Zimska bajka 2020 Tivat

Detalji

Nema predstojećih dešavanja

Lokacija: Riva Pine, Tivat

Kontakt

Telefon: +382 32 671 323

Poseti web sajt Pošalji e-mail

 

plakat_zimska_bajka_2020_tivat_2


Turistička organizacija Tivat vas poziva na Novogodišnji program Zimska bajka 2020, koji će se ove godine održati od 25. novembra do 03. januara 2020. godine na Rivi Pine u Tivtu.

Ova zimska manifestacija u Tivtu biće organizovana u saradnji sa partnerima: Opština Tivat, Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat, Porto Montenegro, Luštica Bay i Brand New Tivat.

Zimska bajka Tivat počinje 25. novembra 2019. godine u 21:30 časova, velikim otvaranjem klizališta uz koncert Nataše Bekvalac i Magla Band-a. 

plakat_zimska_bajka_2020_tivat_program

Rivu Pine će pored klizališta, na kojem će građani, kao i gosti grada moći uživati u narednih mjesec dana, krasiti i okićene gastro kućice, dočaravajući prazničan duh sve do završetka Novogodišnjeg programa 03.januara. 

U tim danima, biće održani brojni božićni sajmovi, humanitarni bazari, raznovrsni tematski sadržaji, muzički koncerti, dnevni događaji kućica, cjelodnevna zabava za najmlađe uz "Čarobnu šumu", dječiju predstavu na ledu i tradicionalni koncert Leontine sa gostima, ali i brojne druge aktivnosti tivatske djece, djeci na dar. 

Glavni Novogodišnji program rezervisan je za 31.decembar 2019. godine i doček Nove godine uz koncert Lexington Band-a i Miligram-a, dok će 01. januara 2020. godine nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević. U ostalom dijelu programa goste u Tivtu će zabavljati Van Gogh - 28. decembra, Vlatko Stefanovski i Bitoljski kamerni orkestar -  NY Rock Symphony - 29. decembra 2019. godine, Ana Stanić & Pop simfonija - 02.januara i mnogi drugi gosti iznenađenja.

Zimska bajka u Tivtu 2020 otvara svoja vrata svim ljubiteljima zimskih čarolija, praznične atmosfere, dobre zabave uz provod za pamćenje.
 
Doživite svoju bajku na Rivi Pine i iskusite čari primorske zimske idile u Tivtu.
  
Čekamo Vas u Tivtu.

Dobro nam došli!