GENTECH SOLUTIONS

GENTECH SOLUTIONS
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

telaio-g-pod.jpg

 

Firma GenTech Solutions je zastupnik italijanske firme Gentili Technology Equipment, koja svojim inovativnim rešenjima pretvara komercijalna vozila u savremene mobilne servisne radionice, koje koriste komunalne službe, vatrogasci, telekomunikacione kompanije i mnogi drugi.

 

 

Aperture-laterali-nucleo-1-1.jpg


Pretvorite svoj pikap ili kombi vozilo u mobilne servisne radionice ili savršeno višenamensko komunalno vozilo. Najekskluzivniji proizvodi italijanske kompanije Gentili Technology: Infinity metalne police i kombinovane merdevine G2000 sa nosačem, poseduju TUV GS sertifikat i testirani su u slučaju sudara prema ECE R17 20g (50Km/h) propisu koji ima za cilj da proveri prednji udar komercijalnog vozila opremljenog sistemom polica. 

 

G pod

apertura-posteriore-g-pod.jpg

Firma GenTech Solutions u svojoj ponudi ima G pod koji je standardno opremljen sa dve aluminijumske roletne, što rukovaocu olakšava pristup skladišnom prostoru. S obzirom da se G pod isporučuje sa ključem na svakoj roletni, na ovaj način ćete osigurati svoje alate i opremu.

Lak pristup zadnjem utovarnom delu karoserije omogućavaju vrata sa gasnim amortizerom, koja se nalaze na zadnjoj strani G poda, koja u standardnoj opremi sadrže bravu sa ključem i trećim zadnjim svetnom kočnice.


Police za kombi i dostavna vozila

infinity-2.png

Infinity police za kombi i dostavna vozila su veoma laka i čvrsta, sa dodatnom zaštitom od korozije, a izrađene su od 100% presovanog aluminijuma. Zbog toga što su i do 30% lakše od tradicionalnih polica za kombi i dostavna vozila, omogućavaju  povećanu nosivost, uštedu goriva, smanjeno habanje i troškove održavanja vozila. 

Infinity police za kombi i dostavna vozila veoma lako se sastavljaju, a mogu se prebacivati iz vozila u vozilo. Na kraju svog radnog veka, mogu se reciklirati.


Krovni nosač za merdevine 

roof2-768x461.jpg

 

Krovni nosač za merdevine G2000 Harrier nudi kompletan sistem za montiranje i postavljanje merdevina. Zbog svog dizajna za postavljanje merdevina dovoljna je samo jedna osoba, jer je opremljen  precizno dizajniranim hidrauličnim sistemom. 

Krovni nosač za merdevine G2000 Harrier je robusno i korisno rešenje koje će nositi većinu merdevina na tržištu.

U standardnoj opremi ovaj krovni nosač za merdevine sadrži zadnji klizač za lako smeštanje i skidanje tereta, kao i prednji aerodinamičan spjeler, koji smanjuje nivo buke i doprinosi smanjnjenu potrošnje goriva.

Profili ovog krovnog nosača izrađeni su od dugovečnog, lakog i eloksiranog aluminijuma, otpornog na koroziju, dok su sami držači izrađeni od galvaniziranog čelika, dodatno zaštićenog slojem poliestera.

 

Mapa