RESTORAN MALEVILLA

RESTORAN MALEVILLA
5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

Gde se nalazi | Izbor hrane i provod | Organizacija venčanja i proslava

restoran_malevilla_na_dunavu

 

Restoran Malevilla je riblji restoran na Dunavu. Ovaj restoran sa muzikom svakog vikenda, čuven je po svojim specijalitetima od rečne i morske ribe, sjajnom provodu, ljubaznom osoblju, prelepom pogledu na Dunav i opuštenoj amtmosferi.

 

 

Gde se nalazi

Restoran_Malevilla_ambijent_1

Restoran Malevilla se nalazi na obali Dunava, na samom početku Zemuna, nedaleko od zemunske marine, 200m od Karađorđevog trga. 

pogled-na-dunav-restoran-malevilla

 


Izbor hrane i provod 

Restoran Malevilla je dobio ime po starom nazivu Zemuna - Malevilla. Daleko od gradske vreve, ovaj restoran na Dunavu je prava oaza mira, u kojoj ćete moći da uživate u odličnom izboru hrane i pića.

riblji-specijaliteti-restoran-malevilla

Restoran je čuven po odličnoj ribjoj čorbi i drugim specijalitetima od rečne i morske ribe, plodovima mora.

svedski-sto-malevilla

Ljubitelje specijaliteta od mesa, očekuje odličan izbor raznih specijaliteta i roštilja. Uvek sveže torte i kolači, kao i odličan izbor vina, piva, alkoholnih i bezalkolnih pića, dopunjuju izuzetno bogat meni ovog restorana.

Restoran_Malevilla_ambijent_2

Sa prostrane terase leti, kao i kroz prozore ovog restorana, pruža se prelep pogled na Dunav, zemunsku marinu i čamce, kao i mnogobrojne labudove i patke.

docek-nove-godine-atmosfera-restoran-malevilla

U restoranu Malevilla muzika svira uživo petkom i subotom, pa vas ovde u večernjim satima očekuje odličan provod i izuzetno dobra atmosfera.

 

Organizacija venčanja i proslava

Ukoliko vam je potrebna organizacija venčanja i proslava, restoran Malevilla raspolaže sa kapacitetom od 160 mesta. Restoran organizuje sve vrste proslava i svečanosti, kao što su: venčanja, rođendani i krštenja, godišnjice, poslovni kokteli.

Restoran_Malevilla_ambijent_5

Sve proslave se organizuju uz ponudu muzičkog programa. Sjajna organizacija proslava, iskusno i ljubazno osoblje, odličan izbor hrane i pića, omogućiće vam da bez brige uživate sa vašim gostima u vašoj proslavi.

Restoran_Malevilla_ambijent_4

 

Mapa