M&N TRADE IMPEX DOO

M&N TRADE IMPEX DOO
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Živojina Žujovića 3
  Đeram
  11050 Beograd Zvezdara,
  Srbija
 • Telefon: +381 64 40 68 009
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 10:00 - 18:00
  Utorak 10:00 - 18:00
  Sreda 10:00 - 18:00
  Četvrtak 10:00 - 18:00
  Petak 10:00 - 18:00
  Subota 10:00 - 14:00
  Nedelja 10:00 - 14:00

imunoalfa-plakat

 

U bogatom asortimanu proizvoda firme iz Beograda M&N Trade Impex doo su prirodni preparati za jačanje imuniteta, biljne kreme za reumu, proširene vene i lečenje hemoroida, kao i kvalitetna kućna hemija i sredstva za dezinfekciju. 

 

 

M&N Trade Impex doo je ovlašćeni zastupnik i distributer prirodnog preparata za jačanje imuniteta Imunoalfa za teritoriju Republike Srbije i Crne Gore.

 

Imunoalfa

tablete-za-imunitet-imunoalfa

 

Imunoalfa je prirodni preparat za jačanje imuniteta kod dece i odraslih koji sadrži 180 tableta za imunitet proizvedenih od kozjeg i kobiljeg mleka i pet lekovitih biljaka, kao što su: korijander, betonika (ranilist), matičnjak, majčina dušica i cikorija. 

Namena: Prirodni preparat Imunoalfa je namenjen za održavanje i snažno jačanje imuniteta, zaštitu od virusa i efikasno otklanjanje alergija.
 
Sastav: Imunoalfa je vrlo kompleksan preparat za prirodno jačanje imuniteta koji sadrži kalcijum, gvožđe, kalijum, fosfor, bakar, cink, magnezijum, selen i druge minerale, kao i vitamine A, B6, B12, C, D, E, K , Retinol, Beta Karoten, Tiamin, Riboflavin, Niacin, Folat, Pantonensku kiselinu, Kolin itd. Imunoalfa se može nositi sa svakim multivitaminom i beta glukanom jer zadovoljava celokupne dnevne potrebe organizma za vitaminima i mineralima. 

Svi sastojci su prirodnog porekla i to izdvaja Imunoalfa tablete za imunitet od sličnih proizvoda, zbog čega je i nagrađen Međunarodnom zlatnom medaljom za inovaciju, a pogodan je i za decu i odrasle.
 
Delovanje:

 • Prah kozjeg mleka snažno jača imunitet, suzbija alergije i leči bronhitis. Ima izrazita antikancerogena svojstva.
 • Prah kobiljeg mleka je najsličnije majčinom mleku. Pravi je eliksir zdravlja i antialergen za bolesti disajnih puteva i neurodermitis, a poznat je i po anti-age svojstvima protiv bora.
 • Prah semena korijandera čisti organizam od toksina i teških metala, prirodni je lek za anemiju, smanjuje nivo holesterola i šećera, normalizuje probavu.
 • Prah cveta betonike (ranilist) čisti jetru i predstavlja prirodan detoks je za celi organizam. Otklanja razdražljivost i nemir i deluje protiv glavobolje.
 • Prah lista matičnjaka smiruje i otklanja zamor od prekomernog intelektualnog rada, deluje protiv stresa, migrene i depresije, jača pamćenje.
 • Prah lista majčine dušice je antiseptik i blagotvorno deluje na bronhijalnu astmu, pospešuje iskašljavanje, jača živce i otklanja nesanicu.
 • Prah lista cikorije popravlja raspoloženje, otklanja potištenost i depresiju, jača funkciju jetre i pomaže kod bolesti slezine i dijabetesa delujući kao diuretik.

 

Reumazon Plus 

krema-za-reumu-reumazon-plus

 

Reumazon Plus krem je najbolja krema za reumu. Ovo pomoćno lekovito sredstvo svojim aktivnim sastojcima deluje analgetički, antiflogistički i antinflamatorno. 

Aktivna upotreba ove antireumatske kreme dovodi do smanjenja bola, otoka, crvenila, kao i do povećanja pokretljivosti obolelog ili povređenog zgloba, odnosno tretiranog dela.

Dobitnik Oskara za kvalitet! Reumazon Plus krema za reumu, brzo i efikasno otklanja bol u kostima i mišićima!

Sastav: galsana i ekstrakt lekovitog bilja, mentol i metilsalicilat.

Indikacije: reumatska oboljenja (morbus Bechterewi, reumatoidni artritis, degenerativna reumatska oboljenja, cervikalni i lumbalni sindrom, mijalgije, fibrositi). 

Pakovanje: 100 g

 

Venozon

krema-za-prosirene-vene-venozon

 

Venozon je biljna krema za proširene vene, koja svojim aktivnim sastojcima dovodi do poboljšanja cirkulacije, povećanja elastičnosti krvnih sudova, kao i do zarastanja rana i smanjenja bola.

Vrhunsko sredstvo za poboljšanje cirkulacije u ekstremitetima!

Sastav: galsana, eterična ulja, ekstrakt lekovitog bilja.

Indikacije: proširene vene, poremećaj cirkulacije, umor u nogama, nagnječenja i istegnuća.

Pakovanje: 100 g


Hemorozon 

krema-za-hemoroide-hemorzon

 

Hemorozon je najbolja krema za hemoroide, koja svojim aktivnim supstancama deluje antipruriginozno, antiinflamatorno i analgetički a, takođe, dovodi i do brže epitelizacije sluzokože.

Hemorozon, krema za hemoroide, zahvaljujući pre svega svom sastavu, štiti i od nepovoljnih spoljnih uticaja.

Šampion u lečenju hemoroida!

Sastav: galsana, ekstrakt lekovitog bilja, timol, mentol i metilsalicilat.
 
Indikacije: hemoroidi, analne regade, fisure, kao i svrab u analnom predelu.

Pakovanje: 25 g


Sredstva za dezinfekciju

sredstva-za-dezinfekciju-ruku-mn-trade-impex

 

Pored prirodnih preparata firma M&N Trade Impex prodaje je i kvalitetna sredstva za dezinfekciju, a u ponudi su:

 • Asepsol (0,75 l)
 • Gel za suvo pranje ruku
 • Dubral - pasta za pranje ruku

 

Kućna hemija

kucna-hemija-2-mn-trade-impex

 

U bogatom asortimanu proizvoda firme M&N Trade Impex je i kvalitetna kućna hemija, koja obuhvata sredstva za pranje i čišćenje podova, sanitarija, stakla, zamašćenih površina, kamenca, sredstva za pranje sudova i tečni sapuni.

U ponudi su:

 • Dubral - tečni vim 500 g
 • Masclean - sredstvo protiv kamenca 0,75 l
 • Master odmašćivač
 • Sanitar - sredstvo za pranje sanitarija
 • Podofix - sredstvo za pranje podova
 • Staklo blesk - sredstvo za pranje stakla
 • Dobrosan deterdžent za za pranje posuđa 0,5 l
 • Dobrosan - sredstvo za pranje posuđa 1l
 • Tečni sapun Jana 0,5 l
 • Tečni sapun Jana 1 l


Kako poručiti

Sve proizvode iz širokog asortimana firme M&N Trade Impex doo, kao što su Imunoalfa, Reumazon Plus, Venozon, Hemorozon sredstva za dezinfekciju i kućnu hemiju možete poručiti na telefon: +381 64 40 68 009, e-mail, ili preko društvenih mreža instagram i facebook, a možete posetiti i prodajni objekat koji se nalazi na adresi Živojina Žujovića 3, Beograd, Zvezdara, Đeram.

 

Mapa