SERVIS STEVČEVIĆ

SERVIS STEVČEVIĆ
5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Višnjička 2
  Stara Karaburma
  11060 Beograd Palilula,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 2761 144
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme

  Ponedeljak 08:00 - 16:00
  Utorak 08:00 - 16:00
  Sreda 08:00 - 16:00
  Četvrtak 08:00 - 16:00
  Petak 08:00 - 16:00
  Subota 08:00 - 14:00

Proizvodnja i servis taksimetara

Servis Stevčević se bavi proizvodnjom i servisom više tipova taksimetara koji su modularno proširivi, svetlećih i reklamnih tabli za taxi vozila, štampača za taksimetre, sistema za praćenje taxi, putničkih i teretnih vozila i svih vrsta sajli. 

taximetar_mintax_plus

 

Taksimetri

Servis Stevčević proizvodi digitalne taksimetre koji su jednostavni za korišćenje, veoma pouzdani u radu i pružaju tačnost 0.2%. Imaju pozadinsko osvetljenje teksta, a moguća je i regulacija intenziteta cifara i teksta. 

 • Ogledalo taksimetar Minitax ++ V5
 • Digitalni taksimetar Minitax

digitalni_taksimetar_minitax

 

Štampači za taksimetre

Naši štampači za taksimetre imaju funkcije štampanja računa sa informacijama o početku i završetku vožnje, pređenom putu, ceni vožnje, visini naplaćenog dodatka, umanjenje cene za visinu bonusa, informacije o visini uračunatog poreza kao i informacije o vlasniku taksi vozila i taksi udruženja. Štampači imaju napajanje od 12 V , veliku brzinu štampe, laku zamenu papira, mogućnost ubacivanja logoa taxi firme i još mnogo toga.

stampac_za_taksimetre

 

Svetleće reklame za taxi vozila

Na raspolaganju Vam stoji širok dijapazon veoma kvalitetnih svetlećih reklama za taxi vozila, kao i svetlećih i reklamnih tela. Servis Stevčević pored prodaje nudi i servis i zamenu različitih reklamih i svetlećih tela.

reklamno_telo_za_taxi

svetleca_reklama_za_taxi_vozila


Praćenje taxi vozila

Servis Stevčević nudi uz taximetar Minitax Plus ili Minitax Plus V5, termički printer i gps uređaj TAXI SUPERVISOR za lako praćenje taxi vozila ili monitoring na daljinu.


Praćenje putničkih i teretnih vozila

Takođe imamo i sistem Bubamara za praćenje putničkih i teretnih vozila koji pokazuje poziciju velike tačnosti po GPS-u, brzinu kretanja, pređeni put, istoriju kretanja, ima komunikaciju sa serverom i internet konekciju sa serverom i još mnogo toga.

bubamara_sistem_za_pracenje_vozila


Sajle za putnički i teretni program

Servis Stevčević proizvodi sve vrste sajli za putnički i teretni program, a takođe vrši i servis, zamenu i izradu sajli po uzorku.

sajle_za_vozila

Imamo najveći izbor kvalitetnih sajli za automobile na jednom mestu.

 • Sajle za teretni i putnički program
 • Sajle ručne kočnice, kilometraže, kvačila
 • Herkules sajle
 • Plastificirane sajle
 • Plava tehnika
 • Sajla za vuču

 

Servis podizača stakala

Servis Stevčević vrši i servis i popravku elektronskih i mehaničkih podizača stakala za putnička i laka terentna vozila i na lageru imamo veliki broj rezervnih delova i iskusne majstore.

 

Servis instrument tabli

Kod nas možete obaviti brzo i kvalitetno servis mehaničkih i elektronskih instrument tabli.

 

Prodajna servis mreža Servisa Stevčević

Naše proizvode možete naći u Novom Sadu, Kraljevu, Nišu, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Potražite najbliži prodajni servis.

Mapa