LAN KOZMETIKA

LAN KOZMETIKA
5 zvezdica od 9 glasova

Kontakt

Prodaja prirodne kozmetike

Preduzeće L.A.N. doo osnovano je 1991. godine u Nišu i bavi se direktnim uvozom i prodajom prirodne kozmetike renomiranih italijanskih proizvođača, kao i pribora za manikir i pedikir, pribora za šminkanje, sunđera za kupanje i mirišljavih sveća.


Prirodna kozmetika na bazi meda

Prirodna kozmetika na bazi meda, matičnog mleča i propolisa Beemy Honey, koja se nalazi u ponudi preduzeća Lan doo proizvodi italijanski proizvođač prirodne kozmetike Natura House. Beemy Honey kozmetika ne sadrži mirise, esencijalna ulja, alergene, silikone, parafine, mineralna ulja, PEG, PPG, POE, glikol, petrohemijske dodatke, boje i alkohol, formaldehid, etil alkohol, natrijum hlorid. 

prirodna_kozmetika_na_bazi_meda_maticnog_mleca_i_propolisa_beemy_honey

Prirodna kozmetika na bazi meda Beemy Honey sastoje se od proizvoda za negu lica i tela i sadrži ampule za jačanje kose, balzam za usne, hranljivo mleko za čišćenje lica, prirodni šamponi i prirodne kreme na bazi meda, matičnog mleča i propolisa. 
 

Prirodna kozmetika na bazi arganovog ulja

Prirodna kozmetika na bazi arganovog ulja L'Arganic bogata je vitaminom E i deluje kao eliksir mladosti i antioksidant.

prirodna_kozmetika_na_bazi_arganovog_ulja

Štiti vašu kožu i kosu od spoljašnjih uticaja, pružajući joj mekoću, elastičnost i sjaj.

 

Prirodne kreme za fleke na licu

Prirodne kreme za fleke na licu dolaze iz laboratorija Natura House. Ova efektivna i delikatna kolekcija koja zahvaljujući svom prirodnom dermo – prilagodljivom sastavu deluje blago na korekciju loše pigmentacije kože i vraća joj sjaj.

prirodne_kreme_za_fleke_i_pege_white_perfection

Rumeks sa jakim odlikama biljnih ekstrakata sa vitaminom C služi kao antioksidant i zaštita od sunca, redukuje jačinu fleka na licu ili rukama i vraća boju koži.

 

Prirodne kreme za psorijazu

Prirodne kreme za psorijazu Psoristop su kozmetički preparati koji pomažu i obogaćuju farmakološku terapiju psorijaze, tretirajući i čisteći teme i kožu posebno sklonoj suvoći, svrabu i ljuštenju. 

prirodne_kreme_za_psorijazu_psoristop
Prirodne kreme za psorijazu Psoristop sadrže najbolje prirodne aktivne sastojke sa delikatnim, čistim i efektivnim formulama, i biljne ekstrakte iz određenih vrsta biljaka, kao i prirodne čistače koji se dobijaju isključivo iz biljnih ulja, vrlo prijatnih za najosetljiviju kožu.
  

 

Prirodi sapuni Nesti Dante

Prirodi sapuni Nesti Dante su ručno pravljeni sapuni proizvođača iz Firence koji je jedan od vodećih brendova prirodne kozmetike, kako u Srbiji, tako i u svetu.

prirodni_sapuni_nesti_dante

Ovi italijanski prirodni sapuni se izrađuju se na tradicionalana način, i kuvaju se 4 dana u kazanima. Njihova gramaža je 250gr. Koriste za higijenu lica, tela i kose, ne izazivaju alergiju ili iritaciju kože, jer je reč o kiseloj sredini, koja omogućava, da Ph vrednost kože bude neutralna. 

 

Prirodni tečni sapuni

Prirodni tečni sapuni Nesti Dante su jedinstveni na svetu i dobijeni su iz čistog maslinovog ulja bez dodavanja veštačkih aditiva i sodium lauret sulfata. Njihovim korišćenjem koža postaje meka i elastična. Ovi tečni sapuni od 500ml su 100% prirodni i pogodni i za najosetljiviju kožu. 

prirodni_tecni_sapuni_nesti_dante

Voćni prirodni tečni sapuni sa crvenim grožđem i ekstraktom limuna namenjeni su za čišćenje kože, sa medom i pčeničnim klicama namenjeni su za hranjenje kože, a sa bademom i maslinovim uljem za očuvanje elastičnosti kože.

 

Prirodni gelovi za tuširanje

U ponudi je program prirodnih gelova za tuširanje dobijenih ekskluzivno iz čistog maslinovog ulja bez dodavanja veštačkih aditiva koji su 100% prirodni i pogodni za najosetljiviju kožu. Kombinacija badema i maslinovog ulja služi za očuvanje elastičnosti kože.  

Prirodni gelovi za tuširanje italijanskog proizvođača Nesti Dante su jednostavan i zdrav recept za lepotu. Izuzetno nežni i senzitivni, namenjeni su kako mladoj tako i zreloj koži. 

Izaberite svoj omiljeni miris lavande, florentinske ruže u kombinaciji sa mirisom božura, trešnjinog cveta, masline i mandarine, lana, ružine vodice i ljiljana, rascvetalih vrtova.

 

Pribor za manikir i pedikir 

Pribor za pedikir i manikir 9 plus je od nerđajućeg čelika i može da se steriliše. Ovaj kvalitetan pribor za manikir i pedikir se proizvodi u Koreji za evropsko i američko trzište, neki od proizvoda su: turpija, makazica, grickalica, interesantni manikir setovi, grickalica i turpija u obliku voća, izdeljena na osam delova, pedikir turpija, pedikir kamen za pete i drugo. 

 

Pribor za šminkanje

U ponudi je i veoma kvalitetan i lep pribor za šminkanje 9 plus, koji se za evropsko i američko trzište proizvodi u Koreji. Neki od proizvoda su: pinceta od kojih je jedna vrsta sa lupom, uvijač trepavica, rezači za olovke.

 

Četkice za šminkanje

Četkice za šminkanje 9 plus su vrhunskog kvaliteta. Tehnologija dobijanja dlake je najmodernija, jer se radi o bio-sintetičkom vlaknu, koje je primenjljivije i lakše za održavanje od prirodne dlake. Ove četke i četkice za šminkanje se koriste za visoko rafinisane čestice pudera, rumenila, senke. 

set_cetkica_za_sminkanje_9_plus

Upotrebom 9 plus četkica za šminkanje ne dolazi do naelektrisanja dlake, niti do krzanja i ispadanja vlakana, kao ni do zadržavanja čestica unutar samih četkica. Ne izazivaju alergiju, niti stvaranje bakterija ili mikroorganizama.

 

Sunđeri za kupanje

Preduzeće LAN doo bavi se i prodajom proizvoda Martini Spa, programa vrlo kvalitetnih sunđera za kupanje od prirodnih materijala.

Odaberite proizvod koji najviše odgovara Vašem stilu života iz nekoliko specijalizovanih linija, imajući u vidu da su sunđeri za kupanje napravljeni savremenom tehnologijom i prilagođeni su svakom tipu kože.

 

Mirišljave sveće

U ponudi imamo i kvalitetne mirišljave sveće italijanskog proizvođača Nesti Dante. Odaberite omiljeni miris i prepustite se mirisima lana, ružine vodice i plavog ljiljana, toskanske divlje lavande sa svetlucavim mirisom verbene, florentinske ruže u kombinaciji sa baršunastim i romantičnim mirisom božura.

Mapa