KULTURNO LETO 2018 VELIKO GRADIŠTE

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Gradski park, 12220 Veliko Gradište

Kontakt

Telefon: +381 12 663 179

Poseti web sajt Pošalji e-mail

Turistička organizacija Veliko Gradište vas poziva da posetite Veliko Gradište. Očekuje vas jednistvena avantura i neobičan spoj poetike, nautike i rok kulture u opštini Veliko Gradište.

Na svetog Iliju, 2.avgusta, u gradu će se održati veliki narodni vašar, povodom Dana Opštine Veliko Gradište. 3. i 4. avgusta u gradskom parku održaće se Velikogradištanska gitarijada, gde će nam se predstaviti neafirmisani rok bendovi iz cele Srbije kao i dobro poznata imena domaće rok scene u revijalnom delu.

U gradskom parku, 4.avgusta dočekaćemo i 63. TID regatu – najveću regatu ovog tipa u Evropi, a svojim kajacima Dunavom, u Veliko Gradište uploviće preko 150 regataša iz celog sveta.

U Ramu, na mestu gde talasi Dunava kriju bogatu istoriju, u prostoru srednjovekovnog karavan-saraja, tik uz tvrđavu, održaće se 4.avgusta celodnevni program - izložbe etno hrane i likovnih radova meštana Rama, kao i izložba dela eksponata sa tvrđave koji će biti izloženi u školskom dvorištu, a veliku završnicu programa i pečat ovom danu daće poete na međunarodnoj smotri pesnika „Ramski sutoni“.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora, najlepši festivali sa različitim programima, upotpuniće vaše dobro raspoloženje.

Dobrodošli u veliko Gradište!