SAPUNI ECO PRODUCT MOKRIN

SAPUNI ECO PRODUCT MOKRIN
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Prirodni sapuni od kozjeg mleka

Eco Product prirodni sapuni od kozjeg mleka

 

Sapundžijska radnja Eco Product osnovana je 2010.godine u Mokrinu. Bavi se ručnom izradom sapuna od kozjeg mleka za čega poseduje i sertifikat. Analize i rezultati višegodišnje izrade prirodnih sapuna i traženja najbolje kombinacije sastojaka, dali su nam za pravo, da smo proizveli sapun čiji je kvalitet i korisnost neosporna.

SAPUNI OD KOZJEG MLEKA

Sapun od kozjeg mleka je potpuno prirodan proizvod napravljen ručnim radom, bez upotrebe veštačkih dodataka. Kozje mleko sadrži vitamine: E, A, B6 i B12 koji prirodno omekšavaju i umiruju kožu dajući joj neophodnu vlažnost, čineći je elastičnom. Glicerinska baza od biljnih ulja bogata je vitaminima A, D, E, K i mineralima: gvožđem, kalcijumom i kalijumom, brojnim antioksidantima, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, što je izuzetno korisno za regeneraciju kože, usporavanje njenog starenja, lep i blistav ten.
Sapun od kozjeg mleka posebno se preporučuje osobama sa suvom i ispucalom kožom kao i osobama obolelim od ekcema i psorijaze. Takođe sapun od kozjeg mleka se preporučuje za pranje kose. Sastav: sveže kozje mleko, kombinacija biljnih ulja, sodium hydroxide. Sapuni nisu testirani na životinjama. Kontrolu vrši: Zavod za javno zdravlje Kikinda.

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom biljnog uglja, sapun od kozjeg mleka

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom biljnog uglja (biljni ugalj dubinski čisti kožu)
 • Sapun od kozjeg mleka (preporučuje se za regeneraciju kože, lep i blistav ten)

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zelene gline, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zelene gline (povoljno utiče na problematičnu kožu, zelena glina pospešuje elastičnost i osvežava kožu)
 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza (piling)

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom meda, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom pivskog kvasca

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom meda (štiti kožu od nepovoljnih spoljnih uticaja, čineći je elastičnom i glatkom, med hrani kožu i usporava proces starenja)
 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom pivskog kvasca (preporučuje se za uklanjanje nečistoća kože, posebno akni kao i neprijatnih mirisa, pivski kvasac je izuzetno bogat komplekosom vitamina B)

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom nevena, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom pantenola

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom nevena (preporučuje se za suvu, osetljivu kožu sklonu perutanju i crvenilu, neven regeneriše kožu)
 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom pantenola (pantenol regeneriše i hidrira kožu)

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zeolita, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom koenzima q10

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom zeolita (zeolit čisti i regeneriše kožu)
 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom q10 (koenzim Q10 hidrira kožu, dajući joj elastičnost i zategnutost, stimuliše stvaranje kolagena, usporavajući proces starenja kože)

Eco Product sapun od kozjeg mleka sa dodatkom lavande, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom surutke

 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom lavande (lavanda dezinfikuje i regeneriše kožu)
 • Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom surutke (surutka kao prirodni konzervans osvežava i hrani kožu i kosu, čuva prirodni kiseli omotač kože)

Eco Product komplet četiri sapuna od kozjeg mleka

 • Komplet četiri sapuna od kozjeg mleka

Komplet sadrži sapun od kozjeg mleka, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza – PILING, sapun od kozjeg mleka sa dodatkom meda i sapun od kozjeg mleka sa dodatkom pivskog kvasca.

 

Naše proizvode možete kupiti u većini apoteka i prodavnica zdrave hrane

Saznajte više

 

Mapa