PRO PLAST RATIĆ DOO

PRO PLAST RATIĆ DOO
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Rumski put 9a
    22000 Sremska Mitrovica
    Srbija
  • Telefon: +381 22 613 409
  • Telefon: +381 22 641 548

zgrada-spolja-pro-plast-ratic

 

Pro Plast Ratić doo je dugogodišnji proizvođač kvalitetne plastične ambalaže. Njihova osnovna delatnost je proizvodnja svih vrsta polietilenskih folija, termoskupljajućih folija, biorazgradivih kesa tregerica, kesa za zamrzivače, džakova i vreća za smeće i drugih folija u širini do 5.5 metara.

 

 

 

Polietilenske folije

politelienska-folija-za-pakovanje-pro-plast-ratic

 

Pro Plast Ratić proizvodi kvalitetne polietilenske folije po najpovoljnijim cenama. U ponudi su polietilenske folije od kvalitetnog LDPE granulata, kao i polietilenske folije koje se izrađuju od recikliranog polietilena, tj. regranulata.

Polietilenske folije se koriste u svim granama industrije za pakovanje različitih vrsta proizvoda. S obzirom da je polietilen (LDPE) najjednostavniji polimer, koji je izuzetno hemijski i mehanički otporan, veoma fleksibilan, lagan i transparentan, koristi se za proizvodnju plastične ambalaže, tj. svih vrsta folija, kesa, vreća i džakova.

U prehrambenoj industriji polietilenske folije koriste se za pakovanje mesa, smrznutog voća i povrća, smrznutog testa, supe, začine i dodatke jelima, praškaste i zrnaste proizvode, kafu, pudinge i ostale prehrambene proizvode. 

U farmaceutskoj industriji polietilenske folije koriste se za pakovanje medicinskih i veterinarskih lekova.

U hemijskoj industriji polietilenske folije se najčešće koriste za pakovanje svih vrsta deterdženata i ostalih praškastih proizvoda, dok se u kozmetičkoj industriji polietilenske folije koriste za pakovanje raznih kozmetičkih preparata, kao što su: šamponi, kreme, balzami, regeneratori, itd.

 

 

Termoskupljajuće folije

proizvodnja-polietilenske-folije-pro-plast-ratic-3

 

Pro Plast Ratić proizvodi kvalitetne termoskupljajuće folije po najpovoljnijim cenama. Termoskupljajuće folije su vrsta polietilenskih folija koje se pod uticajem toplote skupljaju i do 30%, zbog čega su idealne za pakovanje jer se obmotavaju oko različitih vrsta proizvoda, bez obzira na njihov oblik. 

Termoskupljajuća folija se proizvodi od polietilena niske gustine (LDPE). Zbog toga što se jednostavno koristi, lako prijanja uz proizvod koji se pakuje, ne propušta vodu, ekološka je i može se reciklirati, termoskupljajuća folija se koristi u svim granama industrije.

U prehrambenoj industriji termoskupljajuće folije koriste se za zbirno pakovanje svih vrsta pića u plastičnim ili staklenim bocama, kao što su voda, gazirana pića, voćni sokovi, pivo, kao i mlečni proizvodi mleko, jogurt, kefir, surutka.

Termoskupljajuće folije se koriste u grafičkoj industriji za pakovanje rane vrste štampe i štampanih proizvoda, kao što su: novine, časopisi, kalendari, reklamni materijal, itd. Takođe se koriste i za pakovanje različitih proizvoda pakovanih u paletama.

 


Biorazgradive kese tregerice

proizvodnja-biorazgradive-kese-tregerice-pro-plast-ratic

 

Pro Plast Ratić proizvodi i kvalitetne biorazgradive kese tregerice po najpovoljnijim cenama, koje poseduju atest Tehničkog fakulteta iz Novog Sada. Biorazgradive kese tregerice su najmasovniji vid plastične ambalaže koji se koristi za pakovanje svih vrsta proizvoda. Proizvode se od reciklirane polietilenske folije (LDPE), različitih dimenzija i boja.

 


Kese za zamrzivače

proizvodnja-razne-vrste-polietilenske-folije-pro-plast-ratic

 

Pro Plast Ratić proizvodi kvalitetne kese za zamrzivače po najpovoljnijim cenama. Kese za zamrzivače koriste se u svim domaćinstvima, a namenjene su za zamrzavanje različitih vrsta prehrambenih proizvoda, kao što su: meso, voće i povrće, riba, testo i kolači, gotova jela, itd. 

 


Džakovi i vreće za smeće

proizvodnja-crni-dzakovi-za-smece-pro-plast-ratic

 

Pro Plast Ratić proizvodi kvalitetne džakove i vreće za smeće po najpovoljnijim cenama. Džakovi i vreće za smeće se koriste za odlaganje svih vrsta otpada. Džakovi i vreće za smeće su crne boje i proizvode se od recikliranih granulata. Zbog izuzetne izdržljivosti koriste se u svim granama industrije, kao i u domaćinstvu.