IZOPLASTIKA DOO

IZOPLASTIKA DOO
5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Braće Vučković 52
  11030 Beograd Čukarica,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 2509 340
 • Telefon: +381 11 2511 674
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 08:00 - 16:00
  Utorak 08:00 - 16:00
  Sreda 08:00 - 16:00
  Četvrtak 08:00 - 16:00
  Petak 08:00 - 16:00
  Subota 08:00 - 13:00

Mašinski delovi od plastike

Od poliamidnih zupčanika do teflonskih epruveta, mašinski delovi od plastike, koje već 20 godina proizvodi preduzeće Izoplastika, odlikuju izuzetan kvalitet i precizna obrada.

masinski_delovi_od_plastike_proizvodjac_izoplastika

Mašinski delovi koji se prozvode od plastike mogu biti delovi teške mehanizacije, delovi za ogibljenje automobila i kamiona, šolje amortizera, zaptivke, točkovi, dihtunzi, amortizeri, prigušivači zvuka, točkovi za vrteške i pokretne stepenice, itd.

Izrada mašinskih delova od plastike

Za izradu mašinskih delova od plastike, niste u obavezi da uzmete celu šipku, ploču ili cev, jer Izoplastika radi sečenje po meri, a cene zavise od obima izrade.

masinski_delovi_od_teflona_ptfe

Nakon besplatne analize Vašeg crteža, biće vam predloženo najkvalitetnije rešenje u zavisnosti odabira materijala i njegovih karakteristika za obradu.

3d_model_od_plastike

Pored izrade mašinskih delova od plastike Izoplastika vrši i ostale usluge kao što su: analiza crteža, sečenje po meri, mašinska obrada plastike, uslužna 3D štampa, izrada prototipova, arhitektonskih i 3D modela.

Poluproizvodi od plastike

Poluproizvodi od plastike su dobijeni ekstruzijom i livenjem, a zahvaljujući visokom kvalitetu proizvodnje dozvoljavaju visoku toleranciju u industrijskoj primeni, i u skladu su sa EN ISO 9001. U poluproizvode od plastike spadaju šipke, ploče i cevi različitih plastičnih materijala, kao što su: teflon (PTFE), klingerit, poliamid (koterm ili najlon), poliacetal (POM), polietilen (PE), polipropilen (PP), tekstolit, pertinaks, PVC i PET, poliuretan (Vulkolan). 

sipke_ploce_i_cevi_poliamid_P6

Poluproizvodi od plastike su uvezeni od najboljih proizvođača u Evropi: Zell – Metal, GEHR, Simona i Fluorseals.

Pored izrade mašinskih delova, industrijska plastika se koristi i za proizvodnju prehrambene ambalaže, delova za nameštaj i računare, elektronskih komponenti, električnih ormarića, saobraćajnih znakova, kugli za kuglanje, cevi pod pritiskom, odeće. 

kada_za_galvanizaciju_od_polipropilena

Poluproizvodi od plastike su našli primenu i u farmaciji, bioindustriji, poljoprivedi (za uzgoj stoke ili u ribnjacima), za hemijske instalacije, kade za galvanizaciju. Takođe se koriste za proizvodnju komponenti za pumpe, električne izolatore, kutije za akumulatore, kućišta i kontejnere.

Tehnička guma

Tehnička guma se koristi za izradu kvalitetne gumeno tehničke robe. Preduzeće Izoplastika nudi širok asortiman različitih kalitetnih vrsta gume u rolni, pločama i tablama, kao što su: guma za podove, SBR (Styrene-butadiene), NBR (Nitril), EPDM (Ethylene propylene Terpolymer), silikonska i sunđerasta guma.

sundjerasta_guma_u_tabli

Mapa