PODRUM VAGIĆ

PODRUM VAGIĆ
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  1. maja 21
  Vrčin
  11224 Beograd Grocka,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 80 55 383
 • Mobilni: +381 64 11 63 063
 • Mobilni: +381 64 13 17 917
 • Pošalji e-mail

vocne-rakije-podrum-vagic.jpg

 

Već više od pola veka, na svom imanju u Vrčinu, Podrum Vagić proizvodi prirodne domaće rakije od zrelih plodova voća. Ove prirodne domaće rakije vrhunskog kvaliteta proizvod su ljubavi i pažljivog procesa koji predstavlja spoj tradiconalnog i modernog.

 

 

U Podrumu Vagić godinama dozrevaju vrhunske domaće rakije od dunje, šljive, viljamovke, kajsije, kao i Kantarionka, Medovina i Lozovača. Podrum rakija u Vrčinu, koji je sazidan 1995. godine, možete posetiti i sami se uveriti u kvalitet proizvodnje, koji podrazumeva spoj tradicionalne recepture i moderne tehnologije. 

Podrum Vagić proizvodi godišnje oko 10.000 litara prirodne domaće rakije, koje odlikuju vrhunski kvalitet, ekskluzivno pakovanje i povoljne cene.

 

rakije-u-buradima-podrum-vagic.jpg

 


Dunjevača

Dunjevača je prirodna rakija od dunje zlatno žute boje i kristalne bistrine. Neodoljivog mirisa dunja, ova rakija ima harmoničam ukus sa dugom završnicom. Proizvodi se od odbranih zrelih plodova dunje, a uz bržno negovanje komine, kontrolisano vrenje i destilaciju kljuka u bakarnom kazanu dobija se vrhunski destilat, koji sazreva u hrastovim buradima.

dunja-podrum-vagic-02.jpg

Jačina: 42,0 % vol
Zapremine: 0.7l, 0,75l, 1.5l


Kajsijevača

Kajsijevača je prirodna rakija od kajsije, koja se proizvodi od iskoštičenog voća, destilisanog u bakarnom kazanu sa deflegmacijom. Ova bezbojna rakija kristalne bistrine ima miris zrelih kajsija i harmoničan ukus, zbog čega svaki gutljaj predstavlja pravo uživanje.

kajsija-podrum-vagic-02.jpg

Zapremine: 0.7l, 0,75l, 1.5l


Šljivova rakija

Šljivova rakija je destilat šljiva Požegača i Čačanska rodna. Rakija od šljive koju proizvodi Podrum Vagić proizvodi se od zrelih šljiva koje su izuzetno aromatične i sadrže maksimalnu količinu šećera. Rashlađena Šljivova rakija najčešće se pije kao aperitiv, a najbolje se slaže uz sir, pršutu i kulen.

sljiva-podrum-vagic-02.jpg

Zapremine: 0.7l, 0,75l, 1.5l


Viljamovka

Viljamovka je prirodna rakija od kruške Viljamovke. Ova pitka rakija proizvodi se od odabranih zrelih plodova kruške, destilacijom u bakarnom kazanu sa deflegmacijom. Svi koji probaju Viljamovku Podruma Vagić, zbog njenog istančanog i neodoljivog ukusa i mirisa, ponovo se odlučuju za nju. 

vilijamovka-podrum-vagic-02.jpg

Zapremina: 0.7l


Kantarionka

Kantarionka je specijalna voćna rakija sa kantarionom. Ova lekovita rakija potpomaže varenje i blagotvorno deluje na vaš organizam. Kantarionka se može piti kao aperitiv, ali i kao dižestiv.

kantarionka-podrum-vagic.png

Zapremina: 0.7l


Medovina

Medovina je specijalna rakija od jabuke sa medom. Ova prirodna rakija obogaćena medom, kristalne bistrine i prefinjenog mirisa i ukusa, pravo je energetsko piće koje okrepljuje, vraća snagu i relaksira. 

medovaca-podrum-vagic.png

Zapremina: 0.7l


Lozovača

Lozovača je prirodna rakija od grožđa, prefinjenog ukusa i mirisa. Dobija se na tradicionalan način destilacijom vina od prevrelog grožđanog kljuka, od najboljih muskantnih sorti grožđa, koje se vekovima gaji u Srbiji.

lozovaca-podrum-vagic.png

Zapremina: 0.7l

 

Kako poručiti?

Prirodne rakije koje proizvodi Podrum Vagić možete poručiti telefonom, na bojeve +381 11 80 55 383; +381 64 11 63 063; +381 64 13 17 917, a možete posetiti i podrum rakija u Vrčinu, gde ćete degustirati rakije i na licu mesta se uveriti u njihov vrhunski kvalitet.

 

 

Mapa