GARMANN NAMEŠTAJ PO MERI

GARMANN NAMEŠTAJ PO MERI
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Nameštaj po meri

 

Nove dimenzije prostora

Brend Garmann na domaćem tržištu objedinjuje renomirane svetske proizvođače najkvalitetnijih elemenata za opremanje enterijera. Misija Garmann-a je da harmonizuje kreativnost i tehnologiju, estetski ugođaj i funkcionalnost primenom inovativnih idejnih rešenja i praktičnih metoda koja oplemenjuju vaš životni prostor i trajno unapređuju kvalitet života. Na vama je da odaberete materijale, boje, dezene i dimenzije. Ostalo je naš posao.

Klizni plakari

Prostorna rešenja

Garmann ugradni klizni plakari odlikuju se mnogostrukim opcijama kreativnog opremanja životnog prostora koja će u potpunosti izaći u susret vašim željama i životnom stilu. Strastvena posvećenost zadovoljstvu naših kupaca rezultira inovativnim rešenjima uređenja vašeg enterijera.

Klizni sistemi

Garmann klizni sistemi proizvedeni su od najkvalitetnijih elemenata i komponenti uglednih svetskih proizvođača, koji garantuju bešumnu, jednostavnu i trajnu upotrebu naših kliznih plakara.

Unutrašnjost plakara

Rukovodimo se ergonomskim i praktičnim aspektima elemenata opreme naših proizvoda kako bismo omogućili multifunkcionalnu organizaciju unutrašnjeg prostora vašeg garderobera i izašli u susret zahtevima savremenog načina života

Frontovi

Izuzetno važan funkcionalno-estetski element naših plakara predstavljaju frontovi. Kao ekskluzivni zastupnici kompanije KAINDL nudimo Vam neograničene kombinacije materijala, boja i dezena frontova.

Garmann ugradni plakari

... i još ...

Kuhinje

Naši timovi stručnjaka posvećuju posebnu pažnju vašim zahtevima u svim fazama oblikovanja kuhinjskog prostora, počev od stručnog savetovanja, preko zajedničkog rada na kreiranju idejnog rešenja i izradi projekta, do finalne proizvodnje i montaže.

Garmann kuhinje po meri

Sobna vrata

U skladu sa sopstvenim afinitetima, možete se opredeliti za jedan od tri osnovna tipa sobnih vrata: standardni tip vrata, zatim tip roto vrata prilagođenih osobama sa posebnim potrebama koja ujedno i štede prostor, kao i tip kliznih vrata, i to u dve varijante: klizna po zidu i klizna u zidu.

Garmann sobna vrata

Komadni nameštaj

Lep izbor kvalitetnih komoda, polica, stolova i stolica jednostavnih linija, u željenim bojama, od različitih prirodnih, ekoloških i modernih materijala.

Garmann komadni namestaj

Dečije sobe

Trudimo se da nameštaj bude prilagođen uzrastu i potrebama deteta. Slobodno možemo reći da je svaka dečija soba jedinstvena.

Garmann decije sobe

Spavaće sobe

Kreirane od najmodernijih prirodnih materijala...

Garmann spavace sobe

Podovi od masivnog drveta

U našim prodajnim salonima imate mogućnost da pogledate i izaberete podne obloge od punog drveta, i to od hrasta, jasena, bagrema i graba.Izaberite pod po svom ukusu i u potpunosti u skladu sa ostatkom Vašeg enterijera. Uz parket i brodski pod nudimo i razne vrste lajsni i sokli koje će upotpuniti ekskluzivan izgled Vašeg novog poda.Vršimo i uslugu isporuke, ugradnje i finalne obrade parketa i brodskih podova.

Garmann parket, brodski pod, lajsne, sokle

Trpezarije

Garmann Trpezarije

Mapa