Opportunity banka

Opportunity banka
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Bulevar oslobođenja 2A
    21000 Novi Sad
    Srbija
  • Telefon: +381 21 530 111
  • Fax: +381 21 489 31 23

Opportunity banka Srbija (OBS) deo je međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija “Opportunity International“ koja je osnovana 1971. godine u Čikagu i danas ima preko 5 miliona klijenata u 24 zemlje sveta.
 
Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine, a 2012. je obeležila kao jubilarnu godinu u kojoj je ušla u desetu godinu poslovanja u Srbiji. Već deset godina obezbeđujemo kredite preduzetnicima i malim preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim proizvođačima, a odnedavno i kredite, štedne proizvode i tekuće račune namenjene svim segmentima stanovništva.
 
Naši proizvodi namenjeni su započinjanju ili razvijanju poslovanja ili poljoprivredne proizvodnje, kreiranju novih i održanju postojećih radnih mesta i naposletku obezbeđivanju boljeg života za naše klijente i njihove porodice, a posebno smo posvećeni razvoju lokalnih zajednica u manjim ruralnim sredinama udaljenim od gradova, kojima finansijske usluge nisu lako dostupne, a preko su potrebne.
 

Mapa