lekovitih osobina, bagremov med je izuzetno koristan u ishrani dece i starijih osoba (jer se lako vari). Ovaj med, zbog svog specifičnog aromatičnog ukusa, poboljšava apetit i brzo vraća izgubljenu snagu. Reguliše lučenje kiseline u želucu, a poželjan je i kao preventiva kod bronhijalnih smetnji.

Cena za 1kg: 1.300,00 rsd
Cena za 250g: 380,00 rsd
Cena za 500g: 650,00 rsd 

 

Livadski med

livadski-med-djurdjic.jpg

 

Livadski med potiče od raznih cvetnih vrsta biljaka. U zavisnosti od kojih biljaka med potiče, boja, ukus i miris mogu varirati. Livadski med može imati svetlo žutu, crvenkastu boju pa sve do tamnijih nijansi. Ukus zavisi od biljne vrste koja u sastavu meda dominira i može biti prijatno sladak, ali i pomalo gorak. 

Livadski med sadrži enzime, minerale, organske kiseline, vitamine i ostale vredne sastojke. Blagotvorno deluje u lečenju stomačnih - crevnih, plućnih i bubrežnih oboljenja, a naročito bolesti srca i krvnih sudova. Povoljno utiče i na osobe kojima je potreban oporavak i dodatna energija. 

Med ima prirodno svojstvo da se kristališe. Takav med prelazi u tečno stanje tako što se tegla sa medom stavi u posudu sa vodom koja se zagreva do temperature ne veće od 50ºC da bi med sačuvao sva svoja lekovita svojstva.

Cena:
1kg – 1200,00 RSD
500g – 600,00 RSD
250g – 330,00 RSD

 

Lipov med

Lipov med se dobija od medonosnog cveta lipe, sa kog pčele sakupljaju i prerađuju nektar i polen. Spada u monoflorne vrste meda (monoflorne vrste meda u najvećem procentu sadrže nektar i polen jedne biljne vrste). Svetlo crvene je boje, prozračan, karakterističnog mirisa na cvet lipe i oštrijeg ukusa. 

Relativno brzo počinje da kristališe, u prva 4 meseca od vađenja iz košnice. Do potpune kristalizacije može proći 6 meseci do godinu dana. 

Svoja antibiotska svojstva lipov med ispoljava u direktnom kontaktu sa mikroorganizmima, što objašnjava njegovo povoljno dejstvo u tretmanu problema sa disajnim putevima, kao što su prehlada, upala grla, bronhitis i drugi. 

Prirodan tonik za organizam, lipov med ublažava nadraženo grlo i kašalj. Ako se polako otapa u ustima, prolaskom kroz grlo formira zaštitni sloj na sluzokoži koji je štiti od infekcije i doprinosi bržem oporavku kod prisutnih infekcija.

Lipov med povoljno deluje na funkciju jetre, jer pomaže proizvodnju žuči i detoksikaciju organizma. Preporučuje se za otklanjanje nervoze, anksioznosti i nesanice. Takođe, može ublažiti lupanje srca i povišen krvni pritisak uzrokovan nervozom i stresom. 

Kod osoba koje već imaju neki od poremećaja rada srca ne preporučuje se uzimanje većih količina lipovog meda u dužem vremenskom periodu, zbog mogućih neželjenih efekata.

Cena: 1kg – 1000,00 RSD

 

Šumski med (medljikovac)

Poreklom iz šumovitih i četinarskih šuma. Ovaj med se odlikuje tamnijom bojom, specifičnim mirisom i oporim ukusom. Šumski med razlikuje se od ostalih medova po svom specifičnom hemijskom sastavu – sadrži mnogo više mineralnih materija.. Potiče od medne rose ili od medljike. U oba slučaja pčele ga rado sakupljaju sa listova i grančica različitog listopadnog i zimzelenog drveća. Šumski med, zahvaljujući većem sadržaju mineralnih materija, podiže nivo hemoglobina u krvi, povećava snagu srca i izdržljivost krvnih sudova. Zbog svojih lekovitih osobina, ovaj med preporučuje se i posle teških operacija, a trudnicama tokom cele trudnoće. Šumski med ima i protivupalna svojstva, pa pomaže i kod bolesti organa za mokrenje i delotvoran je kod bolesti disajnih organa. Med ima prirodno svojstvo da se kristališe. Takav med prelazi u tečno stanje tako što se tegla sa medom stavi u posudu sa vodom koja se zagreva do temperature ne veće od 50ºC da bi med sačuvao sva svoja lekovita svojstva.

Cena: 
1kg - 1.400.00 rsd
500g - 700.00 rsd
250g - 410.00 rsd

 

Med u saću

Med u saću je  veoma moćan skup voska, meda i aromatičnih i lekovitih sastojaka. Prilikom otklapanja mednog saća skida se sloj meda koji sa sobom nosi sve upotrebljene lekovite sastojke pri poklapanju i voštane poklopce koji su upili sve mirise atmosfere košnice.

Kada žvaćemo i gutamo medne poklopce (vosak), češće i po malo, naš organizam reaguje i počinje da, u tragovima, stvara ferment Cirazu, koji će razoriti voštanu opnu bakterija koje su se uselile u naš organizam.

Cena:

1kg – 1.300,00 RSD
500g – 650,00 RSD

 

Saće u medu

Istraživanja su pokazala da je saće u medu efikasno kod bakterijskih i virusnih bolesti nosno-grkljanske šupljine i gornjih disajnih puteva. Ne izaziva alergije, reguliše lučenje pljuvačke i povećava sekretnu i pokretnu funkciju želuca.

U narodnoj medicini se pouzdano zna da oni koji često žvaću medne poklopce retko oboljevaju od nazeba, upale sinusa i prehlade.

Cena:

1kg – 1.800,00 RSD

 

Specijalna kolekcija Đurđić

Od sada u ponudi meda i Specijalna kolekcija Đurđić, koje sadrži pakovanje od tri različite vrste meda u teglicama od 50g ili 250g - livadski med, bagremov med, medljikovac (borov med).

Cena:
750g - 1.200,00 RSD
150g - 600,00 RSD

 

Medne mešavine

prirodni-preparati-med-lekovito-bilje-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne medne mešavine, a u ponudi su: perga u medu, Apikoktel 2, Apikoktel 3, matična mleč u medu, kopriva u medu, Imuno koktel, kordiceps u medu, Prostamed, đumbir u medu, cimet u meduBronhi med, voće u medu i medene žvake.

 

Perga u medu

Perga u medu je najbolji eliksir koji doprinosi jačanju poremećenog imunog sistema i teških oblika anemije, obnavljanju crevne flore oštećene lošom probavom i dugotrajnim uzimanjem lekova, smetnji u radu srca, gastritisa, čira na dvanaestopalačnom crevu, poremećaju žlezda sa unutrašnjim lučenjem, alkoholizma, gripa, nervnih i psihičkih oboljenja.

Cena:

Perga 10g u medu - 1.600,00 RSD
Perga 21g u medu -  2.300,00 RSD

 

Apikoktel 2

Apikoktel 2 se koristi za poboljšanje i održavanje imuniteta kod dece i sportista, za apetit kod dece i brz oporavak nakon dužih preležanih bolesti dece.

Cena: 500g – 700,00 RSD

 

Apikoktel 3

Povećana doza matične mleči, polena i propolisa predstavlja veoma moćan imuno - energetski preparat Apikoktel 3. Njegova upotreba preporučuje se kada organizam zahteva maksimalnu pomoć kod velikih fizičkih i umnih napora; nakon hirurških intervencija i velikog gubitka krvi; osobama kojima je imuni sistem naglo opao usled dugotrajnih i teških bolesti; osobama izloženim virusnim infekcijama u kolektivu.

Cena: 500g – 1.300,00 RSD

 

Matična mleč u medu

Matična mleč u medu se koristi za opšte jačanje imuniteta osoba alergičnih na polen, problema kod potencije i steriliteta. Takođe, matična mleč u medu normalizuje stanja nakon dugotrajnih bolesti, poboljšava funkciju jetre nakon hepatitisa i reguliše rad žlezda i hormona.

Cena: 500g – 1.100,00 RSD


Kopriva u medu

Kopriva u medu pomaže kod anemije, odnosno povećava broj eritrocita, hemoglobina i gvožđa, a ujedno i poboljšava imunitet.

Cena: 500g – 800,00 RSD


Imuno koktel

Imuno koktel je organski preparat na bazi medicinskih gljiva, lekovitog bilja i meda. Imuno koktel sadrži:  

 • Šitaki pečurka - podiže i održava imunitet,
 • Đumbir - čisti organisam od toksina,
 • Aronija - podiže i održava gvožđe u krvi.

Preporučuje se upotreba nakon hemoterapije.

Cena: 500g – 1.600,00 RSD


Kordiceps u medu

Kordiceps u medu je preparat namenjen osobama obolelim od karcinoma, oslabljenog imuniteta usled terapije zračenjem. Takođe, pomaže kod bolesti kardiovaskularnog, urinarnog i respiratornog sistema. 

Kordiceps u medu:

 • obnavlja organe i njihove funkcije,
 • poseduje svojstva antioksidanta,
 • štiti od tumora i sprečava metastaze,
 • suzbija razvoj bakterija i gljivica.

Cena: 500g – 2.300,00 RSD

 

Prostamed

Prostamed je prirodan preparat na bazi meda, koji povoljno deluje na poboljšanje mikrocirkulacije prostate i povećanje potencije. U bagatom sadržaju meda i lekovitog bilja su: livadski med, propolis, polen, tikva golica, mlečika, kopriva, petrovac, ivanjsko cveće i rastavić.

Cena: 500g – 700,00 RSD

 

Đumbir u medu

Đumbir u medu podstiče zaštitne funkcije imuniteta. 

Đumbir u medu deluje kao:

 • antioksidant, uništavajući slobodne radikale, koji oštećuju ili čak izazivaju umiranje ćelija u organizmu,
 • stimuliše cirkulaciju,
 • čisti krv,
 • snižava temperaturu i groznicu, zbog velike koncentracije vitamina C.

Cena: 500g – 700,00 RSD

 

Cimet u medu

Cimet u medu štiti arterije od oštećenja i pomaže pri smanjenu visokog nivoa holesterola i triglicerida u organizmu. Ovaj prirodni preparat na bazi meda sadrži: bagremov med, cimet, susam i seme lana.

Cena: 500g – 700,00 RSD


Bronhi med

Bronhi med je mešavina bagremovog meda sa malo matične mleči. Sadrži matične mleči onoliko koliko čak ni deci ne smeta, a značajno deluje na jačanje pluća. Bronhi med sadrži i polen i propolis, koji povoljno deluju na jačanje imunog sistema, kao i 12 vrsta lekovitog bilja, koje razređuju sekret u plućima i olakšavaju njegovo izbacivanje.

Cena: 500g – 900,00 RSD


Voće u medu

Voće u medu je mešavina koštunjavog, suvog i kandiranog voća sa bagremovim medom. Voće u medu je prirodna, zdrava poslastica puna vitamina i minerala.

voce-u-medu-etno-ducan-djurdjic

Cena:
450g – 600,00 RSD
350g – 500,00 RSD
250g – 450,00 RSD

 

Medene žvake

Medene žvake su prirodni preparat na bazi meda koji:

 • jača pluća, 
 • bori se protiv virusa i infekcija u plućima, 
 • čisti kamenac na zubima.

Cena: 60g – 150,00 RSD

 

Pčelinji proizvodi

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne pčelinje proizvode, a u ponudi su: polen, perga i medene bombone sa propolisom.

 

Polen

Polen ili cvetni prah koji se nalazi u prašnicima cveta, često se naziva izvorom života, jer ne služi samo kao hrana već i kao biološki faktor održanja pčelinje vrste. S obzirom na sastav, a prema mnogobrojnim istraživanjima, nepobitno je dokazano da polen ima veliko lekovito dejstvo i na ljude, jer prestavlja veliku riznicu hranjivih materija, vitamina, minerala, belančevina i drugih vrlo vrednih komponenti. 

Dnevna upotreba polena može obezbediti neophodne vitamine, a zahvaljujući biljnim vlaknima otklanja i poremećaje u varenju.

Cena:
200g – 600,00 RSD
100g – 270,00 RSD


Perga

Perga ili fermentisani polen je veoma cenjen pčelinji proizvod koji nastaje od polena. U svakoj ćeliji saća napunjenoj sa 120 do 180 mg polena, složenim biohemijskim i mikrobiloškim procesima dobija se stabilan, visoko nutritivan proizvod – perga. Pčele pergu koriste u sopstvenoj ishrani, posebno kada je u pitanju razvoj i jačanje novih generacija. 

Mešanjem polenovih zrna koja potiču sa različitih biljaka i različitog su biohemijskog sastava, dobija se proizvod kompleksnog hemijskog sastava i dugog roka trajanja.

Cena:

Perga granule - 10g    – 1.200,00 RSD
Perga granule - 20g    – 2.400,00 RSD

 

Medene bombone sa propolisom

Medene bombone sa propolisom su prirodni antibiotik prilagođen deci. Prijatnog ukusa u obliku bombona, medene bombone se koriste protiv kašlja i bola u grlu.

Cena: 50g – 210,00 RSD

 

Prirodna handmade kozmetika

prirodne-kreme-za-lice-etno-ducan-djurdjic

 

U širokom asortimanu proizvođača Etno dućan Đurđić su:
 

 • Intenzivni koktel za hidrataciju - cena: 2500 RSD
 • Prirodna dnevna krema smilje - cena: 50ml – 750,00 RSD
 • Prirodna noćna krema smilje - cena: 50ml – 800,00 RSD
 • Prirodna krema za problematičnu kožu sa aknama - cena: 700 RSD
 • Aktivna godži krema protiv bora 30+ - cena: 700 RSD
 • BioVital krema za lice sa narom - cena: 1000 RSD
 • BioVital serum za lice sa narom - cena: 800 RSD
 • Krema za dermatitis - cena: 1500 RSD
 • Krema za rozaceu - cena: 1200 RSD
 • Krema za vitiligo - cena: 1500 RSD
 • Magična BB krema - cena: 800 RSD
 • Magična CC krema - cena: 800 RSD
 • Magična Gotu krema - cena: 900 RSD
 • Prirodna dnevna krema žen šen - cena: 50ml – 700,00 RSD
 • Prirodna noćna krema žen šen - cena: 50ml – 700,00 RSD
 • Lux cream - cena: 50ml – 800,00 RSD
 • Zlatna krema smilje - cena: 800 RSD

 

Melemi

Prirodni biljni melemi koje proizvodi Etno dućan Đurđić sadrže razne lekovito bilje i namenjeni su za razne zdravstvene tegobe. U ponudi su:

 • Apitoks (mast sa pčelinjim otrovom) - cena: 1,500.00 rsd
 • Balzam od propolisa - cena: 450.00 rsd 
 • Tadijina krema za bebe - cena: 500.00 rsd 
 • BioLip (balzam za usne sa lipeptidima) - cena: 350.00 rsd
 • Kamilica mast - cena: 450.00 rsd 
 • Balzam protiv opekotina od kantariona - cena: 450.00 rsd
 • Krema za zaceljivanje rana od matičnjaka - cena: 550.00 rsd
 • Krema za vene - cena: 550.00 rsd
 • Balzam za usne med - cena: 300.00 rsd
 • Gavez mast - cena: 450.00 rsd
 • Krema za hemoroide - cena: 550.00 rsd
 • Melem protiv ekcema i psorijaze sa borovim katranom - cena: 750.00 rsd
 • Neven balzam - cena: 450.00 rsd
 • Univerzalni melem sa propolisom - cena: 550.00 rsd

 

Prirodni serumi za lice

prirodni-serumi-za-lice-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne serume za lice , a u ponudi su: 

 • Serum sa hijluoronskom kiselinom - cena: 1000 RSD
 • Serum za hiperpigmentacijske fleke - cena: 1200 RSD
 • Lifting serum sa peptidima i algama - cena: 1000 RSD
 • Serum sa voćnim kiselinama - cena: 650 RSD
 • Serum protiv bora - cena: 1200 RSD
 • Lifting serum za oko očiju - cena: 1000 RSD
 • Zlatni serum za lice od ulja divlje ruže - cena: 600 RSD
 • Tonik sa koloidnim srebrom - cena: 1000 RSD
 • Oksi koktel protiv fotostarenja - cena: 1500 RSD

 

Prirodni tonici za čišćenje lica

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne tonike za čišćenje lica, a u ponudi su: 

 • Prirodni tonik za čišćenje lica od smilja - namenjen je za sve tipove kože. Deluje antioksidantno i protivupalno, temeljno čisti kožu, hidrira i neguje. Cena: 200ml – 500,00 RSD
 • Prirodni tonik za čišćenje lica od matičnjaka - namenjen je za masnu i mešovitu kožu. Smiruje nadraženu kožu i čisti je. Koži daje lep, gladak i zdrav izgled. Cena:200ml – 500,00 RSD
 • Prirodni tonik za čišćenje lica za suvu kožu. - temeljno čisti, a pritom ne suši, već neguje i hidrira kožu. Cena: 200ml – 500,00 RSD
 • Prirodni tonik za lice sa zeolitom i zelenim čajem - ima antibakterijsko dejstvo i efikasno smanjuje bubuljice i mitisere. Pročišćuje pore, deluje umirujuće na kožu, osvežava je i matira. Cena: 200ml – 500,00 RSD
 • Tonik sa koloidnim srebrom - Cena: 1000 RSD
 • Mleko za skidanje šminke - temeljno čisti šminku i nečistoće sa lica, vrata i dekoltea. Kožu čini glatkom i nežnom, ne isušuje kožu i daje joj prirodni sjaj i hrani je. Cena: 200ml – 500,00 RSD

 

Prirodni biljni šamponi

prirodni-biljni-samponi-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne biljne šampone, a u ponudi su:
 

 • Prirodni šampon sa belim lukom bez sulfata - podstiče rast kose, smanjuje opadanje i neguje kosu i kožu glave.
 • Prirodni šampon sa kamilicom bez sulfata - deluje nežno i blagotvorno na kosu i kožu glave i ne izaziva perut.
 • Prirodni šampon sa ruzmarinom bez sulfata - namenje je za masnu kosu i kožu glave, ne isušuje i ne izaziva perut.

Cena: 200ml – 450,00 RSD

 • Biljni šampon sa lavandom je prirodan biljni šampon za suvu i oštećenu kosu, koji kosi vraća sjaj i volumen.
 • Biljni šampon sa malinom i crnim grožđem je prirodni blagi biljni šampon za decu.
 • Biljni šampon sa mentom je prirodni biljni šampon koji deluje protiv suve i masne peruti.

Cena: 250ml – 450,00 RSD

 • Prirodni šampon sa aktivnim ugljem - cena: 700 RSD
 • Prirodni šampon sa kozjim mlekom - cena: 500 RSD

 

Prirodno labelo

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetna prirodna labela, a u ponudi su: labelo za usne med i labelo za usne propolis. 

BioLoip labelo za usne med ili propolis štiti, neguje i hrani kožu usana.

Cena: 5g – 200,00 RSD

 

Prirodni dezodoransi u stiku

prirodni-dezodoransi-deo-stik-etno-ducan-djurdjic

 

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne dezodoranse u stiku, a u ponudi su: 

 • Deo stik Sandalovina 
 • Deo stik Relax med – mleko 
 • Deo stik Nana 
 • Deo stik Crveno voće

Deo stik dezodoransi su prirodni dezodoransi u stiku bez aluminijuma i parabena. Ne sprečavaju znojenje, neguju kožu pazuha i suzbijaju neprijatane mirise.

Cena: 60g – 400,00 RSD

U ponudi su i:

 • Bio deo stik sa alojom i kamilicom 
 • Bio deo stik sa žalfijom i limetom
 • Bio deo stik sa bergamotom i sandalovinom

Bio deo stik sa alojom i kamilicom je prirodni gel dezodorans namenjen za jako osetljivu kožu, sprečava stvaranje neprijatnih mirisa, a ne sprečava znojenje. Bio deo stik sa bergamotom i sandalovinom pruža zaštitu od neprijatnih mirisa tokom celog dana. Namenjen za žene i muškarce. Bio deo stik sa žalfijom i limetom je prirodni gel dezodorans namenjen sprečavanju neprijatnih mirisa usled prekomerenog znojenja.

Cena: 50ml – 500,00 RSD

 

Prirodne maske za lice

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne maske za lice, a u ponudi su: prirodna maska za lice sa medom i kakaom, kao i  crna maska sa aktivnim ugljem i salicilnom kiselinom.

 • Prirodna maska za lice sa medom i kakaom redovnom upotrebom hrani kožu i čini je zdravijom. Cena: 100g – 500,00 RSD
 • Crna maska sa aktivnim ugljem i salicilnom kiselinom namenjena je za masnu i mešovitu kožu. Vrši prirodni piling kože, čisti i ne podstiče perutanje. Redovnom upotrebom dovodi u balans lojnice i znojnice. Cena: 100g – 500,00 RSD
 • Maska za masnu i problematičnu kožu - cena: 250 RSD
 • Maska za normalnu i kombinovanu kožu - cena: 250 RSD
 • Maska za osetljivu kožu - cena: 250 RSD
 • Maska za suvu kožu - cena: 250 RSD
 • Maskica od bele gline - cena: 500 RSD
 • Zelena maskica - cena: 500 RSD
 • Rescue remedy piling za lice - cena: 400 RSD

 

Prirodni preparati za negu tela

U proizvodnom programu Etno dućana Đurđić su i prirodni preparati za negu tela , a u ponudi su:

 • Aloe vera krema - cena: 500 RSD
 • Antic - celulit krema - cena: 1000 RSD
 • BioFreeze tonik - cena: 400.00 rsd 
 • Krema za gljivice - cena: 850.00 rsd
 • Antiperspirant za noge - cena: 300 RSD
 • Krema za pete - cena: 400.00 rsd
 • Krema za ruke i nokte - cena: 300.00 rsd
 • Piling za stopala - cena: 400.00 rsd 
 • Piling za telo - cena: 500.00 rsd 
 • Serum za bradavice - cena: 900.00 rsd 
 • Tinktura za gljivice na noktima i urasle nokte - cena: 400.00 rsd 
 • Krema za urasle nokte - cena: 400.00 rsd
 • Prirodna krema za sunce - cena: 500 RSD
 • Prirodni sprej protiv komaraca - cena: 750,00 RSD

 

Prirodna mleka za telo

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetna prirodna mleka za telo, koja koža lako upija tako da ne ostavlja masan trag. U ponudi su: 

 • Prirodno mleko za telo sa bademom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled. 
 • Prirodno mleko za telo sa nevenenom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled.
 • Prirodno mleko za telo sa kupinom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled.

Cena: 200ml – 500,00 RSD

 

Prirodni sapuni

prirodni-sapun-sa-jodom-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne sapune, a u ponudi su: 

 • Prirodni sapun sa jodom - blagi sapun za kožu lica i tela kojoj je potreban specijalni tretman. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa sandalovinom - sadrži ulje sandalovine i zeolit. Zеоlit vrši dubоkо čišćenje i dеtоksikаciјu kоže, оdgušava i usаvršаva vаše pоre i еliminiše slоbоdne rаdikаle. Zеоlit je za čišćеnjе i pоbоljšаvаnje tеna i оdržаvаnje zdrаvog stanja kоžе. Ulje sandalovine ublažava grčeve i opušta mišiće, poboljšava pamćenje i štiti od stresa. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa aktivnim ugljem - ima pojačano dejstvo čišćenja i hidriranja kože. Sapun sa aktivnim ugljem dubinski čisti pore od nečistoća, uklanja višak lojnog sala iz kože i mrtve ćelije. Koža postaje glatka i čista. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa kozjim mlekom - sadrži kozje mleko. Mlečna kiselina iz kozjeg mleka je zadužena da eleminiše sve nečistoće koje se tokom dana nakupe na licu i telu. Pored nje, kozje mleko sadrži i alfa hidroksilne kiseline koje mogu da otklone mrtve ćelije sa lica. Dugotrajnim i redovnim korišćenjem kozjeg sapuna reguliše se problem sa suvom kožom. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 300,00 RSD
 • Prirodni sapun sa kantarionom - umiruje nadraženu i osetljivu kožu, hidrira je i čini mladolikom. Štiti kožu od spoljašnjih uticaja i deluje antioksidantno. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa nevenom - čisti kožu, hrani i neguje. Podstiče regeneraciju. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa lavandom - sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju akne. Takođe pomaže u balansiranju nivoa sebuma, koji začepljava pore na licu. Deluje opuštajuće. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa narandžom i cimetom - regeneriše, tonira i hidrira kožu. Zahvaljujući svom blagotvornom dejstvu koža je zaštićena, očišćena i elastična. Pogodan je za suvi tip kože. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa nanom i eukaliptusom - olakšava simptome iritacije i svraba kože, a veoma je dobar kada se koristi za rashlađivanje kože i to naročito preko leta. Osvežava lice i smanjuje upalu izazvanu bubuljicama i aknama. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.
 • Prirodni sapun sa borovim katranom - idealan za problematičnu kožu, protiv psorijaze, ekcema i dermatitisa. U kombinaciji sa melemom sa borovim katranom skraćuje vreme regulisanja problematičnog dela kože. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 350,00 RSD
 • Prirodni krem sapun sa ružom - sadrži ulje ruže koje regeneriše kožu, smanjuje bore, sprečava stvaranje bora i pomaže da koža povrati svoj prirodni sjaj, boju i tonus. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD
 • Prirodni krem sapun sa bergamotom - sadrži bergamot eterično ulje, koje se koristi za smanjivanje ožiljaka i drugih promena na koži, koje mogu biti rezultat akni, infekcija ili iritacija. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD
 • Prirodni krem sapun sa karanfilićem - sadrži karanfilić, koji ima antibakterijska i antiupalna dejstva koja sprečavaju razmnožavanje bakterija i infekcije na koži. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD
 • Prirodni krem sapun sa anisom - efikasan je u tretmanima uklanjanja celulita. Povećava elastičnost, normalizuje balans vode i masti, sprečava pojavu zapaljenja i iritacije. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD
 • Glicerinski sapun sa medom i propolisom za problematičnu kožu - cena: 70g 250 RSD
 • Glicerinski sapun sa ruzmarinom i limunom za masnu i problematičnu kožu - cena: 70g 250 RSD

 

Prirodne paste za zube

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne paste za zube, koje izbeljuju zube, štite zubnu gleđ i osvežavaju dah.

U ponudi su:

 • Pasta za zube menta i aktivni ugalj
 • Pasta za zube cimet
 • Pasta za zube narandža

prirodne-paste-za-zube-djurdjic

Cena: 50g – 300,00 RSD

 

Biljne kapi i tinkture

biljne-kapi-etno-ducan-djurdjic

 

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne biljne kapi i tinkture. Ovi dijetetski proizvodi proizvode se pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Biljne kapi, tinkture i sirupi koriste se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka, ublažavanje različitih tegoba i lečenje različitih bolesti i jačanje imuniteta.

U ponudi su:  

 • Virak kapi - za lečenje fibrioda i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, menstrualnih grčeva praćenih bolovima, mioma, polipa, čisti, upale jajnika, benignih hiperplazija tkiva; cena: 50ml – 650,00 RSD
 • Maslačak kapi - za lečenje peumatidnog artritisa i gihta, jača funkcije bubrega, čisti i oporavlja jetru od žutice i hepatitisa, holesterola, triglicerida, problema u menopauzi, alergija, za stvaranje i izlučivanje žuči. Sadrži vitamine A, B2, C, D, G, kalijum, natrijum, fosfor, kalcijum i gvožđe. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Ehinacea kapi - prirodni atibiotik za lečenje infekcija i jačanje imunitetacena: 50ml – 1.120,00 RSD
 • Kapi matičnjaka - za lečenje uznemirenosti, straha, depresivnih stanja, tegoba sa varenjem, menstrualnih tegoba kao i kod glavobolje i zubobolje. Cena: 100ml – 600,00 RSD
 • Kapi za želudac - za normalno varenje, razgrađivanje hrane i brže resorbovanje. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za umirenje - za ublažavanje nervoze, napetosti i anksioznih stanja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za štitnu žlezdu - pomaže kod smanjene fukcije štitne žlezde, povećane funkcije štitne žlezde, pojave nodusa na štitnoj žlezdi, metaboličkih poremećaja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biobronhi kapi - za lakše oblike astme, akutni i hronhični bronhitis, upale disajnih puteva praćenim kašljem i osećajem gušenja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za prostatu - protiv uvećanja i upala bešike i prostate. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi babin zub - na prirodan način podstiče proizvodnju hormona. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biljni ekstrat za povišen šećer u krvi - održava nivoa šećera u krvi na prirodan način. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biljni ekstrat za mršavljenje - pospešuje metabolizam, reguliše probavu i eliminiše suvišne tečnosti i masne naslage. Cena: 100ml – 900,00 RSD
 • Biljni ekstrat za vene - reguliše cirkulaciju, jača kapilare, smanjuje hemoroide i poboljšava krvotok. Cena: 50ml - 850,00 RSD
 • Tinktura protiv urastanja i gljivičnih oboljenja noktiju - cena: 10ml – 400,00 RSD
 • Sprej za grlo sa propolisom - uklanja bol u grlu, neprijatan zadah, fistule i afte u usnoj duplji. Cena: 30ml – 600,00 RSD
 • Nano med sprej za grlo - protiv kašlja, bola u grlu, infekcija u usnoj duplji. Cena: 30ml – 600,00 RSD
 • Sprej za sinuse - podstiče čišćenje sinusa. Cena: 600,00 RSD
 • Propolis kapi (alkoholni rastvor) - cena: 400,00 RSD
 • Propolis kapi (vodeni rastvor) - cena:  300,00 RSD
 • BioSirup od borovih iglica - pospešuje imunitet, umanjuje probleme disajnih puteva, sprečava infekcije disajnih organa, olakšava tegobe izazvane alergijama. Cena: 200ml – 450,00 RSD
 • Srebrni sprej za grlo - cena: 600.00 RSD
 • Propolis sprej sa bokvicom - cena: 600.00 rsd
 • Sprej za desni - cena: 600.00 rsd

 

Prirodno sredstvo za dezinfekciju

Dezinfekt je prirodno sredstvo za dezinfekciju, koje se može koristiti za dezinfekciju ruku ili radne površine. Ovo prirodno sredstvo za dezinfekciju sadrži Mešavina alkohola i ulja koja imaju antibakterijsko i antiseptičko destvo.

Cena: 50ml – 150,00 RSD

 

Prirodni preparati za negu kose

prirodni-preparati-za-negu-kose-djurdjic

 

Prirodni preparati za negu kose koje proizvodi Etno dućan Đurđić su organksi i prirodni preparati koji ne sadrže parabene sulfate ili supstance sintetičkog porekla. To su preparati koji temeljno i dubinski čiste kožu glave i kosu, a pritom im pružaju zaštitu od spoljašnjih uticaja.

Pored prirodnih biljnih šampona, Etno dućan Đurđić proizvodi prirodne preparate za negu kose, kao što su:

 • Šampon sa kozjim mlekom - 500 RSD
 • Šampon sa aktivnim ugljem i hijaluronom - 700 RSD
 • Hranljiva maska sa keratinom - 500 RSD
 • Maska protiv opadanja kose - 500 RSD
 • Maska protiv masne kose - 500 RSD
 • Fluid za kosu - 1.000 RSD
 • Intenzivni serum protiv opadanja kose - 2.000 RSD

 

Biljni čajevi

biljni-cajevi-etno-ducan-djurdjic

 

U proizvodnom programu Etno dućana Đurđić su i biljni čajevi namenjeni raznim zdravstvenim tegobama. U ponudi su:

 • Čaj protiv nadimanja - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj protiv hemoroida - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj protiv opstipacije - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za mršavljenje -cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za cirkulaciju -cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj protiv povišenog šećera u krvi -cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj protiv holesterola - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za umirenje - cena: 100g - 500,00 RSD
 • BioBronhi čaj - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za imunitet -cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za želudac - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj femi (za žene) - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za regulisanje rada štitni žlezde - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj za prostatu - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Čaj protiv cista  - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Psorijaza čaj - cena: 100g - 500,00 RSD
 • Rtanjski čaj - cena: 100g - 200,00 RSD
 • Plućnjak čaj - cena: 250,00 RSD

 

Instant čajevi

Instant čajevi koje proizvodi Etno duća Đurđić su mešavine prirodnih sastojaka i lekovitog bilja, a namenjeni su za lečenje raznih zdravstvenih tegoba. U ponudi su:

 • Instant čaj od biljke babin zub Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj BioBronhi Cena: 650.00 rsd
 • BioSirup od borovih iglica Cena: 450.00 rsd
 • Instant čaj za povišeni šećer u krvi Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj od biljke ehinacea Cena: 1,150.00 rsd
 • Instant čaj za cirkulaciju - Cena: 850.00 rsd
 • Instant čaj od maslačka Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj za mršaljvljenje Cena: 900.00 rsd
 • Instant čaj za balans rada štitne žlezde Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj za umirenje Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj za želudac Cena: 650.00 rsd
 • Instant čaj za prostatu Cena: 650.00 rsd

 

Gde poručiti

Sve proizvode koje proizvodi Etno dućan Đurđić možete poručiti na njihovom sajtu, telefonom i na njihovoj facebook stranici, ili kupiti direktno u maloprodajnim objektima koji se nalaze na adresama Svetog Save 68, Sokobanja i Nikole Pašića 22, Sokobanja.

 

Mapa