EXPO 2018 BAČKA TOPOLA

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Karađorđeva bb, 24300 Bačka Topola

Kontakt

Telefon: +381 24 711 020

Poseti web sajt Pošalji e-mail

Turistička organizacija Bačke Topole vas poziva na petnaesti Sajam poljoprivrede i privrede EXPO 2018 BAČKA TOPOLA – TOPOLYA, koji će se ove godine održati od 7. do 9. septembra, na novoj lokaciji, koja će od ove godine biti velika hala i okolina Javnog preduzeća „Tržnica“, Bačka Topola.

Expo 2018, Bačka Topola – Topolya, Sajam poljoprivrede i privrede je izuzetna prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj kako domaćih tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog događaja.

Očekuje se da će na sajmu učešće uzeti poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, turizam i ugostiteljstvo, itd.

Naša vizija je da ova tradicionalna manifestacija pruži prostor proizvođačima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.

Unutrašnja površina zatvorenog prostora za izlaganje je 420 m2.. Organizator raspoređuje izložbeni prostor i određuje izlagačima mesto izlaganja, gde se obezbeđuju štandovi površine 2 x 3 metra, 3 x 3 metra ili po dogovoru. U srednjem delu hale mogu se obrazovati i štandovi jedinstvenih dimenzija. Na svakom štandu, gde se to zahteva, biće obezbeđen priključak za struju. Dodatni, posebni zahtevi izlagača su predmet dodatnih dogovora.

Izlagači imaju mogućnost korišćenja ograđene, otvorene površine (parking Javnog preduzeća „Tržnica“, Bačka Topola) za eksponate, gde se obezbeđuje površina za izlaganje po dogovoru na osnovu zahteva izlagača.

Površina izložbene hale i okoline je tokom noći zatvorena, ograđena i rasvetljena. Od dana zauzimanja prostora za izlaganje do završetka sajma, izložbeni prostor obezbeđuje profesionalna čuvarska služba.

Zauzimanje prostora za izlaganje i postavljanje eksponata vršiće se 06.09.2018. (četvrtak) od 12:00 sati. Demontaža prostora za izlaganje počinje posle zatvaranja sajma 09.09.2018. posle 17:00 sati.

Izlagači mogu da učestvuju i u pratećim programima posle prethodnog usaglašavanja sa organizatorima. Organizatori pored izlaganja na sajmu nude izlagačima i posetiocima interesantne programe za decu i odrasle u okviru Expo 2018, Bačka Topola – Topolya.

Ulaz za posetioce je besplatan.