HOTEL RAVNI GAJ

HOTEL RAVNI GAJ
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Ravni Gaj
  34240 Knić
  Srbija
 • Telefon: +381 34 591 011
 • Mobilni: +381 60 23 00 130

Hotelski smeštaj u Kniću

sportsko-rekreativni-centar-ravni-raj-knic 

 

Hotel Ravni Gaj nadomak Knića i Kragujevca, smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom. 

 

Sigurno ćemo se naći i na raskrsnici Vaših puteva!

Vazdušna oaza Srbije

Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije za sve kojima je važna blizina regionalnih, tu je i prirodno data okolnost da je Ravni Gaj pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika, zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

Posetite nas u toku letnjih meseci i uživaćete u uvek prijatnijim temperaturama zahvaljujući kojima se koda nas uvek bolje spava.

Hotel svojim smeštajnim kapacitetima i svim pratećim sadržajima nudi idealne uslove i za duži boravak gostiju, organizaciju konferencija, kongresa, seminara, team buildinga, sportskih priprema ili organizovanih proslava. 

sportsko-rekreativni-centar-ravni-raj-knic-2

Upoznajte se sa našom ponudom i posetite nas. 

 

Hotel u Kniću

Hotel Ravni Gaj raspolaže smeštajnim kapacitetima idealnim za odmor i opuštanje, bilo da ste u prolazu i potreban vam je udoban predah od puta ili želite da koda nas provedete vikend ili celokupan odmor.

Na raspolaganju su Vam sobe i apartmani, različitih kapaciteta. Luksuzni savremeno opremljeni apartmani nalaze se u novoizgrađenom delu hotela. 

Svaki apartman ima:

 • Klima uređaj
 • Televizor
 • Bežični internet
 • Toalet i kupatilo sa hidromasažnom kadom za dvoje
 • Dnevni boravak
 • Terasu

Hotel raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih apartmana. Osim apartmana, na raspolaganju su Vam i sobe koje svojom kvadarturom, sadržajem i brojem ležajeva zadovoljavaju sve osnovne potrebe savremenog gosta.

 

Organizacija proslava

Hotel Ravni Gaj, zahvaljujući svečanim sala različitog kapaciteta, idealno je mesto i za organizaciju Vaših proslava.

Svoje zvanice možete ugostiti u našem ekskluzivnom restoranu, kristalnoj sali kapaciteta do 480 gostiju, našoj kafani restoranskog tipa ili na sasvim posebnom restoranu smeštenom na terasi. 

Porodični skup, intimno venčanje ili obeležavanje za vas značajnih datuma koje želite da proslavite sa najbližima, svadbe za pamćenje i svi ostali povodi kada želite da budete odlični domaćini, za nas su pravi izazov. 

Sale mogu biti namešetene prema vašim željama, meni se prilagođava samo vašem ukusu, a mi smo tu da sve organizujemo tako da vaš dan bude zaista poseban.

 

sportsko-rekreativni-centar-ravni-raj-knic

 

Kristalna sala

Nova, najveća sala, sva u prozorima, sa pogledom na šumu i park.  Pogodna je za velika slavlja, kao i za simpozijume, kongrese ili prezentacije, a može da se pregradi na dve manje sale.

 

Sala šumadijski pogled

Nova sala, sa okruglim stolovima za 8, 10 ili 12 osoba

Idealna za slavlja srednjeg i većeg obima.

Sala šumadijski pogled je nova sala, dekorisana kristalima i biserima, pa omogućava bajkovit i svečan ambijent eleganciju i luksuz koji sada možete pružiti i vašim gostima.

 

Sala restoran Lux

Potpuno renovirana sala, u lux stilu. 

Idealan prostor za manja slavlja, intimnija venčanja, svečane večere i ručkove, ili skupove sa manjim brojem učesnika.ambijent eleganciju i luksuz koji sada možete pružiti i vašim gostima.

 

Višenamenska sala

Potpuno renovirana sala – pogodna za konferencije i manje proslave.

 

Nacionalni restoran Gružanska terasa

U kompleksu hotela, nalazi se nacionalni restoran Gružanska terasa, koji nudi veliki izbor ukusnih jela po porudzbini, jela sa roštilja, supa, čorbi, salata, predjela, pica, kolača, pića, sokova, kafa, spremljenih po HACAP standardu.

Šumadija je kraj Srbije koji je poznat po odličnim gastronomskim specijalitetima. Na našem meniju nalaze se samo provereno najbolji zalogaji iz bogate ponude specijaliteta karakterističnih za ove prostore.
Domaća kuhinja, najkvalitetnije domaće namirnice sa ovih prostora, kuvari sa iskustvom i raznovrsna ponuda su ono što nas izdvaja. Obroke koje služimo odlikuju autentični ukusi, kombinacije namirnica i arome koje ćete pamtiti. 

Budite naši gosti, poklonite nam poverenje, uživajte u pravom srpskom doručku, bogatom ručku ili svečanoj večeri. Sve to možete degustirati u našem restoranu ili u dogovoru sa nama, možete odabrati i za svoje goste.

Možete odabrati noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion, kao i specijalno napravljen meni za ishranu sportista.

 

Kongresna sala

Hotel Ravni Gaj svojim smeštajnim kapacitetima i raspoloživim salama za sastanke i prezentacije predstavlja i idelano mesto za organizaciju:

 • Kongresa
 • Seminara
 • Tim bildinga
 • Naučnih skupova

Geografski položaj hotela omogućava jednostavan dolazak učesnika iz bilo kog dela Srbije. Predavanja, prezentacije, diskusije ili panel rasprave prati sva neophodna tehnička opremljenost koja garantuje kvalitetnu realizaciju svih zamišljneih aktivnosti. 

U dogovoru sa vama, raspored sedenja u sali i pozicioniranje tehnike prilagođavamo vašim potrebama i trudimo se da izađemo u susret savkom vašem zahtevu.

sportsko-rekreativni-centar-ravni-raj-knic

 

Sport i rekreacija

Svim učesinicima, nakom radnog dela, na raspolaganju su i rekreativni sadržaji koje nudimo: 

 • Sportska hala
 • Sauna
 • Džakuzi
 • Teniski tereni
 • Teretana
 • Profesionalni terapeut

Naša ponuda, smeštajni kapaciteti i dodatni rekreativni sadržaji idelani su za sve koji planiraju boravak radi sportskih priprema, teže da se izolovani od gradske vreve, a opet na domak Kragujevca, nesmetano bave sportom na nekom od naših terena.

 

Sportsko rekreativni centar Ravni gaj

Kompleks hotela Ravni Gaj u svom sklopu ima sportsko rekreativni centar koji obuhvata sledeće sadržaje:

 • Bazen zatvorenog tipa sa toplom vodom (temperatura vode 28 stepeni)
 • Sauna
 • Hidromasažne kade
 • Sportska sala za košarku, rukomet, odbojku i mali fudbal
 • Teniski tereni
 • Park za decu
 • Bašta sa ležaljkama

Bazen je otvoreno-zatvorenog tipa, sa grejanom vodom, temperature od 28-32 stepena. Iz prelepog ambijenta zatvorenog dela bazena, urađenog u drvetu i staklu, izlazi se u poseban travnati park koji je na raspolaganju korisnicima bazena, ispunjen cvetnim aranžmanima, kućicama, toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za igru dece, suncobranima, mnogobrojnim ležaljkama i stolovima kafea Trem.

sportsko-rekreativni-centar-ravni-raj-knic

Mapa