Salon vina Kragujevac 2023

Detalji

Počinje: 31-03-2023 16:00

Završava se: 01-04-2023 20:00

Lokacija: Kralja Petra I 18, Kragujevac

Mesto dešavanja: Hotel Kragujevac

Kontakt

 

plakat-salon-vina-kragujevac-2023.jpg

 

Gradska turistička organizacija Kragujevac vas poziva na Salon vina Kragujevac 2023, koji će se održati od 31. marta do 1. aprila 2023. godine u Kongresnom centru hotela "Kragujevac".

 

Salon vina u Kragujevcu, koji se ove godine organizuje po osmi put, u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije, jedna je od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji.

 

Pronađite najbolja srpska vina.

 

U toku ove dvodnevne vinske manifestacije, prvog dana biće organizovani B2B susreti i sastanci vinara i vinskih profesionalaca, dok je drugi dan posvećen svim ljubiteljima vina, kada će biti organizovane degustacije vina i hrane, masterclass radionice, predavanja, kao i slaganje vina i hrane. 

Pored vina, na kragujevačkom salonu vina predstaviće se i proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava, proizvođači hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suhomesnatih proizvoda.


Program:

Petak, 31. mart 2023.
Kongresni centar hotela "Kragujevac"

16h - 21h  
Dan vinskih profesinalaca - B2B susreti i sastanci

Subota, 1. april 2023.
Kongresni centar hotela "Kragujevac"
 
12h - 20 h
Dan ljubitelja vina - Degustacije i radionice

Organizator Salona vina Kragujevac je Vinski viteški red Šumadije, uz podršku Grada Kragujevca i Gradske Turističke Organizacije Kragujevac, kao i brojnih partnera i profesinalnih asocijacija kao što su Wine Expert Kragujevac, Udruženje somelijera Srbije - SERSA, Asocijacija Somelijea Šumadije - ASŠ i drugih.


Dobro došli!