ETNO DUĆAN ĐURĐIĆ

ETNO DUĆAN ĐURĐIĆ
5 zvezdica od 5 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Svetog Save 68
  Nikole Pašića 22
  18230 Sokobanja
  Srbija
 • Telefon: +381 60 46 18 866
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 08:00 - 15:00
  Utorak 08:00 - 15:00
  Sreda 08:00 - 15:00
  Četvrtak 08:00 - 15:00
  Petak 08:00 - 15:00
  Subota 08:00 - 15:00

Etno dućan Đurđić iz Sokobanje proizvodi i prodaje med, medne mešavine i pčelinje proizvode, kao i prirodne preparate na bazi meda i lekovitog bilja, kao što su prirodna handmade kozmetika, prirodni sprej protiv komaraca, prirodno sredstvo za dezinfekciju, prirodni biljni šamponi, paste za zube, ručno rađeni sapuni, biljne kapi, tinkture i ekstrati.

 

Svi proizvodi i biljni preparati su 100% prirodni i ručno rađeni po jedinstvenoj tradicionalnoj recepturi. Za proizvodnju prirodne kozmetike i prirodnih biljnih preparata koristi se isključivo rtanjski med i lekovito bilje sa planine Rtanj i okoline Sokobanje.

Etno dućan Đurđić za sve svoje prirodne preparate na bazi meda i lekovitog bilja ima dozvolu od Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar i Veterinarskog Specijalističkog Instituta Zaječar. Od jula 2021. godine nosilac je i Regionalnog brenda istočne Srbije "Balkanika Superior", koji kao garanciju kvaliteta dodeljuje RARIS - Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije.

 

 

 

Med

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetan rtanjski med, a u ponudi su: borov med, bagremov med, livadski med, lipov medmed u saću, saće u medu i Specijalna kolekcija Đurđić.

 

 

Borov med

Borov med ili medljikovac je med koji ima tamniju boju, specifičan miris i opori ukus, jer vodi poreklo iz šumovitih i četinarskih šuma. 

Zahvaljujući većem sadržaju mineralnih materija, borov med podiže nivo hemoglobina u krvi, povećava snagu srca i izdržljivost krvnih sudova. Zbog svojih lekovitih osobina, ovaj med preporučuje se i posle teških operacija, a trudnicama tokom cele trudnoće. 

 

sokobanjski-borov-sumski-med-medljikovac-etno-ducan-djurdjic

 

Borov med ima i protivupalna svojstva, pa pomaže i kod bolesti organa za mokrenje i delotvoran je kod bolesti disajnih organa.

Cena:

1kg – 1.300,00 RSD
500g – 650,00 RSD
250g – 380,00 RSD

 

 

Bagremov med

Bagremov med je poreklom iz centralnih delova bagremovih šuma, a može biti svetlozelene, beličaste ili žute boje. Ima specifičan miris i ukus, i vrlo sporo se kristališe u vidu sitnih zrnaca, kada dobija mlečno belu boju.

 

sokobanjski-bagremov-med-etno-ducan-djurdjic

 

Bagremov med ima prijatan i blag ukus i smanjeno prisustvo polena što je poželjno zbog alergija. Lako se vari, a zbog izraženih lekovitih osobina, izuzetno je koristan u ishrani dece i starijih osoba. 

Ovaj med, zbog svog specifičnog aromatičnog ukusa, poboljšava apetit i brzo vraća izgubljenu snagu. Reguliše lučenje kiseline u želucu, a poželjan je i kao preventiva kod bronhijalnih smetnji.

Cena:

1kg – 1.200,00 RSD
500g – 600,00 RSD
250g – 350,00 RSD

 

 

Livadski med

sokobanjski-livadski-med-etno-ducan-djurdjic

 

Livadski med potiče od raznih cvetnih vrsta biljaka. U zavisnosti od kojih biljaka med potiče, boja, ukus i miris mogu varirati. Livadski med može imati svetložutu, crvenkastu boju pa sve do tamnijih nijansi. Ukus zavisi od biljne vrste koja u sastavu meda dominira i može biti prijatno sladak, ali i pomalo gorak. 

Livadski med sadrži enzime, minerale, organske kiseline, vitamine i ostale vredne sastojke. Blagotvorno deluje u lečenju stomačnih - crevnih, plućnih i bubrežnih oboljenja, a naročito bolesti srca i krvnih sudova. Povoljno utiče i na osobe kojima je potreban oporavak i dodatna energija. 

Cena:
1kg – 1000,00 RSD
500g – 500,00 RSD
250g – 300,00 RSD

 

 

Lipov med

Lipov med se dobija od medonosnog cveta lipe, sa kog pčele sakupljaju i prerađuju nektar i polen. Spada u monoflorne vrste meda (monoflorne vrste meda u najvećem procentu sadrže nektar i polen jedne biljne vrste). Svetlo crvene je boje, prozračan, karakterističnog mirisa na cvet lipe i oštrijeg ukusa. 

Relativno brzo počinje da kristališe, u prva 4 meseca od vađenja iz košnice. Do potpune kristalizacije može proći 6 meseci do godinu dana. 

Svoja antibiotska svojstva lipov med ispoljava u direktnom kontaktu sa mikroorganizmima, što objašnjava njegovo povoljno dejstvo u tretmanu problema sa disajnim putevima, kao što su prehlada, upala grla, bronhitis i drugi. 

Prirodan tonik za organizam, lipov med ublažava nadraženo grlo i kašalj. Ako se polako otapa u ustima, prolaskom kroz grlo formira zaštitni sloj na sluzokoži koji je štiti od infekcije i doprinosi bržem oporavku kod prisutnih infekcija.

Lipov med povoljno deluje na funkciju jetre, jer pomaže proizvodnju žuči i detoksikaciju organizma. Preporučuje se za otklanjanje nervoze, anksioznosti i nesanice. Takođe, može ublažiti lupanje srca i povišen krvni pritisak uzrokovan nervozom i stresom. 

Kod osoba koje već imaju neki od poremećaja rada srca ne preporučuje se uzimanje većih količina lipovog meda u dužem vremenskom periodu, zbog mogućih neželjenih efekata.

Cena: 1kg – 1000,00 RSD

 

 

Med u saću

Med u saću je  veoma moćan skup voska, meda i aromatičnih i lekovitih sastojaka. Prilikom otklapanja mednog saća skida se sloj meda koji sa sobom nosi sve upotrebljene lekovite sastojke pri poklapanju i voštane poklopce koji su upili sve mirise atmosfere košnice.

 

med-u-sacu-etno-ducan-djurdjic

 

Kada žvaćemo i gutamo medne poklopce (vosak), češće i po malo, naš organizam reaguje i počinje da, u tragovima, stvara ferment Cirazu, koji će razoriti voštanu opnu bakterija koje su se uselile u naš organizam.

Cena:

1kg – 1.300,00 RSD
500g – 650,00 RSD

 

 

Saće u medu

Istraživanja su pokazala da je saće u medu efikasno kod bakterijskih i virusnih bolesti nosno-grkljanske šupljine i gornjih disajnih puteva. Ne izaziva alergije, reguliše lučenje pljuvačke i povećava sekretnu i pokretnu funkciju želuca.

 

sace-u-medu-kasetice-etno-ducan-djurdjic

 

U narodnoj medicini se pouzdano zna da oni koji često žvaću medne poklopce retko oboljevaju od nazeba, upale sinusa i prehlade.

Cena:

1kg – 1.600,00 RSD

 

Specijalna kolekcija Đurđić

Od sada u ponudi meda i Specijalna kolekcija Đurđić, koje sadrži pakovanje od tri različite vrste meda u teglicama od 50g ili 250g - livadski med, bagremov med, medljikovac (borov med).

Specijalna kolekcija Đurđić 750g
Cena: 1.100,00 RSD

Specijalna kolekcija Đurđić 150g
Cena: 500,00 RSD

 

Medne mešavine

prirodni-preparati-med-lekovito-bilje-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne medne mešavine, a u ponudi su: perga u medu, Apikoktel 2, Apikoktel 3, matična mleč u medu, kopriva u medu, Imuno koktel, kordiceps u medu, Prostamed, đumbir u medu, cimet u meduBronhi med, voće u medu i medene žvake.

 

Perga u medu

Perga u medu je najbolji eliksir koji doprinosi jačanju poremećenog imunog sistema i teških oblika anemije, obnavljanju crevne flore oštećene lošom probavom i dugotrajnim uzimanjem lekova, smetnji u radu srca, gastritisa, čira na dvanaestopalačnom crevu, poremećaju žlezda sa unutrašnjim lučenjem, alkoholizma, gripa, nervnih i psihičkih oboljenja.

Cena:

Perga u medu 10 - 500g – 1.550,00 RSD
Perga u medu 21 - 500g – 2.250,00 RSD

 

Apikoktel 2

Apikoktel 2 se koristi za poboljšanje i održavanje imuniteta kod dece i sportista, za apetit kod dece i brz oporavak nakon dužih preležanih bolesti dece.

Cena: 500g – 650,00 RSD

 

Apikoktel 3

Povećana doza matične mleči, polena i propolisa predstavlja veoma moćan imuno - energetski preparat Apikoktel 3. Njegova upotreba preporučuje se kada organizam zahteva maksimalnu pomoć kod velikih fizičkih i umnih napora; nakon hirurških intervencija i velikog gubitka krvi; osobama kojima je imuni sistem naglo opao usled dugotrajnih i teških bolesti; osobama izloženim virusnim infekcijama u kolektivu.

Cena: 500g – 1.250,00 RSD

 

Matična mleč u medu

Matična mleč u medu se koristi za opšte jačanje imuniteta osoba alergičnih na polen, problema kod potencije i steriliteta. Takođe, matična mleč u medu normalizuje stanja nakon dugotrajnih bolesti, poboljšava funkciju jetre nakon hepatitisa i reguliše rad žlezda i hormona.

Cena: 500g – 1.050,00 RSD


Kopriva u medu

Kopriva u medu pomaže kod anemije, odnosno povećava broj eritrocita, hemoglobina i gvožđa, a ujedno i poboljšava imunitet.

Cena: 500g – 750,00 RSD


Imuno koktel

Imuno koktel je organski preparat na bazi medicinskih gljiva, lekovitog bilja i meda. Imuno koktel sadrži:  

 • Šitaki pečurka - podiže i održava imunitet,
 • Đumbir - čisti organisam od toksina,
 • Aronija - podiže i održava gvožđe u krvi.

Preporučuje se upotreba nakon hemoterapije.

Cena: 500g – 1.550,00 RSD


Kordiceps u medu

Kordiceps u medu je preparat namenjen osobama obolelim od karcinoma, oslabljenog imuniteta usled terapije zračenjem. Takođe, pomaže kod bolesti kardiovaskularnog, urinarnog i respiratornog sistema. 

Kordiceps u medu:

 • obnavlja organe i njihove funkcije,
 • poseduje svojstva antioksidanta,
 • štiti od tumora i sprečava metastaze,
 • suzbija razvoj bakterija i gljivica.

Cena: 500g – 2.250,00 RSD

 

Prostamed

Prostamed je prirodan preparat na bazi meda, koji povoljno deluje na poboljšanje mikrocirkulacije prostate i povećanje potencije. U bagatom sadržaju meda i lekovitog bilja su: livadski med, propolis, polen, tikva golica, mlečika, kopriva, petrovac, ivanjsko cveće i rastavić.

Cena: 500g – 650,00 RSD

 

Đumbir u medu

Đumbir u medu podstiče zaštitne funkcije imuniteta. 

Đumbir u medu deluje kao:

 • antioksidant, uništavajući slobodne radikale, koji oštećuju ili čak izazivaju umiranje ćelija u organizmu,
 • stimuliše cirkulaciju,
 • čisti krv,
 • snižava temperaturu i groznicu, zbog velike koncentracije vitamina C.

Cena: 500g – 650,00 RSD

 

Cimet u medu

Cimet u medu štiti arterije od oštećenja i pomaže pri smanjenu visokog nivoa holesterola i triglicerida u organizmu. Ovaj prirodni preparat na bazi meda sadrži: bagremov med, cimet, susam i seme lana.

Cena: 500g – 650,00 RSD


Bronhi med

Bronhi med je mešavina bagremovog meda sa malo matične mleči. Sadrži matične mleči onoliko koliko čak ni deci ne smeta, a značajno deluje na jačanje pluća. Bronhi med sadrži i polen i propolis, koji povoljno deluju na jačanje imunog sistema, kao i 12 vrsta lekovitog bilja, koje razređuju sekret u plućima i olakšavaju njegovo izbacivanje.

Cena: 500g – 850,00 RSD


Voće u medu

Voće u medu je mešavina koštunjavog, suvog i kandiranog voća sa bagremovim medom. Voće u medu je prirodna, zdrava poslastica puna vitamina i minerala.

voce-u-medu-etno-ducan-djurdjic

Cena:
450g – 600,00 RSD
350g – 500,00 RSD
250g – 400,00 RSD

 

Medene žvake

Medene žvake su prirodni preparat na bazi meda koji:

 • jača pluća, 
 • bori se protiv virusa i infekcija u plućima, 
 • čisti kamenac na zubima.

Cena: 60g – 100,00 RSD

 

Pčelinji proizvodi

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne pčelinje proizvode, a u ponudi su: polen, perga i medene bombone sa propolisom.

 

Polen

Polen ili cvetni prah koji se nalazi u prašnicima cveta, često se naziva izvorom života, jer ne služi samo kao hrana već i kao biološki faktor održanja pčelinje vrste. S obzirom na sastav, a prema mnogobrojnim istraživanjima, nepobitno je dokazano da polen ima veliko lekovito dejstvo i na ljude, jer prestavlja veliku riznicu hranjivih materija, vitamina, minerala, belančevina i drugih vrlo vrednih komponenti. 

Dnevna upotreba polena može obezbediti neophodne vitamine, a zahvaljujući biljnim vlaknima otklanja i poremećaje u varenju.

Cena:
200g – 540,00 RSD
100g – 270,00 RSD


Perga

Perga ili fermentisani polen je veoma cenjen pčelinji proizvod koji nastaje od polena. U svakoj ćeliji saća napunjenoj sa 120 do 180 mg polena, složenim biohemijskim i mikrobiloškim procesima dobija se stabilan, visoko nutritivan proizvod – perga. Pčele pergu koriste u sopstvenoj ishrani, posebno kada je u pitanju razvoj i jačanje novih generacija. 

Mešanjem polenovih zrna koja potiču sa različitih biljaka i različitog su biohemijskog sastava, dobija se proizvod kompleksnog hemijskog sastava i dugog roka trajanja.

Cena:

Perga granule - 10g    – 1.200,00 RSD
Perga granule - 20g    – 2.000,00 RSD

 

Medene bombone sa propolisom

Medene bombone sa propolisom su prirodni antibiotik prilagođen deci. Prijatnog ukusa u obliku bombona, medene bombone se koriste protiv kašlja i bola u grlu.

Cena: 50g – 210,00 RSD

 

Prirodna handmade kozmetika

prirodne-kreme-za-lice-etno-ducan-djurdjic

 

U širokom asortimanu proizvođača Etno dućan Đurđić su: prirodna krema za akne, prirodna dnevna krema smilje, prirodna noćna krema smilje, prirodna anti age krema, prirodna dnevna krema žen šen, prirodna noćna krema žen šen, Lux cream, priodni antirid, prirodna krema za ruke.


Prirodna krema za akne

Prirodna krema za akne dubinski čisti kožu i podstiče izlučivanje toksina, ubrzava započeti upalni proces. Sprečava nastanak novih upalnih procesa.

U sastavu prirodna krema za akne sadrži ulje pšeničnih klica, ulje jojobe, aloa veru, ulje koštica grožđa, ulje kamilice i pčelinji vosak.

Cena: 50ml – 650,00 RSD


Prirodna dnevna krema smilje 

Prirodna dnevna krema smilje je nežna, hidrantna krema za sve tipove kože. Krema sa smiljem koži daje elastičnost i mekoću, i deluje na bore i ten.

Cena: 50ml – 750,00 RSD

 

Prirodna noćna krema smilje 

Prirodna noćna krema smilje pogodna je za dehidriranu kožu, jer je hrani i neguje, te joj vraća sjaj i deluje na bore.

Cena: 50ml – 750,00 RSD


Prirodna anti age krema

Prirodna anti age krema daje koži mladoliki izgled, elastičnost i znatno je hidrira. Deluje na postojeće bore i sprečava nastanak novih.

Cena: 50ml – 650,00 RSD

 

Prirodna dnevna krema žen šen

Prirodna dnevna krema žen šen ima snažno antioksidaciono dejstvo. Umornoj koži daje energiju i održava je svežom.

Cena: 50ml – 650,00 RSD


Prirodna noćna krema žen šen

Prirodna noćna krema žen šen redukuje umoran i dehidriran izgled kože, daje vidno svetliji i svežiji izgled koži.

Cena: 50ml – 650,00 RSD

 

Lux cream

Lux cream je intezivna prirodna krema za obnavljanje i podmlađivanje kože, koja vidljivo smanjuje bore i borice, popunjava i izglađuje kožu.

Cena: 50ml – 750,00 RSD

 

Prirodni antirid

Prirodni antirid za osetljivu zonu oko očiju, poboljšava cirkulaciju, daje elastičnost i mekoću, hidrira kožu i deluje na bore.

Cena: 15ml – 470,00 RSD


Prirodna krema za ruke

Prirodna krema za ruke štiti kožu ruku, sprečava nastanak zanoktica i neguje nokte štiteći ih od pucanja i listanja.

U svom sastavu prirodna krema za ruke sadrži: maslinovo ulje, shea butter, biljni glicerin, kokosovo ulje, limunovu travu i pčelinji vosak.

Cena: 50ml – 250,00 RSD

 

Prirodni serumi za lice

prirodni-serumi-za-lice-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne serume za lice , a u ponudi su: serum sa voćnim kiselinama, serum sa hijaluronskom kiselinom i zlatni serum za lice od ulja divlje ruže.

 

Serum sa voćnim kiselinama

Serum sa voćnim kiselinama obnavlja epiderm i deluje na teksturu kože. Ne uzrokuje promene na koži, niti osećaj neprijatnosti. Posebno prija masnoj i mešovitoj koži.

Cena: 15ml – 570,00 RSD


Serum sa hijaluronskom kiselinom

Serum sa hijaluronskom kiselinom pomaže u očuvanju mekoće i glatkoće kože, čime se obezbeđuje produžena vitalnost kože.

Cena: 15ml – 1000,00 RSD


Zlatni serum za lice od ulja divlje ruže

Zlatni serum za lice od ulja divlje ruže sprečava prerano starenje kože. Zaglađuje, zateže i smanjuje fine linije. Neguje i hrani kožu dajući joj svilenkastu mekoću i elastičnost i odličan je za suvu kožu.

Cena: 15ml – 520,00 RSD

 

Prirodni tonici za čišćenje lica

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne tonike za čišćenje lica, a u ponudi su: 

 • Prirodni tonik za čišćenje lica od smilja - namenjen je za sve tipove kože. Deluje antioksidantno i protivupalno, temeljno čisti kožu, hidrira i neguje. Cena: 200ml – 430,00 RSD
 • Prirodni tonik za čišćenje lica od matičnjaka - namenjen je za masnu i mešovitu kožu. Smiruje nadraženu kožu i čisti je. Koži daje lep, gladak i zdrav izgled. Cena:200ml – 430,00 RSD
 • Prirodni tonik za čišćenje lica za suvu kožu. - temeljno čisti, a pritom ne suši, već neguje i hidrira kožu. Cena: 200ml – 430,00 RSD
 • Prirodni tonik za lice sa zeolitom i zelenim čajem - ima antibakterijsko dejstvo i efikasno smanjuje bubuljice i mitisere. Pročišćuje pore, deluje umirujuće na kožu, osvežava je i matira. Cena: 200ml – 430,00 RSD
 • Mleko za skidanje šminke - temeljno čisti šminku i nečistoće sa lica, vrata i dekoltea. Kožu čini glatkom i nežnom, ne isušuje kožu i daje joj prirodni sjaj i hrani je. Cena: 200ml – 500,00 RSD

 

Prirodni biljni šamponi

prirodni-biljni-samponi-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne biljne šampone, a u ponudi su:
 

 • Prirodni šampon sa belim lukom bez sulfata - podstiče rast kose, smanjuje opadanje i neguje kosu i kožu glave.
 • Prirodni šampon sa kamilicom bez sulfata - deluje nežno i blagotvorno na kosu i kožu glave i ne izaziva perut.
 • Prirodni šampon sa ruzmarinom bez sulfata - namenje je za masnu kosu i kožu glave, ne isušuje i ne izaziva perut.

Cena: 200ml – 450,00 RSD

 • Biljni šampon sa lavandom je prirodan biljni šampon za suvu i oštećenu kosu, koji kosi vraća sjaj i volumen.
 • Biljni šampon sa malinom i crnim grožđem je prirodni blagi biljni šampon za decu.
 • Biljni šampon sa mentom je prirodni biljni šampon koji deluje protiv suve i masne peruti.

Cena: 250ml – 450,00 RSD

 

Prirodno labelo

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetna prirodna labela, a u ponudi su: labelo za usne med i labelo za usne propolis. 

BioLoip labelo za usne med ili propolis štiti, neguje i hrani kožu usana.

Cena: 5g – 200,00 RSD

 

Prirodni dezodoransi u stiku

prirodni-dezodoransi-deo-stik-etno-ducan-djurdjic

 

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne dezodoranse u stiku, a u ponudi su: 

 • Deo stik Sandalovina 
 • Deo stik Relax med – mleko 
 • Deo stik Nana 
 • Deo stik Crveno voće

Deo stik dezodoransi su prirodni dezodoransi u stiku bez aluminijuma i parabena. Ne sprečavaju znojenje, neguju kožu pazuha i suzbijaju neprijatane mirise.

Cena: 60g – 370,00 RSD

U ponudi su i:

 • Bio deo stik sa alojom i kamilicom 
 • Bio deo stik sa žalfijom i limetom
 • Bio deo stik sa bergamotom i sandalovinom

Bio deo stik sa alojom i kamilicom je prirodni gel dezodorans namenjen za jako osetljivu kožu, sprečava stvaranje neprijatnih mirisa, a ne sprečava znojenje. Bio deo stik sa bergamotom i sandalovinom pruža zaštitu od neprijatnih mirisa tokom celog dana. Namenjen za žene i muškarce. Bio deo stik sa žalfijom i limetom je prirodni gel dezodorans namenjen sprečavanju neprijatnih mirisa usled prekomerenog znojenja.

Cena: 50ml – 500,00 RSD

 

Prirodne maske za lice

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne maske za lice, a u ponudi su: prirodna maska za lice sa medom i kakaom, kao i  crna maska sa aktivnim ugljem i salicilnom kiselinom.

Prirodna maska za lice sa medom i kakaom redovnom upotrebom hrani kožu i čini je zdravijom. Cena: 100g – 500,00 RSD

Crna maska sa aktivnim ugljem i salicilnom kiselinom namenjena je za masnu i mešovitu kožu. Vrši prirodni piling kože, čisti i ne podstiče perutanje. Redovnom upotrebom dovodi u balans lojnice i znojnice. Cena: 100g – 500,00 RSD


Prirodna krema za sunce

Prirodna krema za sunce je pogodna za korišćenje pre sunčanja, za vreme sunčanja i nakon sunčanja. Reguliše neprijatne posledice sunčanja poput alergije i izgorelosti.

Cena: 100g – 500,00 RSD

 

Prirodni sprej protiv komaraca

Prirodni sprej protiv komaraca je potpuno prirodan i jak preparat protiv komaraca.

Cena: 100ml – 750,00 RSD

 

Anti celulit ulje

Anti celulit ulje ublažava celulit redovnim utrljavanjem ulja, napravljenog od odabranih biljaka, na problematični deo tela.

Cena: 200ml – 750,00 RSD

 

Prirodna mleka za telo

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetna prirodna mleka za telo, koja koža lako upija tako da ne ostavlja masan trag. U ponudi su: 

 • Prirodno mleko za telo sa bademom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled. 
 • Prirodno mleko za telo sa nevenenom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled.
 • Prirodno mleko za telo sa kupinom - hidrira jako suvu kožu dajući joj svilenkast izgled.

Cena: 200ml – 500,00 RSD

 

Prirodni sapuni

prirodni-sapun-sa-jodom-etno-ducan-djurdjic

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne sapune, a u ponudi su: 

Prirodni sapun sa jodom - blagi sapun za kožu lica i tela kojoj je potreban specijalni tretman. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa sandalovinom - sadrži ulje sandalovine i zeolit. Zеоlit vrši dubоkо čišćenje i dеtоksikаciјu kоže, оdgušava i usаvršаva vаše pоre i еliminiše slоbоdne rаdikаle. Zеоlit je za čišćеnjе i pоbоljšаvаnje tеna i оdržаvаnje zdrаvog stanja kоžе. Ulje sandalovine ublažava grčeve i opušta mišiće, poboljšava pamćenje i štiti od stresa. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa aktivnim ugljem - ima pojačano dejstvo čišćenja i hidriranja kože. Sapun sa aktivnim ugljem dubinski čisti pore od nečistoća, uklanja višak lojnog sala iz kože i mrtve ćelije. Koža postaje glatka i čista. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa kozjim mlekom - sadrži kozje mleko. Mlečna kiselina iz kozjeg mleka je zadužena da eleminiše sve nečistoće koje se tokom dana nakupe na licu i telu. Pored nje, kozje mleko sadrži i alfa hidroksilne kiseline koje mogu da otklone mrtve ćelije sa lica. Dugotrajnim i redovnim korišćenjem kozjeg sapuna reguliše se problem sa suvom kožom. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 300,00 RSD

Prirodni sapun sa kantarionom - umiruje nadraženu i osetljivu kožu, hidrira je i čini mladolikom. Štiti kožu od spoljašnjih uticaja i deluje antioksidantno. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa nevenom - čisti kožu, hrani i neguje. Podstiče regeneraciju. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa lavandom - sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju akne. Takođe pomaže u balansiranju nivoa sebuma, koji začepljava pore na licu. Deluje opuštajuće. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa narandžom i cimetom - regeneriše, tonira i hidrira kožu. Zahvaljujući svom blagotvornom dejstvu koža je zaštićena, očišćena i elastična. Pogodan je za suvi tip kože. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa nanom i eukaliptusom - olakšava simptome iritacije i svraba kože, a veoma je dobar kada se koristi za rashlađivanje kože i to naročito preko leta. Osvežava lice i smanjuje upalu izazvanu bubuljicama i aknama. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 250,00 RSD; Masažni sapun 140g – 300,00 RSD.

Prirodni sapun sa borovim katranom - idealan za problematičnu kožu, protiv psorijaze, ekcema i dermatitisa. U kombinaciji sa melemom sa borovim katranom skraćuje vreme regulisanja problematičnog dela kože. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 350,00 RSD

Prirodni krem sapun sa ružom - sadrži ulje ruže koje regeneriše kožu, smanjuje bore, sprečava stvaranje bora i pomaže da koža povrati svoj prirodni sjaj, boju i tonus. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD

Prirodni krem sapun sa bergamotom - sadrži bergamot eterično ulje, koje se koristi za smanjivanje ožiljaka i drugih promena na koži, koje mogu biti rezultat akni, infekcija ili iritacija. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD

Prirodni krem sapun sa karanfilićem - sadrži karanfilić, koji ima antibakterijska i antiupalna dejstva koja sprečavaju razmnožavanje bakterija i infekcije na koži. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD

Prirodni krem sapun sa anisom - efikasan je u tretmanima uklanjanja celulita. Povećava elastičnost, normalizuje balans vode i masti, sprečava pojavu zapaljenja i iritacije. Ne isušuje kožu tela i lica. Cena: 70g – 200,00 RSD

 

Prirodne paste za zube

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne prirodne paste za zube, koje izbeljuju zube, štite zubnu gleđ i osvežavaju dah.

U ponudi su:

 • Pasta za zube menta i aktivni ugalj
 • Pasta za zube cimet
 • Pasta za zube narandža

prirodne-paste-za-zube-djurdjic

Cena: 50g – 200,00 RSD

 

Biljne kapi i tinkture

biljne-kapi-etno-ducan-djurdjic

 

Etno dućan Đurđić proizvodi i prodaje kvalitetne biljne kapi i tinkture. Ovi dijetetski proizvodi proizvode se pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Biljne kapi, tinkture i sirupi koriste se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka, ublažavanje različitih tegoba i lečenje različitih bolesti i jačanje imuniteta.

U ponudi su:  

 • Virak kapi - za lečenje fibrioda i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, menstrualnih grčeva praćenih bolovima, mioma, polipa, čisti, upale jajnika, benignih hiperplazija tkiva; cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Maslačak kapi - za lečenje peumatidnog artritisa i gihta, jača funkcije bubrega, čisti i oporavlja jetru od žutice i hepatitisa, holesterola, triglicerida, problema u menopauzi, alergija, za stvaranje i izlučivanje žuči. Sadrži vitamine A, B2, C, D, G, kalijum, natrijum, fosfor, kalcijum i gvožđe. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Ehinacea kapi - prirodni atibiotik za lečenje infekcija i jačanje imunitetacena: 50ml – 1.120,00 RSD
 • Kapi matičnjaka - za lečenje uznemirenosti, straha, depresivnih stanja, tegoba sa varenjem, menstrualnih tegoba kao i kod glavobolje i zubobolje. Cena: 100ml – 600,00 RSD
 • Kapi za želudac - za normalno varenje, razgrađivanje hrane i brže resorbovanje. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za umirenje - za ublažavanje nervoze, napetosti i anksioznih stanja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za štitnu žlezdu - pomaže kod smanjene fukcije štitne žlezde, povećane funkcije štitne žlezde, pojave nodusa na štitnoj žlezdi, metaboličkih poremećaja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biobronhi kapi - za lakše oblike astme, akutni i hronhični bronhitis, upale disajnih puteva praćenim kašljem i osećajem gušenja. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi za prostatu - protiv uvećanja i upala bešike i prostate. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Kapi babin zub - na prirodan način podstiče proizvodnju hormona. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biljni ekstrat za povišen šećer u krvi - održava nivoa šećera u krvi na prirodan način. Cena: 50ml – 620,00 RSD
 • Biljni ekstrat za mršavljenje - pospešuje metabolizam, reguliše probavu i eliminiše suvišne tečnosti i masne naslage. Cena: 100ml – 900,00 RSD
 • Biljni ekstrat za vene - reguliše cirkulaciju, jača kapilare, smanjuje hemoroide i poboljšava krvotok. Cena: 50ml - 850,00 RSD
 • Tinktura protiv urastanja i gljivičnih oboljenja noktiju - cena: 10ml – 400,00 RSD
 • Sprej za grlo sa propolisom - uklanja bol u grlu, neprijatan zadah, fistule i afte u usnoj duplji. Cena: 30ml – 550,00 RSD
 • Nano med sprej za grlo - protiv kašlja, bola u grlu, infekcija u usnoj duplji. Cena: 30ml – 550,00 RSD
 • Sprej za sinuse - podstiče čišćenje sinusa. Cena: 30ml – 470,00 RSD
 • Propolis kapi (alkoholni rastvor) - cena: 30ml – 350,00 RSD; 20ml – 300,00 RSD
 • Propolis kapi (vodeni rastvor) - cena: 30ml – 300,00 RSD
 • BioSirup od borovih iglica - pospešuje imunitet, umanjuje probleme disajnih puteva, sprečava infekcije disajnih organa, olakšava tegobe izazvane alergijama. Cena: 200ml – 450,00 RSD

 

Prirodno sredstvo za dezinfekciju

Dezinfekt je prirodno sredstvo za dezinfekciju, koje se može koristiti za dezinfekciju ruku ili radne površine. Ovo prirodno sredstvo za dezinfekciju sadrži Mešavina alkohola i ulja koja imaju antibakterijsko i antiseptičko destvo.

Cena: 50ml – 150,00 RSD

 

Prirodni preparati za negu kose

prirodni-preparati-za-negu-kose-djurdjic

 

Prirodni preparati za negu kose koje proizvodi Etno dućan Đurđić su organksi i prirodni preparati koji ne sadrže parabene sulfate ili supstance sintetičkog porekla. To su preparati koji temeljno i dubinski čiste kožu glave i kosu, a pritom im pružaju zaštitu od spoljašnjih uticaja.

Pored prirodnih biljnih šampona, Etno dućan Đurđić proizvodi prirodne preparate za negu kose, kao što su:

 • Šampon sa kozjim mlekom - 500 RSD
 • Šampon sa aktivnim ugljem i hijaluronom - 700 RSD
 • Hranljiva maska sa keratinom - 500 RSD
 • Maska protiv opadanja kose - 500 RSD
 • Maska protiv masne kose - 500 RSD
 • Fluid za kosu - 1.000 RSD
 • Intenzivni serum protiv opadanja kose - 2.000 RSD

 

Biljni čajevi

biljni-cajevi-etno-ducan-djurdjic

 

Etno dućan Đurđić takođe proizvodi izuzetno lekovite biljne čajeve koji se koriste kao dopuna ishrani za otklanjanje raznih tegoba i jačanje imuniteta. Cena 100 g čaja iznosi 400, 00 RSD, osim Rtanjskog, čija cena iznosi 100g - 150,00 RSD.

U ponudi su:

 • Čaj protiv nadimanja
 • Čaj protiv hemoroida
 • Čaj protiv ostipacije
 • Čaj za mršavljenje
 • Čaj za cirkulaciju
 • Čaj protiv povišenog šećera u krvi
 • Čaj protiv holesterola
 • Čaj za umirenje
 • BioBronhi čaj
 • Čaj za imunitet
 • Čaj za želudac
 • Čaj femi (za žene)
 • Čaj za regulisanje rada štitni žlezde
 • Čaj za prostatu
 • Čaj protiv cista
 • Psorijaza čaj
 • Rtanjski čaj


Mapa