HOTEL ZIYA PODGORICA

HOTEL ZIYA PODGORICA
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Hotelski smeštaj u Podgorici

 

Za zvjezdicu iznad drugih!

 

Hotel sa 5 zvezdica u Podgorici

Luksuzni Butik Hotel Ziya je prvi hotel sa pet zvjezdica u Podgorici, izgrađen 2012 god. Nalazi se na elitnoj lokaciji, u podnožju brdu Gorica. Brdo po kojem je grad dobio ime, glavno je izletište i centralno mjesto za rekreativce, s uređenim stazama i terenima.

Hotel je udaljen samo 100 m od strogog centra grada, a 13 km od međunarodnog aerodroma Golubovci.

Tokom boravka u našem hotelu gostima nudimo jedinstven ugođaj: relaksaciju svih čula, gastronomski užitak i posebne vrste tretmana u SPA centru.

 

 

Smještaj u hotelu Ziya

Sobe i apartmani

Hotel Ziya raspolaže sa:

  • 17 standard soba
  • 6 superior soba
  • 2 deluxe sobe
  • 2 studio apartmana
  •  VIP apartmanom Ziya

 

U svim luksuzno opremljenim smještajnim jedinicama gostima su na raspolaganju besplatan pristup wi-fi internetu, kablovska televizija, telefon, klima-uređaj, mini bar, bade mantil sa papučama, luksuzna kozmetika, fen za sušenje kose, sef, besplatno parking mjesto za goste hotela.

 

Hotelski sadržaji hotela Ziya

Wellness & Spa hotela Ziya

U Ziya Wellness & Spa centru naši gosti se mogu relaksirati i otkloniti stres koji nosi svakodnevni ubrzani život. Na različite načine mogu poboljšati stanje organizma: tajlandskom i drugim vrstama masaža, upotrebom saune, hidromasažne kade, kroz fitnes programe ili opuštanjem u zatvorenom bazenu.

 

Restoran bar Ziya

Ekskluzivni Restoran – bar Ziya, kapaciteta 80 mjesta, namijenjen je gostima, prijateljima i poslovnim partnerima koji žele sebi da priušte elegantnu atmosferu, prefinjeni ambijent i veliki izbor „à-la-carte“ specijaliteta.Gosti će imati privilegiju da uživaju u autentičnim ukusima i fuziji  sjeverno afričke i blisko istočne kuhinje, prvoj ovakvog tipa u Crnoj Gori, a  karakterističnoj zbog korišćenja autentičnih začina i posebne tehnike tokom same pripreme.Restoran ima i terasu kapaciteta 40 mjesta.

 

Sala za sastanke hotela Ziya

Ukoliko želite da organizujete poslovne susrete, manje seminare i konferencije, naša sala za sastanke predstavlja idealan ambijent za Vas. Moderno je opremljena najnovijom tehnologijom, kapaciteta 10 mjesta okrugli sto ili 20 mjesta u teatar stilu. Na Vaš zahtjev organizujemo i usluge prevođenja.

Kako bismo olakšali, upotpunili i uljepšali boravak naših gostiju, obezbijedili smo i usluge konsijerža u toku njihovog boravka. Moguće je organizovati ekskurzije van grada, obilaske znamenitih mjesta, rezervisati avio-karte, mjesta u restoranu ili noćnom klubu, obezbijediti ulaznice za koncerte, pozorište i bioskop, ponuditi usluge rent-a-car agencija, transfera. Takođe, nudimo i usluge prevođenja, pružanje pravnih savjeta, štampanja, kopiranja, kao i ostale kancelarijske usluge.

 

Kontakt

Beogradska 10
81000 Podgorica
Tel: +382 20 230 690
Fax: +382 20 230 840


www.hotel-ziya.me
reception@hotelziya.me

Mapa