HIM RESURS DOO

HIM RESURS DOO
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
  11070 Beograd Novi Beograd,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 311 95 91
 • Mobilni: +381 64 6414 052
 • Fax: +381 11 311 95 91
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 08:00 - 16:00
  Utorak 08:00 - 16:00
  Sreda 08:00 - 16:00
  Četvrtak 08:00 - 16:00
  Petak 08:00 - 16:00

Hemijske sirovine

Firma Him Resurs je osnovan kao rusko - srpska partnerska firma i nalazi se u Zrenjaninu u Srbiji. Ruski Him Resurs je lider na tržištu Ruske Federacije. Veliku pažnju posvećujemo tome da se naše prisustvo oseti na Balkanu i u Evropi i pretendujemo da postanemo lider na ovom tržištu. Kao što potvrđuju naši klijenti, osiguravamo visok kvalitet proizvoda i pouzdan smo partner u poslovanju. Ovo je ostvareno velikom posvećenošću, najsavremenijom opremom i najmodernijom tehnologijom, obrazovanim kadrom i osobljem i visokom motivacijom.

Vrhunski kvalitet proizvoda i pravovremene isporuke. Oba faktora su izuzetno važni za hemijsku industriju. Isporučujemo našim klijentima najkvalitetnije hemijskih sirovine. Široka paleta proizvoda, fleksibilne usluge i posvećenost omogućava nam da održimo dobar odnos sa klijentima.

Firma Him Resurs je u 2013-toj godini uvezla i prodala 20400 tona hemijskih sirovina. 

Organski rastvarači

U ponudi su organski rastavarači: Aceton, Butil Acetat, Etil Acetat, Metoksi Propil Acetat, Butanon (Methyl Ethyl Ketone - MEK).

Sredstva za odleđivanje pisti i aviona

U ponudi su sredstva za odleđivanje pisti i aviona - De-icing: Etilen glikol (Monoethylene glycol - MEG), Propilen glikol (Mono Propylene Glycol - MPG), Natrijum formijat.

Sirovine za proizvodnju gume

U našoj ponudi su sirovine za proizvodnju gume i proizvoda od gume. U ponudi su: Stearinska kiselina, Industrijska crna čađ N330 i N550, Butanon (methyl ethyl ketone - MEK).

Sirovine za proizvodnju lepkova

U okviru naše ponude možemo vam ponuditi kvalitetne sirovine za proizvodnja lepkova kao što su Polivinil-alkohol 17-88, Polivinil-alkohol 24-88, Triacetin.

Sirovine za proizvodnju boja i lakova

U našoj širokoj paleti proizvoda nudimo i sirovine za proizvodnju boja i lakova.

U ponudi su: Aceton, Butil acetat, Etil acetat, Metoksi Propil Acetat, Butanon (Methyl Ethyl Ketone - MEK), Propilen Glikol (Mono Propylene Glycol - MPG), Petroleum Resin C9 120-10, Fosforna kiselina.

Sirovine za sintezu smola

Takođe nudimo i sirovine za sintezu smola i to alkidnih, akrilnih i poliestarskih smola. U ponudi su: Adipinska kiselina, Etilen glikol (Monoethylene glycol - MEG), Propilen glikol (Mono Propylene Glycol - MPG), Neopentil glikol, Pentaeritritol tetranitrat (Pentaeritrit), Maleinski anhidrid, Ftalni anhidrid, Izoftalna kiselina.

Sirovine za kućnu hemiju

Prodajni program preduzeća Him-Resurs doo sadrži i sirovine za kućnu hemiju, kao što su: Propilen glikol (Mono Propylene Glycol - MPG), Fosforna kiselina. 

Sirovine za preradu kože

Sirovine za preradu kože su namenjene kožarskoj industriji. U ponudi su: Mravlja kiselina i Natrijum formijat.

Sirovine za proizvodnju plastike

Sirovine za proizvodnju plastike su neophodne za industriju plastike. Za proizvodnju PET ambalaže u ponudi je Izoftalna kiselina, a za proizvodnju homopolimera PVA u ponudi je Vinil acetat monomer – VAM.

Kozmetičke sirovine

U ponudi su i kvalitetne kozmetičke sirovine za proizvodnju kozmetike koje se koriste u proizvodnji sapuna, kao sredstva za zadržavanje vode, radi povećanja gelske konzistencije i razmazivanja na koži, ili kao rastvarači, aditivi i eterična ulja. U ponudi su: Lanolin USP LP, Propilen glikol, Stearinska kiselina, Triacetin.

Hemikalije

U ponudi preduzeća Him Resurs su i hemikalije za razne industrijske grane kao što su:

 • Rashladni fluidi: Etilen glikol (Monoethylene glycol - MEG)
 • Rashladni fluidi u prehrambenoj industriji: Propilen glikol (Mono Propylene Glycol - MPG)
 • Duvanska industrija: Triacetin
 • Prehrambena industrija: Triacetin (E1518 Glicerintriacetat)
 • Proizvodnja sveća: Stearinska kiselina
 • Pčelarstvo: Mravlja kiselina
 • Proizvodnja insekticida: Maleinski anhidrid
 • Farmaceutske sirovine: Lanolin EP ELP
 • Staklena vlakna - laminiranje: E Glass Direct Roving EDR 24-4800-386, E Glass Spray Up Rovoing 2400 TEX
 • Protiv požarni premazi: Amonijum-polifosfat, Melamin, Pentaeritritol tetranitrat (Pentaeritrit)

Mapa