GABBIANO YAHTING CLUB

GABBIANO YAHTING CLUB
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija)
  11070 Beograd Novi Beograd,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 26 06 565
 • Mobilni: +381 63 83 61 462
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 10:00 - 01:00
  Utorak 10:00 - 01:00
  Sreda 10:00 - 01:00
  Četvrtak 10:00 - 01:00
  Petak 10:00 - 01:00
  Subota 10:00 - 01:00
  Nedelja 10:00 - 01:00

restoran-gabiano.jpg

 

Gabbiano Yachting Club je idealan restoran sa baštom za proslave, venčanja, svadbe, rođendane, promocije, poslovne događaje, modne revije, prezentacije, seminare i konferencije. 

 

 

restoran-gabiano-2.jpg

 

Ovaj sjajan prostor na Dunavu sa veličanstvenim pogledom nudi izuzetan izbor hrane i pića, profesionalno osoblje i savršen ambijent za sve vaše proslave. 


Restoran na Dunavu

restoran-gabiano-5.jpg

 

Restoran Gabbiano je porodični restoran koji se nalazi na obali Dunava, kod hotela Jugoslavija. Sadrži caffe i restoran na dva nivoa, kao i najveću i najlepšu baštu na Dunavu, sa koje se pruža nezaboravan pogled na reku i Kalemegdan. 

Opuštajuća atmosfera, vrhunski izbor specijaliteta mediteranske i italijanske kuhinje, sveže spremljeni hleb, pecivo, testenine i kolači, sveže ceđeni sokovi, sjajni kokteli, kvalitetna vina i druga alkoholna pića, razlog su zbog koga je restoran Gabbiano odličan porodični restoran.


Proslave i venčanja

restoran-gabiano-8.jpg

 

Gabbiano Yachting Club je i omiljeni restoran sa baštom za proslave i venčanja. U prostoru ovog restorana možete organizovati sve vrste privatnih ili poslovnih proslava: rođendane, svadbe i venčanja, maturske skupove, privatne žurke. Elegantan i moderan ambijent restorana, bašte ili banket sale sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima.

Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.

Prostor je klimatizovan, akustičan tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. 

Prelepa bašta daje vam mogućnost da organizujete romantično venčanje na otvorenom, sa prelepim zalaskom sunca i nezaboravnim prizorima.

Postoji nekoliko vrsta menija, koji su koncipirani da odgovaraju vašim potrebama i budžetu.

Za dolazak mladenaca u restoran na raspolaganju vam je i elegantan gliser.
 

Banket sala za svadbe

sala-za-svadbe-gabbiano.jpg

 

Banket sala za svadbe je novootvoreni objekat, sazidan pored restorana Gabbiano. Ova ekskluzivna sala za svadbe sa prelepim pogledom na Dunav ima kapacitet do 200 sedećih mesta.


Poslovne proslave i događaji

kokteli-restoran-gabiano-2.jpg

 

Gabbiano Yachting Club je odličan restoran za poslovne proslave i druge vrste događaja. U ovom modernom i elegantnom prostoru možete organizovati poslovne proslave, ali i team building, seminar, kurs, prezentacije, poslovni skup, kompanijski event, koktel parti, degustacije, press konferencije, modne revije, itd.

Uz profesionalno osoblje, dobru hranu, kvalitetna vina i vrhunsku uslugu, dobijate i gratis opremu, u koju su uključeni: projektor, LCD monitor, projektor i platno, flip chart, besplatan Wi-Fi internet, mikrofon, rasveta, audio i video oprema.


Krstarenje Dunavom i Savom

brod-za-krstarenje-trajan-gabbiano.jpg

 

Pored restorana i banket sale za svadbe, Gabbiano Yachting club poseduje i marinu i dva broda za krstarenje. Putnički brodovi "Trajan" i "Livade" kapaciteta od 60 putnika idealni su za krstarenje Dunavom i Savom i panoramsko razgledanje. 

Brodovi za krstarenje imaju mini bar, toalet, mobilni nameštaj i ozvučenje. Idealni su za privateni i poslovne proslave uz kompletnu restoransku uslugu.

Brodovi za krstarenje se mogu iznajmiti za turističke grupe uz vodiča na srpskom i engleskom jeziku.

 

Mapa