MAKAO KUĆA KINESKE HRANE

MAKAO KUĆA KINESKE HRANE
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

Kineski restoran

Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. U kineskoj kulturi hrana je sredstvo za postizanje zdravlja i umetnost simbolike. Služe se crne alge koje simbolizuju bogatstvo, jaja za plodnost, a piletina za dobar brak. Konzumiranje raznovrsne hrane u većim količinama i u svim kulinarskim kombinacijama, jedna je od komponenti ovdašnje kulture življenja.

Makao kuća kineske hrane specijaliteti od piletine, junetine, svinjetine, ribe i morskih plodova

Kineski restoran Makao I

Nakon ugodne šetnje tašmajdanskim parkom ili nakon rekreativnih aktivnosti u obližnjem sportskom centru, svratite u MAKAO I, gde će vas dočekati ljubazno osoblje i potruditi se da uživate u našim specijalitetima i ugodnim taktovima tradicionalne kineske muzike.

Pre osam godina, u centru grada, nedaleko od Vukovog spomenika, u ulici Starine Novaka 7a, otvoren je MAKAO I. 

Raspolaže sa dve sale, kapaciteta do 50 mesta. Sale su opremljene klima uređajima. 
Ponuda restorana zasniva se na specijalitetima kineske kuhinje, morskih plodova koje spremaju iskusni kineski kuvari koji su svoj zanat i izučili u primorskom delu Kine.

Kineski restoran Makao II

Nanese li vas put u Rakovicu, ne propustite da posetite MAKAO II, drugi restoran u našem lancu (koji se od jula meseca 2012. godine nalazi na ovoj lokaciji) restorana. Nalazi se u ulici Pere Velimirovića 7. 

Kapaciteti ovog restorana su veći u odnosu na prethodni. Raspolaže sa dve sale koje primaju oko 70 gostiju, a poseduje i baštu sa 64 mesta. Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima.

Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. A na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Kineski restoran Makao i Žuto more

Ako ste u Zemunu i raspoloženi ste za kinesku hranu, posetite nas u ulici Prve pruge 8, gde smo otvorili MAKAO I ŽUTO MORE koji poseduje isti kvalitet kao i svi naši restorani.

Makao Kuća kineske hrane restoran

Dostava kineske hrane

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su vam "MAKAO" restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu od 14h do 23h.

Makao kuća kineske hrane specijaliteti od piletine, junetine, svinjetine, ribe i morskih plodova

Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.

MAKAO I 

Tel: +381 11 3236 631 
Mob: +381 65 3236 631

MAKAO II

Tel: +381 11 2682 777
Mob: +381 65 2664 483

MAKAO I ŽUTO MORE

Tel: +381 11 3192 931

Mapa