MAGIC FLOOR

MAGIC FLOOR
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Miljakovački vinogradi 33a, Beograd, Rakovica
  Vojvode Stepe 270/14
  11010 Beograd Voždovac,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 24 64 884
 • Mobilni: +381 63 81 08 330
 • Pošalji e-mail

Distributer parketa i ulja za parket

Magic Floor doo je generalni uvoznik i ovlašćeni distributer za Srbiju kompanija Hakwood i Rubio Monocoat.

U ponudi su razne vrste parketa, masivni decking podovi,  kao i specijalna ekološka ulja za parket, nameštaj i održavanje svih vrsta drveta.

dvoslojni_parket_tamni_magic_floor

Pored parketa i decking podova Magic Floor nudi za vaše porodične kuće, stanove, javne prostore, ugostiteljske objekte i poslovni prostor, čitav niz proizvoda, kao što su: zidne obloge, parapeti, odmorišta, stepeništa, kupatilski elemenati od drveta, unikatni delovi nameštaja koji se izrađuju po želji i nacrtima klijenata ili u saradnji sa arhitektama i dizajnerima.

Dvoslojni parket

Magic Floor doo je generalni uvoznik i ovlašćeni distributer kompanije Hakwood, koja proizvodi dvoslojni parket i masivne podove velikog formata.

Hakwood dvoslojni parket ima gornji sloj drveta od punog drveta i donji sloj od najkvalitetnije brezove šperploče otporne na vodu.

dvoslojni_parket_svetli_magic_floor

Sa garancijom od 25 godina, ovaj vrhunski dvoslojni parket je stabilan, trajan i postojan.  

Hakwood dvoslojni parket ima izgled punog drveta i dostupan u formi dasaka velikog formata. Može se ugrađivati u kombinaciji sa podnim grejanjem i hlađenjem. 

Dostupan je u više kvaliteta, debljina (15mm i 20mm), širina (142mm, 180mm, 240mm) i dužina (1790mm, 1970mm, 2100mm, 2220mm, 2410mm i 2470mm).

Ekološka ulja za parket

Magic Floor doo je generalni uvoznik i ovlašćeni distributer za Srbiju kompanije Rubio Monocoat.

Rubio Monocoat ulja su ekološka ulja za parket, masivne podove i nameštaj, bez vode i isparljivih organskih komponenti (VOC free).

dvoslojni_parket_sivi_magic_floor

Ova ekološka ulja za drvo se vezuju za mikrone drveta, zbog čega je i potrošnja ulja manja u odnosu na tradicionalne premaze koji su se do sada koristili za završnu obradu drveta. Dovoljan je samo jedan sloj ulja, jer kada se celulozna vlakna spoje, drvo ne prihvata višak ulja.

Ukoliko dođe do nekog oštećenja, samo će površina koja je oštećena upiti ulje.

Ekološka ulja za parket Rubio Monocoat ne utiču na prirodni izgled drveta, i samo u jednom sloju štite i boje drvo.

razne_boje_ulja_za_parket_rubio_monocoat

Postoji preko 53 boja, koje prijanjaju na sve vrste drveta. Ekološka ulja su jednostavna za korišćenje i imaju mala potrošnju; dovoljan je 1l za 30 do 50 m².

Sredstva za održavanje parketa i podova

Parketi i masivni podovi koji su premazani ekološkim uljem Rubio Monocoat, mogu se redovno održavati korišćenjem sredstava za održavanje parketa i podova. Za nedeljno održavanje i negu namenjeni su Rubio Monocoat sapuni, saten sapuni ili Rubio Monocoat sprej.

Za osvežavanje i sjaj parketa koristi se sredstvo za održavanje parketa Rubio Monocoat Refresh. A za godišnje održavanje parketa, namenjeno je srdstvo Rubio Monocoat Maintenance Oil.

Za uklanjanje masnoća ili mrlja od kreča namenjena su sredstva za održavanje parketa: Rubio Monocoat Surface Care, Rubio Monocoat LimeSpot Remover i Rubio Monocoat Grease Remover. 

Ukoliko posle nekog vremena želite da promenite boju vašeg parketa ili masivnog poda, ili da prekrijete neka teža oštećenja, koristite proizvod Rubio Monocoat Oil Plus.

Decking podovi

U ponudi firme Magic Floor doo su i decking podovi od najtvrđeg drveta Ipe i Cumaru-a.

decking_pod_magic_floor

Decking pod od drveta Ipe je jedan od najatraktivnijih decking podova koji postoji. Ima bogat i topao izgled, stabilan je i izdržljiv. 

Deckin podovi od Ipe se izrađuju u bojama od braon do maslinasto crne boje, a prirodno su otporni na truljenje, vlažne uslove i insekte.

decking_pod_burmanska_tikovina_magic_floor

Deking pod od brazilske tikovine Cumaru, je odlična zamena za Ipe, zbog svojih mehaničkih svojstava. Ukoliko se postavlja bez zaštite, dobija prirodno sive tonove sa srebrnom patinom. Decking podovi Cumaru se mogu i naknadno uljiti.

Mapa