M&M FRUITS DOO

M&M FRUITS DOO
5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Nemanjina 21
  Radiofar
  11271 Beograd Surčin,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 3750 993
 • Telefon: +381 11 2100 390
 • Mobilni: +381 64 640 30 69
 • Pošalji e-mail

Ambalaža za pakovanje i paletizaciju voća i povrća

Preduzeće M&M FRUITS d.o.o. osnovano je 2001 godine, a 2005. godine, počinje sa proizvodnjom ambalaže za pakovanje i paletizaciju voća i povrća.

 

M&M Fruits doo Beograd

 

Od 2010. godine asortiman proizvoda je znatno povećan i obuhvata sve proizvode koji su potrebni za ambalažiranje i paletizaciju svežeg voća i povrća kao i za domaći međunarodni transport.

 

 

Od 2011. godine M&M FRUITS d.o.o. implementira zahteve standarda ISO 9001:2009 kao i HACCP standarda čime se još jednom pokazuje da je misija i vizija preduzeća samo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, kao internacionalno konkurentne cene.

 

Podloške za voće

M&M Fruits proizvodi podloške za voće visokog kvaliteta i velike izdržljivosti i plasira ih na tržište celog Balkanskog poluostrva. Podloška za voće i povrće, poznata i kao uložak, alveola i saće, proizvodi se u svim stadardnim dimenzijama.

podloske_za_voce

Podloške za jabuke, breskve i nektarine su idealne za prezentaciju i transport voća. Fleksibilne i jake, štite plod od međusobnog dodira i kontakta sa ambalažom, a perforacije na dnu omogućavaju cirkulaciju vazduha i adekvatan odvod za vlagu.

Pružamo mogućnost personalizovanih serija po zahtevu kupca.

 

Posudice za voće

M&M Fruits u ponudi ima širok izbor rešenja za pakovanje voća u posudice: 

 • Posudice bez poklopca
 • Posudice sa odvojenim poklopcem
 • Posudice sa integrisanim poklopcem

Posudice su napravljene od PP i PET materijala i u njih možete spakovati širok asortiman voća i povrća. Sve posudice su prilagođene slaganju u standardne dimenzije kutija, a imaju perforacije za cirkulaciju vazduha i odvod vlage. 

posudica_sa_poklopcem_za_voce

Naše posudice su vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i trajnosti. Pružaju maksimalnu zaštitu Vašim jagodama, malinama, kupinama, borovnicama, šumskom voću, kiviju, breskvama i nektarinama. Na zahtev izdajemo i analize o zdravstvenoj ispravnosti.


Kartonske kutije

M&M Fruits u ponudi ima kartonske kutije napravljene od kvalitetnog kartona, adekvatnog broja slojeva i ekološki odgovorne. Kutije su prilagodljive zahtevima tržišta i kupca. Postoji mogućnost hidro zaštite, voskiranja sa unutrašnje strane i štampanja po dizajnu kupca.

kutija_za_voce_u_rinfuzi

M&M FRUITS doo pruža mogućnost lepljenja kutija na svojim mašinama, isporuku zalepljenih kutija, kao i servis lepljenja u magacinu kupca.

U ponudi su:

 • Kutije za pakovanje voća u jedan ili više redova sa podloškama
 • Kutije za pakovanje voća i povrća u rinfuzi

 

Samosklopive kutije

Za manju nosivost i ekskluzivnija pakovanja nudimo i samosklopive kutije za zbirno pakovanje PET i PP posudica.

samosklopiva_kutija_mala

U ponudi su:

 • Kutije za pakovanje jagoda 
 • Kutije za pakovanje borovnice
 • Kutije za pakovanje kajsija

 

Teleskopske kutije

Teleskopske kutije tj. Tray Pack kutije ili Bushel pakovanje služe za transport jabuke ili kruške kopnenim ili pomorskim putem na veoma duge distance.

teleskopska_kutija

Kutija se sastoji iz dva dela. Donji deo kutije se pravi od izuzetno čvrstog i otpornog petoslojnog kartona u koji se ređa voće. Gornji deo kutije ili poklopac je izrađen od troslojnog kartona.

Pre polaganja podloški sa jabukama u kutiju, postavlja se zaštitna kesica. Voće se poređano u podloške od pulpe drveta postavlja u kutiju u četiri ili pet slojeva do maksimalnih 18 kg. Preko voća se stavlja jastuče (Jiffy pad) a donji deo kutije sa zatvara poklopcem.


Trake za paletizaciju

Trake se izrađuju za ručnu i automatsku paletizaciju u više širina i debljina od PP i PET-a. Prečnik hilzne može biti 200mm, 393mm ili 406mm. Trake su visokog kvaliteta, izuzetne izdržljivosti i imaju široku primenu u transportu i pakovanju voća i povrća.


Zaštitni uglovi za palete

Zaštitni uglovi za palete daju krajnju stabilnost proizvodu na paleti u transportu i skladištenju. Naročito su bitni pri transportu na duže relacije, ili na putevima slabijeg kvaliteta.
Zaštitni uglovi su u zavisnosti potreba kupca plastični ili papirni, a mogu biti standardni, industrijski ili hidro otporni.
Kartonski uglovi iz naše ponude takođe imaju opciju štampe imena firme i logoa kupca.

 

Mrežice za pakovanje

Uz posudice možemo ponuditi mrežice za NET PACK pakovanje, ručice i WINE GLASS labele, klipsne za zatvaranje mrežice kao i perforiranu foliju za FLOW PACK koja može biti štampana ili neštampana.

 

Oprema za etiketiranje

Od opreme za etiketiranje izdvajamo poluautomatske mašine za lepljenje pojedinačnih etiketa na bateriju, različite vrste etiketa za direktnu aplikaciju na voćku i folije za umotavanje pojedinačnih voćki.

oprema_za_etiketiranje

 

Ambalažni papir

Za ambalažiranje u drvene i plastične gajbe u ponudi je plavi ambalažni papir za dvoredu i troredu gajbu, pakovan u pakete od 20 kg, ambalažni papir za polaganje na dno drvene gajbe, kao i folije za prekrivanje voća u drvenim gajbicama i kartonskim kutijama.


Kontakt

Kvalitetna ambalaža za pakovanje i paletizaciju voća i povrća koju proizvodi M&M Fruits dostupna vam je na četiri lokacije: Beograd, Ruma, Topola i Subotica.

M&M Frutis Beograd
Adresa: Nemanjina 21, Radiofar, 11271 Surčin
Telefon: +381 65 285 3000

M&M Frutis Ruma
Adresa: Industrijska 39, 22400

M&M Frutis Topola
Adresa: Blaznava BB, 34310

M&M Frutis Subotica
Adresa: Horgoški put 167 Palić, 24000

Sve potrebne informacije možete dobiti na sledećim brojevima telefona ili mejlom.

KOMERCIJALA
tel. +381 11 3750 993
tel. +381 11 2100 390
e-mail: prodaja@mmfruits.rs

PRODAJA
Telefon: +381 64 801 2236
Telefon: +381 64 850 0339
E-mail: prodaja@mmfruits.rs

NABAVKA
Telefon: +381 64 801 2236
E-mail: m.bojovic@mmfruits.rs

FINANSIJE
Telefon: +381 64 850 0338
E-mail: finansije@mmfruits.rs

MAGACIN
Telefon: +381 65 285 3000
Adresa: Nemanjina 21, 11271 Surčin/Radiofar