Besplatna turistička tura "Duhovi prošlosti" 2020 Banja Luka

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Kralja Petra I Karađorđevića 78, Banja Luka

Mesto dešavanja: Narodno pozorište Republike Srpske

 

plakat-besplatne-turisticke-ture-2020-banja-luka

 

Besplatna turistička tura "Duhovi prošlosti" održaće se u subotu 19. septembra 2020. godine, sa početkom u 11 časova, kod Narodnog pozorišta Republike Srpske. Na ovo neobično i veoma interesantno razgledanje grada provešće vas turistički vodič Marijana Batković. 

 

Turistička organizacija Republike Srpske nastavlja sa realizacijom projekta „Besplatnih turističkih tura u najatraktivnijim destinacijama Srpske“. Nakon što su iste uspješno realizovane u Trebinju, svi zainteresovani građani i turisti u Banjoj Luci imaće priliku da upoznaju ljepote i znamenitosti grada na Vrbasu iz jednog sasvim drugog ugla.

Ovoga puta TORS uz podršku i saradnju Turističke organizacije Grada Banja Luka, a u cilju unaprijeđenja turističke ponude i sadržaja, kao i u namjeri da podrži turističku privredu koja je najviše stradala od posljedica korona virusa, realizuje projekat „Besplatnih turističkih tura u Banjoj Luci“.

Cilj projekta je da se građani i turisti upoznaju sa turističkom ponudom i zanimljivostima Banje Luke, ali i da se na ovaj način podrži rad turističkih vodiča. Svi oni koji nam se pridruže u turističkoj šetnji biće u prilici da krajišku ljepoticu upoznaju iz jednog drugačijeg ugla, jer ih očekuje veoma zanimljivo razgledanje grada sa dajaka, kroz vožnju biciklima, upoznavanje Banje Luke kroz prošlost, istoriju, modernu arhitekturu….

Ture će biti organizovane svaki vikend, počevši od 19. septembra do 04. oktobra. Broj mjesta po turi je ograničen, a svi zainteresovani sve informacije o satnici i mjestu polazaka za svaku turu mogu da dobiju na zvaničnim stranicama TO Republike Srpske i TO Grada Banja Luka, kao i na zvaničnim FB stranicama TORS (https://www.facebook.com/visitformore) i TOBL (https://www.facebook.com/visitbl). 


Prijave za učešće na turi mogu se izvršiti putem maila: upoznajbl@banjaluka-turizam.com