EVEXIA HEALTH CLUB

5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Bulevar Umetnosti 1, Novi Beograd
  Strahinjića Bana 74/6
  11000 Beograd Stari grad,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 2626 131
 • Fax: +381 11 2131 485
Kada Vam život postane suviše stresan i brz, kada shvatite da ste opsednuti poslom i svakodnevnim obavezama, pružite sebi priliku da ponovo uspostavite harmoniju tela i duha. Mi smo tu da vas u toplom i nasmejanom ambijentu preusmerimo na vaš put do lepote.

Izuzetno nam je veliko zadovoljstvo da vas pozovemo da posetite ekskluzivne prostorije našeg kozmetičkog centra Evexia Health Club. To je prostor kakav do sada niste imali prilike da vidite u Srbiji. Smešten u centru grada, u srcu Dorćola, salon je opremljen istančanim ukusom poznatih arhitekti koji su svojim umećem dostigli raskoš najluksuznijih salona.

Visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju, pruža najkvalitetnije usluge specijalno prilagođene individualnim potrebama i željama. Isključivo se koriste svetski renomirani kozmetički preparati, nadaleko poznatog izvora u Italiji Salsomaggiore dok dobro obučena i iskusna ekipa stručnih kozmetičara pruža tretmane aparatima najsavremenije svetske tehnologije.

Evexia Health Club je specijalizovan institut za negu tela i lica u koju spadaju kure protiv starenja kože, terapije protiv akni i masne kože, hidratacija, masaža i piling lica; anti-celulit tretmani, programi mršavljenja i zatezanja kože; trajna epilacija laserom, mezoterapija, kavitacija, RF Lift, pedikir, manikir, depilacija, masaža i solarijum.

U luksuznom ambijetu vas očekuje ekipa profesionalaca, spremna da sasluša vaše potrebe, da vam pruži kvalitetnu uslugu i da se brine o vama.

Veliko zadovoljstvo bi nam bilo da vas uskoro ugostimo u našem salonu i ponudimo vam poklon analizu lica ili tela.

Mapa