GASOP DOO

GASOP DOO
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Ljubiše Jelenkovića 61, Beograd, Resnik
  Zaplanjska 84e
  11010 Beograd Voždovac,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 24 63 274
 • Telefon: +381 11 80 44 769
 • Telefon: +381 11 39 74 686
 • Fax: +381 11 24 63 648
 • Pošalji e-mail

vatrogasac-gasi-pozar.PNG

 

Firma Gasop osnovana još 1991. godine i već decenijama uspešno proizvodi i servisira vatrogasna vozila i vatrogasnu opremu, komunalna vozila, specijalna vozila za pranje i dezinfekciju rezervoara za pijaću vodu i mobila vozila za servisiranje i održavanje vatrogasnih aparata i opreme, kao i sredstva za HTZ i ekološku zaštitu.

 

Asortiman:
Vatrogasna vozila
Navalna vatrogasna vozila
Tehnička vatrogasna vozila
Šumska vatrogasna vozila
Vozila za gašenje penom i prahom
Hidraulične platforme za gašenje požara
Pena za gašenje požara
Prah za gašenje požara
Vatrogasna armatura
Vatrogasna creva
Vatrogasne pumpe
Uređaji za izvlačenje dima, para i gasova i stvaranje lake pene

 

vozila-za-gasenje-penom-i-prahom.PNG

Kompanija Gasop je zastupnik brojnih firmi koje proizvode vatrogasnu i zaštitnu preventivnu opremu:  Ziegler (Nemačka), AWG (Nemačka), Parsch (Nemačka), Just Leitern (Austrija), Fomtec (Švedska), Bronto Skylift (Finska).

 

Vatrogasna vozila

navalna-vozila-gasop.PNG

 

Vatrogasna vozila su vozila koja vatrogasci koriste za gašenje požara i prilikom drugih intervencija. U zavisnosti od karakteristika, vatrogasna vozila mogu biti: komandna vozila, navalna vatrogasna vozila, kombinovana vozila, autocisterne i vozila specijalne namene (tehnička vozila, vozila za gašenje prahom, vozila za gašenje penom i prahom, šumska vatrogasna vozila, automehaničarske lestve, vozila za kontejnerski transport, hidraulične platforme za gašenje požara. 

tehnicka-vozila-gasop.PNG

 

Firma Gasop proizvodi vatrogasna vozila u saradnji i po tehnologiji nemačke kompanije Ziegler, a na šasijama po izboru kupca. Takođe se vrši servisiranje vatrogasnih vozila, kao i nadgradnja na novim šasijama i nadgradnja na polovnim šasijama koje su u vlasništvu klijenta. Nadgradnja se radi u skladu sa dogovorom sa klijentom, odnosno prilagođava se klijentovim realnim potrebama, a kompanija Gasop obezbeđuje svu neophodnu dokumentaciju za vozilo, kako bi vozilo moglo da bude registrovano (Uverenje Agencije za bezbednost saobraćaja i tehnički pregled).

 

sumska-vozila-gasop.PNG

hidraulicne-platforme-za-gasenje-pozara-gasop.PNG

 

Vatrogasna oprema

turbovent-gasop.PNG

 

Kompanija Gasop je razvila vatrogasnu opremu i patentirala kod Zavoda za intelektualnu svojinu, prenosne uređaje za izvlačenje dima, para i gasova i stvaranje lake pene: Turbovent, Dimovuk, Penogenerator, koji su namenjeni brzom izvlačenju dima, gasova i pare iz zatvorenih prostora i gašenje požara lakom penom. Ove prenosne vatrogasne uređaje, pored vatrogasaca moraju da poseduju i firme u oblasti hemijske i prehrambene industrije, elektroprivrede, kao i komunalna preduzeća, preduzeća za održavanje puteva, vodovodi i druga preduzeća gde može doći do veće koncentracije opasnih supstanci.

 

dimovuk-gasop.PNG

 

U širokoj ponudi vatrogasne opreme firma Gasop ima i prah za gašenje požara, vatrogasnu armaturu, penila za gašenje požara, vatrogasne pumpe, creva i hidraulične platforme za gašenje požara.

penogenerator-gasop.PNG

 

 

Mapa