HOTEL LAVINA JAHORINA

HOTEL LAVINA JAHORINA
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 

 

 

 

 

 

Hotel idealan za sve ljubitelje skijanja

Novoizgrađeni hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. 
Smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe imaju pogled na skijašku stazu.

SOBE I APARTMANI

Hotel Lavina Jahorina nudi luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Standarda soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama.

Veliki i luksuizni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje. U našoj ponudi nalaze se tri različita tipa apartmana: Junior suite apartman, Superior suite apartman, Deluxe suite apartman. 

RESTORAN I KLUB

U našem prostranom hotelskom restoranu, možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje (azijska, francuska i italijanska kuhinja).

Restoran sadrži 120 sedećih mjesta, dok je optimalan kapacitet kluba za komforno uživanje u noćnom provodu oko 150 posetilaca.

Hotel Lavina organizuje tematske večeri zabavne, pop, rock, klubske muzike, ali je naš najveći kvalitet gostovanje popularnih bendova i grupa.

WELLNESS I SPA

Wellness centar hotela Lavina gostima nudi jedinstven i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, podmlađivanje i zatezanje kože, usluge korišćenja saune, parnog kupatila ili jacuzzi kade.

Wellness centar poseduje finsku saunu, parno kupatilo i jacuzzi kadu. Takođe, tu je i bazen sa održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno.

SKIJANJE (ŠKOLA I RENT)

Hotel Lavina svojim gostima nudi i školu skijanja, po rečima mnogih, jednu od najkvalitetnijih na Jahorini. Licencirani instruktori vrše obuku svih kategorija polaznika, od početnika, pa do ski znalaca. Svi se dobro zabavljamo i nakon nekoliko treninga mnogi su spremni da se oprobaju u skijanju. 

Takođe, nudimo i dečju školu skijanja u trajanju 3 do 4 dana. 

U sklopu hotela nalazi se Ski Rental hotela Lavina koji nudi opremu poznatih svetskih proizvođača (Fisher, Rosiggnol, Salomon…) i ukupno raspolaže sa preko 200 ski kompleta i snowboardova.

KONFERENCIJE

Hotel Lavina poseduje modernu, višenamensku konferencijsku salu u kojoj se mogu organizovati seminari, prezentacije, poslovni sastanci, konferencije kao i drugi slični događaji. Sala ima kapacitet od najviše 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim audio-video i vizuelnim sadržajima.

Sala je pokrivena signalom širokopojasnog bežičnog Interneta što boravak i poslovne zahteve naših klijenata i gostiju čini potupno komfornim za rad.

U kombinaciji sa wellness centrom, našim restoranom i nesvakidašnjem ambijentom koji nudi Jahorina, verujemo da ćete vi i vaši gosti biti potpuno zadovoljni uslovima i atmosferom koji će upotpuniti planirani skup.

Zavirite u svaki naš kutak

Virtuelna šetnja

Mapa