HEMOFARM AD VRŠAC

HEMOFARM AD VRŠAC
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Lekovi, fitopreparati, suplementi, dodaci ishrani

Hemofarm ad lekovi, fitopreparati, dijetetski suplementi, dodaci ishrani

 

O NAMA

Hemofarm je vodeća generička farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu, čijem kvalitetu proizvoda se, već tradicionalno, veruje. Upravo taj kvalitet predstavlja glavni imperativ koji se neguje u Hemofarmu i koji je prepoznala STADA Grupa prilikom preuzimanja 2006. godine. Gradeći ugled među kupcima, korisnicima i dobavljačima, Hemofarm nastoji da doprinese učvršćivanju reputacije cele Grupe, ali i njeno što bolje pozicioniranje u samom vrhu svetskih generičara.

Naša misija je da svojim vrhunskim kvalitetom, dostupnošću, brigom za očuvanje i unapređenje zdravlja, ulivamo sigurnost i poverenje. Mi pristupamo kolegama, klijentima, dobavljačima i partnerima na tržištu, kao i korisnicima naših proizvoda, sa brižnošću i poštovanjem. Nastojimo na zadovoljimo njihove potrebe i želje i na taj način svi postajemo uspešniji. Dajemo sve od sebe da pružimo visokokvalitetne zdravstvene proizvode i usluge koji su konkurentni i fer, kao i da oni uvek budu na dohvat ruke, po razumnoj ceni. Prihvatamo ličnu odgovornost i težimo da uvek budemo drugačiji, bolji i podstičemo napredak. Mi smo lojalni i iskreni prema našim kolegama, našim potrošačima i partnerima.

Naše ključne vrednosti su: brižnost, kvalitet, dostupnost i poverenje.


Brižnost
Briga za zdravlje je naš prioritet, sa razumevanjem i poštovanjem vaših potreba, kroz prevenciju i efikasnu terapiju. Brižnost uliva veru da će sve biti dobro.

Kvalitet
Naš portfolio je rezultat neprestanog razvoja, praćenja najviših svetskih standarda, inovativnih tehnologija, posvećenog i profesionalnog tima, već više od 50 godina. Važan nam je kvalitet vašeg života!

Dostupnost
Nastojimo da naši proizvodi, po razumnoj ceni uvek budu na dohvat ruke svima, bilo gde i u bilo koje vreme. Biti dostupan znači da smo uvek tu za vas.

Poverenje
Odgovornost, transparentnost, doslednost i pouzdanоst su odlike našeg celokupnog poslovanja, a na temeljima poverenja gradimo čvrste i stabilne odnose. Poverenje dolazi jer ste sigurni da smo na vašoj strani.

 

Kontrola kvaliteta kao integralni deo sistema Hemofarma, nezavisna je u svom radu, a osnovni moto i zadatak svih zaposlenih je da proizvodi Hemofarma moraju biti odgovarajućeg kvaliteta, efikasni i bezbedni za pacijenta.

Lekovi koji se izdaju na lekarski recept (Rx)

Vodeći preparati Hemofarma koji se izdaju na recept (Rx, po INN-u) na tržištu Srbije su:

  • Bromazepam
  • Enalapril
  • Metoprolol
  • Fiziološki rastvor
  • Amoksicilin, klavulanska kiselina
  • Amlodipin
  • Azitromicin
  • Metformin
  • Valproinska kiselina, natrijum valproat

Lekovi koji se izdaju bez lekarskog recepta (OTC)

Obuhvataju proizvode za prevenciju i ublažavanje lakših zdravstvenih tegoba, kao i suplemente tj. dodatke ishrani.

Dodaci ishrani

Dodаci ishrаni predstavljaju dopunu ishrаni i to mаterijаmа koje se putem normаlnog unosа hrаne u orgаnizаm ne dobijаju u dovoljnoj količini.

KONTAKT

Hemofarm AD
Farmaceutsko-hemijska industrija
Beogradski put bb

26300 Vršac

Tel/fax:  +381 13 803 100

Poslovni centar Beograd
Prote Mateje 70
Tel: +381 11 3811 200
Fax: +381 11 3441 774

info@hemofarm.com

www.hemofarm.com

Mapa