ISKON PRINT

ISKON PRINT
5 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Bulevar kralja Aleksandra 578
  11050 Beograd Zvezdara,
  Srbija
 • Telefon: +381 61 25 09 698
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 09:00 - 17:00
  Utorak 09:00 - 17:00
  Sreda 09:00 - 17:00
  Četvrtak 09:00 - 17:00
  Petak 09:00 - 17:00
  Subota 09:00 - 15:00

brendiranje izloga i lokala

 

Zahvaljujući velikom iskustvu i poznavanju različitih vrsta materijala i načina štampanja štamparija Iskon Print može Vam ponuditi kvalitetnu uslugu štampe kao i dragocene savete oko izbora štampe Vašeg materijala koji će se najbolje uklopiti u Vašu idejnu zamisao.

 

U ponudi je kvalitetna štampa na skoro svim materijalima, kao i nekoliko načina štampe u zavisnosti od Vaših potreba:

 

Digitalna štampa

Digitalna štampa omogućava punu rezoluciju i jasnu vidljivost svakog detalja u punom koloru. U štampariji Iskon Print možete izabrati digitalnu štampu velikih i malih formata na najkvalitetnijim štampačima, najnovije generacije.

digitalna stampa iskon print

 

UV štampa

UV štampa se koristi na na raznim materijalima kao što su: plastika, metal, staklo, keramika, futrole za telefone i slično. Ova savremena tehnologija štampe, omogućava štampu na neravnim i ravnim površinama i skoro svim predmetima različitih materijala. Velike mogućnosti i brza izrada svrstava UV štampu u najpopularniju vrstu štampe.

 

Ofset štampa

Ofset štampa je najpopularnija i najisplativija tehnika štampe pogodna za štampanje većeg tiraža. Koristi se za štampanje različitih materijala, kao što su: ncr blokovi, memorandumi, koverte, flajeri, vizitkarte.

 

Brendiranje vozila

Ukoliko se odlučite da Vaše vozilo postane pokretna reklama, štamparija Iskon Print Vam nudi precizno i postojano brendiranje vozila, sa preciznom aplikacijom folije na Vašem vozilu, koja se neće skidati.

brendiranje autobusa banbus

brendiranje kamiona

 

Brendiranje izloga i lokala

Štampa velikih formata se koristi za kvalitetno brendiranje izloga i lokala. Uglavnom je to štampa na ciradi, reklamnim pultovima i sl. Štamparija Iskon Print omogućava veoma jasnu i kvalitetnu štampu sa jasno vidljivim detaljima.

brendiranje izloga stamparija iskon print

 

Štampa na tekstilu 

U štampariji Iskon Print moguća je i štampa na tekstilu, kao što su: majice, duksevi, radna odela. Pokažite svoju individualnost i originalnost i kreirajte svoju omiljenu majicu, duks, uniformu.

 

Reklamni materijal

Reklamni materijal je izuzetno bitan za promociju Vaše kompanije. U štampariji Iskon Print možete naručiti štampu promo materijala kao što su: upaljači, olovke, privesci, kese, kutije, rokovnici, notesi, itd.

 

Promo pultovi, reklame i štandovi

Promo pultovi, reklame i štandovi su izuzetno važni za promociju Vaših proizvoda. U štampariji Iskon Print možete poručiti kvalitetne promo pultove, reklame i reklamne štandove po Vašoj zamisli. 

Ukoliko su Vam potrebne usluge štampe, pozovite Iskon Print i zakažite svoj termin. Spremni smo da Vas saslušamo i zajedno kreiramo nove ideje.

Dobro došli!

brediranje kamona stamparija iskon print

bredniranje vozila stamparija iskon print

brendiranje autobusa

brendiranje vozila iskon print

reklamne zastave stampa velikih formata iskon print

Mapa