Sberbank

Sberbank
0 zvezdica od 0 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Bulevar Mihaila Pupina 165g
    11070 Beograd Novi Beograd,
    Srbija
  • Telefon: +381 11 2257 498


Volksbank a.d. Beograd sada je Sberbank Srbija a.d. Beograd.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od 24. decembra 2012. godine Volksbank a.d. Beograd postala Sberbank Srbija a.d. Beograd

Dolazak Sberbanke u Srbiju označava i novi početak u našem poslovanju. Nakon akvizicije od strane Sberbanke u februaru prošle godine, počeli smo sa značajnom transformacijom kako bismo nastavili profesionalno poslovanje orijentisano ka klijentu sa ciljem da postanemo lideri u bankarskom sektoru Srbije, moderni, fokusirani i pouzdani.

Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji  sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama.

Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima na način da  posvećujemo pažnju njihovim potrebama. Kao Sberbank Srbija a.d., nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata.

Preko 70 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da ste na pravom mestu gde možete dobiti sve bankarske usluge koje su Vam potrebne.

Mapa