PROMOCIJA REPUBLIKE SRPSKE NA SAJMU TURIZMA

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd

Mesto dešavanja: Beogradski sajam, Hala 4

Kontakt

Telefon: +387 51 229 720

Poseti web sajt Pošalji e-mail

Turistička organizacija Republike Srpske i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji će u hali 4 na reprezentativnom štandu na beogradskom sajmu turizma predstaviti najatraktivnije programe i ponude turističkih organizacija iz Republike Srpske.

Turistička organizacija Republike Srpske će u četiri sajamska dana, od 22. do 25. februara, na 84m2 reprezentativnog izložbenog prostora u hali 4 Beogradskog sajma zainteresovanoj publici predstaviti ne samo mogućnosti ljetnjeg i zimskoh odmora na planinama, rijekama, jezerima i banjama Srpske, nego i mnoge prateće programe uz kulinarske specijalitete i izvrsna vina iz Hercegovine i Krajine.

Tokom trajanja sajma, na štandu TORS-a će biti predstavljene najatraktivnije ponude naših turističkih destinacija, sa akcentom na programe i sadržaje u kojima turisti mogu da uživaju u predstojećoj proljetnoj i ljetnoj sezoni koja je pred nama – ponuda avanturističkog turizma, nacionalnih parkova, city break destinacija: Banjaluka, Višegrad, Trebinje, banjskih centara, manifestacija ribolovnih revira Srpske i brojnih drugih atraktivnih destinacija u našoj zemlji.

Svakako, značajna pažnja biće posvećena i promociji Olimpijske ljepotice Jahorine, koja ove sezone sija u punom sjaju i ostvaruje fenomenalne rezultate, a za sam kraj sezone pripremaju veliki festivalski događaj F84, čija će promocija takođe biti održana tokom trajanja ovog sajma.