HOTEL PER ASTRA

HOTEL PER ASTRA
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 

PER ASTRA - VAŠ PUT KA ZVIJEZDAMA

Boutique hotel Per Astra nalazi se u predivnom ambijentu baroknog grada Perasta smještenog na mjestu razdvajanja kotorskog i risanskog zaliva u akvatorijumu Boke Kotorske, koja je pod zaštitom UNESCO-a, kao svjetska kulturna i prirodna baština.
Hotel je proglašen za najbolji mali hotel u Crnoj Gori u 2011. godini.

U ambijentu baroknog grada, svaki gost hotela Per Astra ima apsolutni komfor, luksuz, ispunjenje zahtjeva i diskreciju koja je zagarantovana.
Udaljen je pedesetak stepenika od mora i 500 m od plaže u borovoj šumi.
Hotel Per Astra ima 11 visokokvalitenih luksuznih, enterijerski različitih apartmana kvadrature od 49 do 107 kvadrata.

Parking prostor je kapaciteta 15 vozila.
Restoran Per Astra vam u svakom trenutku pruža mogućnost nezaboravnog užitka u specijalitetima vrhunskog chefa čija kulinarska umijeća je jedino moguće degustirati u Per Astri.

  
 

Welness&spa i fitness sadržaji su vam na raspolaganju 24 sata. potrebno je samo da rezervišete vrijeme tokom kojeg želite da se potpuno opustite.
Na raspolaganju vam je i bazen ispred hotela, koji je u funkciji i u zimskim mjesecima, ukoliko vi toželite.....
a potpunu relaksaciju ćete imati u intimi i sofisticiranosti svog apartmana koji će vješti maseri pretvoriti u najljepši prostor za masažu.
Ukoliko želite da spojite zadovoljstvo i užitak sa produktivnošću i uspješnošću u biznisu, na raspolaganju vam je business room. Prostor u kojem možete organizovati sastanke, donositi odluke, ostvariti svoju viziju....

Za dodatnu kreativnost na raspolaganju su vam i apartmani koje ćemo vrlo brzo prilagoditi vašim business potrebama, ali i predivne terase sa pogledom na gospu od skrpjela, crkvu svetogđorđa i ulaz u kotorsko-risanski zaliv.
Cijeli prostor oko hotela i u unutrašnjosti je pokriven wireless internetom.
Za dodatne informacije o hotelu možete posjetiti web stranicu www.perastra.me. ili direktno kontaktirati hotel na e-mail: perastrazt-com.me ili telefone +382 32 373 608 i fax +382 32 373 609.

Mapa